Хайде да се запознаем!

• 81 925
  • 837
  •   1
Отговори
# 780
  • Стара Загора
Казвам се Пламена на 25г - имам 2 деца.С мъжът ми от 6м живеем в Литва Peace

# 781
  • Шумен
Здравейте! HugКазвам се Десислава и съм на почти 30 год.С нашия тати Иво си имаме две прекрасни слънца -Станислава на 5 год и Християн на 1 год.Родени сме и живеем в Шумен.Аз работя във фирма за производство на перилни ,миещи и хигиенни продукти.Тати е монтажник на PVC и AL дограма.

# 782
Здравейте   bouquet
Казвам се Евелина и съм на 29г. от Плевен.
Имам прекрасно и много палаво момченце Габриел на 2г. и 3м.
В момента съм в неплатен отпуск по майчинство.
Работя в куриерска фирма по принцип.
Висше икономическо образование имам, степен бакалавър, дпец. Публична администрация.

# 783
Здравейте казвам се Силвия и съм от Хасково.Имам две слънца  Митко на 7г и Яна на 2г .Баткото е в първи клас а малката е от два месеца на ясли ,аз засега съм си в къщи   hahaha  а мъжо работи .

# 784
Здравейте,казвам се Калинка и съм на 31г (почти -след няколко дни).От Дупница съм, но живея от14год в София.С тати Пламен имаме две гарджета батко Ради на 9год и малкатаМери на1год и2мес.Тати ръководи сем.бизнес ,бати ходи на училище ,а ние ходим по разхотки.

# 785
  • София
Здравейте!Казвам се Евелина,съпругът ми-Петър.Заедно сме от 11г.Женени - от 7г.
Имаме две прекрасни дечица-Мира-на почти 5г.,и Калоян-на 1г.и1м.
Каката ходи на градина,а с малкия се гледаме вкъщи,живеем в София. Peace

# 786
Здравей те!!Аз съм Мирослава от Варна,на 25г съм и имам 3-ри момиченца и вмомента чакам 4-тото си бебче което май ще е момче.Много се надявам да си бъдем полезни едни на други с каквото можем. Grinning  bouquet Hug

# 787
 HugЗдравейте и от мен казвам се Силвия на 22 год, имам син на 1год.и 2 мес.живея в Горна Оряховица #Milti

# 788
Здравейте!Казвам се Пенка.Имам две деца-баткото е на 13г., а на 1 годинка е малката.Със съпруга ми живеем в Горна Оряховица

# 789
Здравейте и от мен!Казвам се Надя и съм от Сафия.Омъжена,майка на слънчицето Иван-5,9h годинки.

# 790
Здравейте,
Казвам се Нели. Моето мишле е на 5.5 години СПАСИМИР. С тати имаме рекламна агенция и живеем в Бургас.

# 791
  • Euskal Herria
Привет и от мен. Аз съм Яна и съм майка на двама тийнейджъри - син на 15 г и дъщеря на 18 г. Съпругът ми работи в чужбина, а аз съм детска учителка. Живеем в Пловдив

# 792
   Здравейте- приятно ми е - Дина! На 31 години съм , от Димитровград , от 9 години живея в Бахрейн  , от където е и мъжът ми - Адел.
   Малкият ни сладкиш Даниел е на 1,4 г. Бивша стюардеса, доброволно отказала се от полети във висините ,в момента здраво стъпила на земята мама Hug
  Обожавам Форума  - не мога да си представя отглеждането на дете сам , без подкрепата и съветите на всички прекрасни момичета
   тук!  bouquet

# 793
Здравейте, момичета и момчета!

Аз се казвам Теменужка, на 27 години, от София. Живеем в Горни Лозен с двете си дечица - Николай (2г4м) и Рая (10м). Нямам много време за форума, защото малките щураци редовно ми изправят косата, но винаги когато вляза, намирам нещо полезно и забавно! Обичкам ви!   bouquet

# 794
Здравейте!Присъединявам се към запознанството:peace:

Казвам се Деница и съм на 23години!Имам прекрасен син на година и един месец.Казва се Пламен-Виктор Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт