"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-16 т

• 40 922
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Другото с подритването на камъчета и преглъщане на сухо подхожда за дизи за тийнове.

Законите на дизитата, Селфи. И на мен ми е чудно каква е тази любов дето трябва хората около теб да ти намекват, подбутват и накрая направо да те ръгат с остена, за да се сетиш, че си влюбен. Хубаво, объркан Йомер. Ама хайде да не го превръщаме в слабоумен хлапак.

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 10:40 от varna_2

# 136
Законите на дизитата, Селфи.

Анджак!  Peace (извинявай, ако не ползвам турската дума на място Praynig)

Обаче да се еманципират малко. Все пак сме 2014 год.  ooooh!

# 137
  • Русия
Освен това, не смятам, че ще се отдалечат. Давам им няколко часа, до ден цупене.
Тя му е основната следа в разследването на убиеца, а той докато не приключи с тая част няма да миряса.

Ами де да знам. Искам да видя Левент в действие. Тъй че нека се отдалечат малко.

Никаква следа е тя. Нищичко не знае. Имаше смисъл да се преструват на гаджета още, за да може той да разследва отвътре, ама не са му такива плановете явно. Тъй че това с продължаването на разследването е просто неговият си начин да държи женската под ръка. Я как се засегна, като тя се задърпа. Веднага включи любимия мъжки похват - че говорела глупости. Ей, то се вижда, че пишат го семейни сценаристки Simple Smile.

Цитат
Майката на Йомер: Така говореше, когато се карахте със Сибел. Когато ми казваше: „Свърши, мамо. Тя ме напусна.”

Значи, са се карали яко със Сибелката. Добре, няма да я идеализира до края на живота си.

Обаче да се еманципират малко. Все пак сме 2014 год.  ooooh!
Тъй разбрах, Турция в момента се ислямизира с бързи крачки. Не се учудвам на престарелите им девственици. Пропаганда!
Обаче Турция в сравнение с Корея ряпа да яде. По корейските сериали всички главни героини по на 25 години дори не са се целували, какъв ти секс!

# 138

Цитат
Майката на Йомер: Така говореше, когато се карахте със Сибел. Когато ми казваше: „Свърши, мамо. Тя ме напусна.“

Значи, са се карали яко със Сибелката. Добре, няма да я идеализира до края на живота си.

Ама странното е, че тя го е зарязвала.  Grinning И пак е страдал, горкият. Пак се е чувствал "безпомощен".  На мен от малкото, което ни показаха, Сибел ми изглежда много по-разтропана и уверена в себе си от Йомер.

# 139
Обаче Турция в сравнение с Корея ряпа да яде. По корейските сериали всички главни героини по на 25 години дори не са се целували, какъв ти секс!

Казваш имам алтернатива?  Wink  Grinning Кеф ти турско, кеф ти корейско!  Party При турците е дизи. Как ли е при корейците?  newsm78  Joy Joy Joy Нещо като гангам стайл?!  nuts

# 140
Накрая успях да влезна в новата тема - Ринка  newsm51 благодарско за което, която вече почти сте преполовили Peace Явно новия епизод провокира всеки от нас. И всяка пречупва поведението на Елиф и Йомер през собствената си призма Peace
Много интересни разсъждения и гледни точки прочетох Peace С някои съм съгласна изцяло, с други - не толкова. Но истината ще излезне наяве с превода на епизода.  yes И тогава много предположенията ще се променят или дори отпаднат

Скрит текст:
Добро утро на всички в темата!  smile3525
Скрит текст:
Много ми е трудно да давам оценка за любовта на другите, още повече, че в един момент си се усещам, че я прекарвам през собствения си опит, четено, гледано, сравнено... И това се е естествена нагласа. Ако обаче се опитам "да изляза от себе си" и да тръгна от героите и актьорите (няма как сценарстите да не се съобразяват с акньорите и техните характери), намирам, че реакциите на Йомер и Елиф са естествени.
Елиф за първи път се влюбва. Тя самата е удивена от чувствата, които я завладяха като буря. Тя не може да си дава сметка, че лека полека се е влюбвала, няма как да се види отстрани. А и други по-силни чувства я бяха завладели - страх, безизходица, ужас за сестра й... След това сестра й е спасена... В душата й намериха път чувствата към Йомер. Според мен целувката й беше спонтанна. Да, призна си, че не е игра, а истина. Но тя и до този момент действаше спонтанно, интуитивно, хвърляше се без да мисли за последствия и планове - даже в полицейските работи. И това много пасва на Туба, която е силно сензитивна личност. Естествена е реакцията й и след като не получи отговор на чувствата си. Според мен това не е обида, а по-скоро срам, опит да се овладее. В такива случаи човек се връща към изпитани модели на поведение - работата, семейството, задачите...
Йомер - ами аз не мога да го упрекна в нищо. Някой го нарече "рицар". И на мен ми е такъв. Мъжкар в прекия смисъл на думата - не (тук правя уговорката, че нямам база сравнение; Туба съм гледала в другите й филми, но Енгин - не). Той тръгна в тая афера с Елиф заради разследването. После имаше реплики (с брат си), които показваха, че започва да й се възхищава, да я оправдава в отделни случаи, да я пази... да се шегува с нея, да пропуска детайли в поведението й, които един полицай трябваше да забележи, ако е дистанциран и безпристрастен (например изчезването й в Рим). Хлътва... Според мен целувката и "истината" го стреснаха. Той не си даваше сметка какво се случва с него покрай другите събития. Дали е влюбен - отстрани да, всичките му близки го забелязват. Той обаче тепърва трябва да се замисля и оправя в чувствата си - минали, настоящи; професионализъм, любов... особено в ситация на "мръсни пари". Това си е цял лабиринт. Благодатна роля има Енгин и се справя до сега. Тук искам да вметна, че криминалната психология, няма нищо общо с вглеждането в себе си и подреждането на собствените преживявания. Човек по-лесно разбира другите, отколкото себе си. Все си мисля, че дълго ще отрича любовта си, ще му трябва екстремна ситуация, за да изригне. До тогава ще сме свидетели на противоречиво поведение и ... стеснителност.
Спорен ден на всички  Peace

Катя  newsm10

Точно така усещам и аз образите / аз също за първи път гледам Енгин и нямам никаква нагласа/, на мен всичко случващо се между Елиф и Йомер си е напълно логично и нормално - за двама млади, с близки характери и споделящи обща мисия, а и времето, в което са заедно никак не е малко, та...

Вярно е, че след този епизод критикувах доста Йомер, ама... всъщност и много добре го разбирам, няма как да си признае веднага нещо, което не допуска дори в мислите си. Така е, сега след  Wink стреса, който изживя и малко насока от близки и приятели,  Wink ще не ще мислите му ще се подредят и той най- после ще осъзнае какво изпитва към Елиф. А...  Thinking дали ще си признае или още ще шикалкави - ще видим  Peace

И може би наистина,точно една екстремна ситуация ще го предизвика да действа  Simple Smile

Хубав ден на всички!  Hug
[/spoiler]

Катя, Цвети  smile3521 такива са и моите виждания

Днес Ети  smile3501 е качила нов прекрасен клип, който мисля, че ще хареса и на вас Peace

Детелинка  Hug бързо да минава и да остане в миналото

Слагам и няколко две гифчета по снощния епизод Peace

Joy
Скрит текст:

Хубав петъчен ден на всички!

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 11:07 от kanti

# 141
Здравейте момичета!  Hug

# 142
Здравейте, елмазчета!

То човек да не ви изпусне от поглед и после цял работен ден отива да ви изчете Simple Smile
Нейсе, петък е...

С тези дебати само да кажа вдигнахте рейтинга на СЦ. Явно добре са се справили със задачата, щом така усилено обсъждаме.

И пак да повторя моето мнение, че всичко в отношенията между нашите гълъбчета Simple Smile ми изглежда съвсем логично. Личен опит- ММ и досега щеше да подритва камъчета, ако не бях му отрязала квитанциите ( профилактично, но даде резултат)  Wink Joy Joy Joy.  Както и да е , вървим към любовта, надявам се. Само че си мисля, че сезонът ще свърши с някаква разлъка  Mr. Green и после иди че чакай 3 месеца.

# 143
Ринка, благодаря за снимките.      bouquet

И те ме карат да си мисля, че Йомер ще направи това, което майка му го посъветва. "Разкажи й какво те мъчи". Надявам се, че и Елиф ще разбере, че не е нужно да се отдалечава от него, а просто да му даде малко време. И двамата трябва да си дадат време, да бъдат заедно в ситуация, различна от тази, в която бяха докато освобождаваха Нилюфер и нещата ще се получат. Това имах предвид като казах, че Елиф не биваше да реагира по начина, по който го направи в последната сцена. Но се надявам след разговора и двамата да погледнат на случилото се с други очи.

