(извинявай, ако не ползвам турската дума на място
)
.
И пак е страдал, горкият. Пак се е чувствал "безпомощен". На мен от малкото, което ни показаха, Сибел ми изглежда много по-разтропана и уверена в себе си от Йомер.
Кеф ти турско, кеф ти корейско!
При турците е дизи. Как ли е при корейците?
Нещо като гангам стайл?!
благодарско за което, която вече почти сте преполовили
Явно новия епизод провокира всеки от нас. И всяка пречупва поведението на Елиф и Йомер през собствената си призма 
С някои съм съгласна изцяло, с други - не толкова. Но истината ще излезне наяве с превода на епизода.
И тогава много предположенията ще се променят или дори отпаднат

стреса, който изживя и малко насока от близки и приятели,
ще не ще мислите му ще се подредят и той най- после ще осъзнае какво изпитва към Елиф. А...
дали ще си признае или още ще шикалкави - ще видим 

такива са и моите виждания
е качила нов прекрасен клип, който мисля, че ще хареса и на вас 
бързо да минава и да остане в миналото

ми изглежда съвсем логично. Личен опит- ММ и досега щеше да подритва камъчета, ако не бях му отрязала квитанциите ( профилактично, но даде резултат)
. Както и да е , вървим към любовта, надявам се. Само че си мисля, че сезонът ще свърши с някаква разлъка 
Кеф ти турско, кеф ти корейско!
При турците е дизи. Как ли е при корейците?
Нещо като гангам стайл?! 
И пак е страдал, горкият. Пак се е чувствал "безпомощен". На мен от малкото, което ни показаха, Сибел ми изглежда много по-разтропана и уверена в себе си от Йомер.
Личи си, че си по-запозната с корейските сериали.
Това турци да направят дизи в 13 епизода е илюжън.
Къде ще поберат кара парата, ашка, енгетата, питките на мама, рекламните кадри от Истанбул като цяло и Босфора в частност, и т.н.? Минимум 70 или 80 болюма!
Препоръчани теми