"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-16 т

• 40 923
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • В Града на липите
Минимум 70 или 80 болюма!  Crossing Arms

Освен ако не ги свалят заради нисък рейтинг  Grinning

Ринка, мерси за снимките   bouquet
Надявам се, да реабилитирате Йо поне малко.  Grinning Личи си, че човекОт се е взел моменталически в ръце, и ще постъпва  мъжки. Т.е. ще се обяснява и оправдава.

Сега като видях на Елифчето стайлинга, вече ми стана ясно защо се е размекнал Йо толкова бързо. То на такава пола, кой нормален мъж може да устои  Joy  Joy  Joy
Който прави списъка с опорните точки, моля да вмъкне на първо място, размер - Марс, - стилистите на сериала. Направо имат нужда от петиция, с молба да си сменят професията.  ooooh!

# 151
Резюмето на 10 епизод:  Peace

Скрит текст:
10. Bölüm Özeti

Ömer, Elif’in kararı karşısında şaşkına dönmüştür. Aslı’nın cinayet gecesi gizlice evden kaçtığını Elif’e söyleyememiştir.

Elif’i kırdığını düşünen Ömer, onu daha fazla üzmek istemez ve kararına saygı duyar.

Elif ve Ömer yaptıkları sessiz anlaşmayla yol arkadaşlıklarına resmen son verirler.

Elif artık ailesi ve şirketle ilgilenecek, şirketi kurtarmanın yollarını arayacaktır.

Bu sırada ortaya çıkan yeni deliller şüphelerin Aslı üzerinde yoğunlaşmasına neden olur. Aile bu kez çapraz sorguya alınacaktır. Aslı yeniden ifade vermemek için ayak direr.

Elif çapraz sorgunun nedenini öğrenmek istediğinde Hüseyin prosedür gereği bilgi veremeyeceğini söyler. Elif’in yeniden Ömer’in yardımına ihtiyacı vardır.

Elif bu kez Ömer’den yardım isteyecek midir?Cinayet soruşturması devam ederken, sertifikasız elmasın bozdurulduğu kuyumcuya giden Ömer’i kuyumcuda büyük bir sürpriz beklemektedir.

Nilüfer’i elinden kaçırdığı için Metin’e kızgın olan Tayyar, onu Elif konusunda sıkıştırmaya devam eder. Tayyar’ın ne elmaslardan ne de kara para ağından vazgeçmeye niyeti yoktur. Metin amcasının güvenini kazanmak için Elif’e karşı büyük bir kozu olduğunu söyler

# 152
Освен ако не ги свалят заради нисък рейтинг  Grinning

Сакън!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Това да не го пожелаваме дори на конкурентите!  Naughty

Стайлингът на Ел предполагам е с цел да ни покажат колко е над нещата.  Whistling Wink Ако стилистите имат такава задача - олур, ако не да им вземат дипломите или направо  #2gunfire да не се мъчат.  Laughing

# 153
  • Русия
Сега като видях на Елифчето стайлинга, вече ми стана ясно защо се е размекнал Йо толкова бързо. То на такава пола, кой нормален мъж може да устои  Joy  Joy  Joy
Laughing Мисля, че омекна още като я видя с онези зашеметяващи 20-сантиметрови червени токчета. И най-вече дънките, не оставящи нищо за въображението.  Embarassed

Стайлингът на Ел предполагам е с цел да ни покажат колко е над нещата.  Whistling Wink Ако стилистите имат такава задача - олур, ако не да им вземат дипломите или направо  #2gunfire да не се мъчат.  Laughing

Мисля, че нямат такава задача, иначе щеше да е с дънки и тениска постоянно, и определено не с токчета.

# 154
РЕЗЮМЕ, 10-ти епизод

Йомер е изненадан от решението на Елиф. Не успява да й каже, че Аслъ тайно е излизала от дома им в нощта на убийството. Йомер си мисли, че е наранил Елиф, не иска да продължава да го прави повече и затова се отнася с уважение към решението й. Елиф и Йомер с мълчаливо съгласие слагат официално край на своя общ път /буквално на своето спътничество/. Елиф ще се занимава вече с фирмата и със семейството си, ще търси начини да спаси компанията. Междувременно излизат още улики, които засилват подозренията върху Аслъ. Този път семейството ще бъде отведено за кръстосан разпит. Аслъ категорично отказва да дава нови показания. Елиф иска да научи причината за кръстосания разпит , Хюсеин й казва, че не може да получи информация. Такава е процедурата. Елиф отново има нужда от помощта на Йомер. Ще поиска ли този път тя помощ от Йомер? Йомер продължава разследването на убийството. Отива при бижутера, който търгува с диаманти без разрешително. Там го очаква голяма изненада. Тайяр е ядосан на Метин, че е изтървал Нилюфер и продължава да го притиска по въпроса с Елиф. Тайяр няма никакво намерение да се отказва нито от диамантите, нито от мръсните пари. За да спечели доверието на чичо си, Метин му казва, че разполага със силен коз срещу Елиф.

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 12:29 от varna_2

# 155
Елиф и Йомер с мълчаливо съгласие слагат официално край на своя общ път /буквално на своето спътничество/.

Оффф, яяяяяяяя.
Ами да продължават на мълчат.  Crossing Arms ooooh!

# 156
varna_2 , !

Това всичкото с подозренията към Аслъ и кръстосаните разпити ще стане в един ден галиба? Защото на пейката на брега Ел и Йо са с облеклото от сутрешното рандеву.  Thinking

пп - varna_2 , !

# 157
  • Русия
Аха, значи, бях права относно отдалечаването.
Интересно ми стана, какво значит мълчаливо официално да сложиш край. Взаимно изключващи се неща са това, според мен.

Чакайте малко. Като гледам тази пола на Елиф, и разпита на Аслъ, значи, момичетата са били в Стамбул точно по време на снимките на 10 епизод? Ама какво са правили две седмици тези хора? Аз мислех, поне 12 серии вече заснеха.

# 158
varna_2 , !

Само дето тук:

Тайяр е ядосан на Йомер, че е изтървал Нилюфер и продължава да го притиска по въпроса с Елиф.

не е ли Тайяр да е ядосан на Мето?  newsm78 По-логично ми се струва.  Thinking

Да, да, аз си редактирах поста. Нещо спя, макар че е обяд.  Laughing

# 159
С резюмето нещата си идват на мястото.Най-вероятно срещата във фрагмана е в края на деня.В началото си мислех,че Йо ще догони с колата Ел,но явно съм грешила. ooooh!

varna_2 благодаря ти за превода не резюмето.  bouquet

# 160
Това резюме ме насочва на мисълта, че Аслъ ще е главната злодейка галиба?  newsm78 Комбинацията от остър ум и неуравновесено поведение не е нова за тези сценаристки.  Naughty Дори тиковете с краката се повтарят.  Peace

# 161
Това резюме ме насочва на мисълта, че Аслъ ще е главната злодейка галиба?  newsm78 Комбинацията от остър ум и неуравновесено поведение не е нова за тези сценаристки.  Naughty Дори тиковете с краката се повтарят.  Peace

Но прекалено рано падат подозренията върху нея, за да бъде тя в дъното на всичко.

# 162
  • В Града на липите
Варна  newsm51 благодаря.
Нищо изненадващо, нещата следват логичния си ход.
Ако мога да обобщя, Йо се оттегля за дзен размисъл и наместване на чакрите, Ел се въоръжава с търпение и ще вади потъналия кораб.
Аслъ ще продължава да се прави на кукундрел, а Мето си следва личната програма. Т.е. хвърляй прах в очите на основния враг, и му отвличай вниманието с разни мръсотийки и компромати от личната си колекция.

Цитат
Отива при бижутера, който търгува с диаманти без разрешително. Там го очаква голяма изненада.
Ето това ми е любопитно. Питам се, дали този търговец няма да се окаже, онзи от Рим, който е свързан с Ахмет и Йо отново да се върне към сем. Денизер и съответно причината за безсънните му нощи, т.е. Ел .

Сега ви казвам чао, за десетина дни.  Hug
Пожелавам ви много положителни емоции и любопитни подсзказки за нищене.
ако мога, ще хвърлям по едно очо  Grinning

# 163
  • Разград

# 164
Сега малко теория на конспирацията.  smile3530 С това постоянно, мазно Зеринджим да предположим, че Чичо и Маман са имали афера.  Thinking Аслъ е чедо на Чичо. Генетично увредена е така да се каже.  #Crazy Направо са си семейство Адамс - Чичо, Мето, Аслъ.  ooooh! И Мерт не ми се вижда много редовен.  Wink Остана и Сиби да е негова и ги признах сценаристките.  Joy Joy Joy

Но прекалено рано падат подозренията върху нея, за да бъде тя в дъното на всичко.

Скрит текст:
Ааааа, що? Hug В КД Душко и компания още в началото си ги знаехме.  Peace

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 13:03 от selfie

Общи условия

Активация на акаунт