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 11:35 от varna_2

# 144
  • Русия
Я! Какво? Ще се сдобрят толкова бързо? Ама недейте бе!

Казваш имам алтернатива?  Wink  Grinning Кеф ти турско, кеф ти корейско!  Party При турците е дизи. Как ли е при корейците?  newsm78  Joy Joy Joy Нещо като гангам стайл?!  nuts
Имат семейни дневни сериали по на 150 серии, ама по-кефските са къси, 16-24 серии. Гангнам стайл нямам думи. Много са странни тези хора. И много, ама много лоши актьори са. Иначе като свикнеш, кеф ти е. Екзотика!

Ама странното е, че тя го е зарязвала.  Grinning И пак е страдал, горкият. Пак се е чувствал "безпомощен".  На мен от малкото, което ни показаха, Сибел ми изглежда много по-разтропана и уверена в себе си от Йомер.
Гледайки първата серия, мислех, че е някаква типично патриархална женица, как му се умилкваше само за цигарата. Щях да му тропна едно, ако ми държеше такива сметки. Ама сега, след 9 епизод, мисля, май е била не по-малко опърничава от Елиф. Значи, Йомер си има един тип жени за харесване. Затова знае, как де оправя с Елиф, когато я жегне нещо.

# 145
 Както и да е , вървим към любовта, надявам се. Само че си мисля, че сезонът ще свърши с някаква разлъка  Mr. Green и после иди че чакай 3 месеца.

Моите варианти са три

1. Йомер разкрива чувствата си към Елиф, а в последната серия излиза историята с прането на пари.
2. В следващите серии Йомер постепенно сваля гарда , а в  последната  признава чувствата си към Елиф, като преди това Елиф попада в трудна ситуация плюс излиза истината за Сибел, тези две неща да бъдат катализатор, за да "изплюе камъчето"  
3. В последната серия Йомер се изправя пред истината за Сибел.

Клоня към втори вариант. Макар че той е положителен, а те обикновено завършват с нещо гадничко. Но сега времето е прекалено ограничено, трябва да ги влюбят още в другата серия, ако искат да ги разделят в 13-та. Ако имаше повече време бих заложила на първи вариант, но сега съм за втори.

# 146

Гледайки първата серия, мислех, че е някаква типично патриархална женица, как му се умилкваше само за цигарата. Щях да му тропна едно, ако ми държеше такива сметки. Ама сега, след 9 епизод, мисля, май е била не по-малко опърничава от Елиф. Значи, Йомер си има един тип жени за харесване. Затова знае, как де оправя с Елиф, когато я жегне нещо.

Не харесвам това, в което се е забъркала Сибел, но това не пречи да призная, че за да влезеш в такава игра трябва да си хладнокръвен,с железни нерви , обигран, уверен в себе си, с вкус към авантюрата, много гъвкав, да влизаш лесно от една роля в друга /как сладичко милваше децата по главичката и после хоп, най-невъзмутимо в колата на мафиота/. Не е достатъчно да си само силно притиснат финансово до стената, за да го направиш.

# 147
  • Русия
      Значи, сте твърди, че ще има поне втори сезон? Аз пък искам всичко да приключи това лято.
     Ами ако има втори сезон, тогава мисля, няма да има целувка засега. Ще си приятелстват, Йомер по малко ще се влюбва. Елиф може и да й омръзне да го чака, Левент ще се намеси, тя може да почне да ги сравнява, ореола му на герой на Йомер може вече да не пламенее толкова. Но нито за прането Йомер ще разбере до есента, нито за Сибел. Щото това са на днешен ден двигателите на сериала.

# 148
     Значи, сте твърди, че ще има поне втори сезон? Аз пък искам всичко да приключи това лято.

Твърдо!  Peace Личи си, че си по-запозната с корейските сериали.  Wink Hug Това турци да направят дизи в 13 епизода е илюжън.  Naughty Къде ще поберат кара парата, ашка, енгетата, питките на мама, рекламните кадри от Истанбул като цяло и Босфора в частност, и т.н.? Минимум 70 или 80 болюма!  Crossing Arms

# 149
Здравейте на всички! Hug wavey

Ринка Hug, благодаря за новата тема и снимки от 10еп.! newsm51

Ети Hug, благодаря за новото клипче,мила!   newsm51

Диде Hug оправяй се бързо,скъпа!  love001

Благодаря на всички за споделените мисли! Peace

Общи условия

Активация на акаунт