Хайде да се запознаем!

• 81 932
  • 837
  •   1
Отговори
# 795
Здравейте и от мен!Казвам се Павлина и съм на 28г.Моето слънчице се казва Камелия и на 30.09.2008 стана на две годинки.Нашият тати се казва Камен.Започнах работа когато тя беше на 1г. и 4м. заради финансова недостатъчност,но като се прибера от работа се опитвам да си наваксаме пропуснатото време за игри заедно.Иначе тя е на ясла вече от три месеца.

# 796
Здравейте,

Казвам се Антоанета, на 34 год от културната столица на Северозапада сме и двамата Joy - Враца, аз съм тук от 1991, той - Станимир (34) от 2005. Дъщеря ни се казва Андреа, ходи на ясла, ние на работа.
 'ми т'ва е  Grinning

# 797
Здравейте и от мен   Hug!Казвам се Надя и съм на 27 год.,нашият татко се  казва Захарин и е на 25год.,а малкото ни мишле Марио е на 2,2год. и от 1 седмица ходи на ясла.От София сме.

# 798
Здравейте, аз есе казвам Миглена и съм на 35години, нашия татко се казва Деян и е на 32 години и най-важния човек е нашето детенце Теодор, на когото козваме Тео. Той е на 10 месеца и 16 дни. Ние сме от Хасково. newsm19 newsm47 newsm51

# 799
Здравейте и от мен.Аз се казвам Тони на 28 години ,а нашият тати е Андро и вече е на 34.Имаме две прекрасни дечица - Алекс на 5годинки (почти 6) и Ванинка на 3 годинки.И двамата ми ходят на градина и са много доволни.С Андро сме родени във Търговище,но от дъъъълги години (Аз специално почти цял живот) сме във Варна.Или както обичам да се наричам :варненка от Търговище  smile3503

# 800
# 801
  • софия
Да се включа и аз казвам се Милена на 30г ,таткото е Васил имаме 3ма разбойника 12годишният Томас ,11годишният Свилен и 6г  Александър-Йоан за повече на таткото не му стиска иначе работя като управител на автомивка и сервиз

# 802
Казвам  се  Теодора  и  сам  на 24  години.Моя  сладур  се  казва  Кристиян  и  е роден  на  17.11 2006г. в  гр  Плевен  .Живеем  в  гр  Ловеч.Много  се  радвам  да  се запозная  с  всички.Весело  посрещане  на  новата  година.

# 803
Здравейте! Казвам се Десислава. Имам 2 дъщери - Марина на 9г. и Ива на 2 г.

# 804
Десислава,на 25г.,имам син на 1г.и5м. и съм бременна Grinning

# 805
Здравейте от мен! Казвам се Виолета и съм на 31 г. от София, Мъжът ми се казва Деян и е на 32 г. от София. Имаме дъщеря Габриела на 3г, 2 м. ве4е, която ходи на детска градина!Аз работя преподавател по IT в гимназия, а таткото е инженер в телевизия.

# 806
  bouquetХайде и ние да се представим. Казвам се Весела, горда майка на две прекрасни момченца - Дани на 6 годинки и Андрей, на 7 месеца. Таткото ни е Иво и сме от София. Аз съм по майчинство в момента, но по принцип фирмата в която работя се занимава със сватби, партита, аниматори.... Ние с таткото ни за това не сме женени все още Laughing

# 807
  • София
Хайде и аз!Казвам се Вероника-на кратко Рони.На 27г. съм от София.По професия съм Педагог в балетни школи и професионални у-ща.Завършила съм Нац. танцово у-ще в София,след това Муз.Академия "Панчо Владигеров".Омъжена от 01.09.2005г.С едно детенце Дейвид на 2.6г.Съпруга ми се казва Антон-на кратко Тони.С 12 г. е по-голям от мен.Много си с еобичкаме(като изключим някои мои изблици на ярост Crazy).Не работя все още,но ще ми с еналожи 2010 да започна!

# 808
Ами да се представя и аз.Казвам се Галина,живея с бащата на мойте деца от 6 години.Имаме три дъщери на5години,на 3 години и на 1 година.По професия съм ветеринарен лекар,но съм работила по професията си преди да се родят дъщерите ми.От тогава съм неотлъчно до тях вече почти 6 години/като включа и бременноста си!/Обичам ги много и незнам как ще се отделя от тях-все пак идва време за училище и работа.Много се радвам че съм част от Вас.  bouquet
Забравих да кажа на 31 години съм и живея в София,квартал Мусагеница.

# 809
  • София
Ще използвам темата за запознанство с една покана за среща на 31.01.2009г. ето подробности за който прояви интерес:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=366749.0

Общи условия

Активация на акаунт