Хайде да се запознаем!

• 81 929
  • 837
  •   1
Отговори
# 765
Здравейте, казвам се Надя. На 30 години съм, от София. Имам дъщеричка на 3 и 3 месеца -Лъчезара. От два месеца започнах работа - по професия съм инженер-химик, но в момента работя в държавния сектор. Новак съм във форума и ще се радвам на нови приятелства.  newsm10

# 766
Привет на всички мами и от мен.Аз съм мама Мими от гр.Варна и имам две прекрасни слънчица.Момиченце на 4год.и 7м.и момченце на 1годинка.Техните имена са Валентина и Стефан.Ще се опитам да кача снимки но незнам дали ще успея.

# 767
Здравейте!
Казвам се Дани и съм на 27г. Имам син на 7г. Казва се Тони. Ние живеем в една прекрасна къща в близост до София.

# 768
Здравейтеее  bouquet

Какво ви накара да пишете в Бг-мама, в нашия форум, надявам се децата да са ви здравички, ще се радваме на нови приятелства Hug

# 769
Привет на всички

Добре дошли във форума, дано да ви хареса и не се стряскайте от заядливия тон по някога.

# 770
  • София-овча купел
Здравейте и от мен ,казвам се Елена на 30 г,тати се казва Иво имаме две прекрасни деца големия батко е на 5 г Йордан ,а малката Виктория е на 9м .Вмомента седя в къщи и си гледам децата. Сега почвам курсове по счетоводство .Ще се радвам на нови приятелства.Много се радвам че ви има.

# 771
Казвам се Детелина(Диди).На 28год съм от София.Женене съм в Костинброд.По професия съм инжинер химик.Имам прекрасна дъщеричка Ванеса.Тя е най-хубавото нещо в живота на мен и съпруга ми.Тя е на 1год.и половина.Всеки ден е по-палав и по-буен от предишния.Това е от нас Peace

# 772
Е, да се представя и аз.Казвам се Аделина,на 41 години съм.Живея почти в София, в къща.Имам син/Неделчо/ на 21 г. и малка кукла/София или Саси, както тя се нарича/ на 2 г. и 1 месец/почти/.В момента си седя в къщи и откривам света през очите на моята сладурка.

# 773
Здравейте,казвам се Емилия на 31години и съм от Варна.Омъжена съм за тати Ники от 6г.,имаме си дъщеричка Марти на 5г. и половина.Работя като счетоводител. Stop

# 774
Здравейте мамчета, приятно ми е да се запозная с вас!

Дечицата са прекрасни   bouquet

# 775
  • Асеновград
Здравейте, казвам се Даниела на 30г.от Асеновград.Имам момиченце на 3г.7м.В момента работя като секретарка в нашата фирма.Таткото се казва Георги, и се занимава с алуминиева и пвц дограма.Много ми е приятно да се опознаем,по този начин. Hug

# 776
 Здравейте, казвам се Стефка на 29 години от Ст.Загора.
Имаме две прекрасни дица- момиче на 4 години и момче на 6 месеца

# 777
Здравейте, аз съм Емилия / 38 г./.  newsm53
Със съпругът ми Николай имаме две фурии - Веселин / 4 клас/ и Даниел 4 г./ скоро на 5/.
Живеем в Пловдив.
Работим в семейната ни фирма - внасяме аквариумни растения и храни и препарати за рибки.

# 778
Здрасти, съгражданкеее! Много приятен бизнес имате Grinning Да са ви живи и здрави фуриите!

# 779
Здравейте! Аз съм мама Аси. Имам дъщеричка Жасмин - 1г и 1м. С татко Садък живеем в гр. Кубрат. По професия съм учителка, но в момента съм в майчинство. Тати се занимава с бизнес. Имаме магазини за дрехи и бижута. И аз като всяка мама се сблъсквам с проблеми. Радвам се обаче, че все пак имаме това пространство зада си споделяме. Hug

Общи условия

Активация на акаунт