"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-16 т

• 40 937
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
selfie ,то ако излезе така,че Аслъ е дъщеря на Таяр и Зерин, би трябвало да се съмняваме и в синът, и Джан,който носейки гените на дядо си,спокойно може да е застрелял Сибел и Ахмед, и да използва прикритието,че е при баща си да се укрива от следствието. Mr. Green

# 166

Но прекалено рано падат подозренията върху нея, за да бъде тя в дъното на всичко.

Скрит текст:
Ааааа, що? Hug В КД Душко и компания още в началото си ги знаехме.  Peace

Ами иска ми се да е по-завъртяно. Аслъ си я знаем, че е луда. Сигурно ще я изкарат и невменяема и няма да има осъден за убийството.  Grinning Може би излизат улики, които будят съмнение, но в крайна сметка ще отведат към други неща, които е вършила, несвързани с убийството.
Какво стана с любовниците? Нали бяха видели нещо в нощта на убийството?

# 167
Какво стана с любовниците? Нали бяха видели нещо в нощта на убийството?

Много бързаш.  Wink Hug Аз от кога чакам ретроспекциите със Сиби, че малко да я разберем тази двойна агентка.  Crossing Arms

# 168
Привет! Благодаря за превода на резюмето и за снимките!  bouquet
И аз си мисля от едно известно време, че може Аслъ да е дъщеря на Тайяр.  Thinking От резюмето ми прави впечатление това, че Метин ще каже на чичо за коза си срещу Елиф. Мисля, че сценаристките ще я принудят пак да търси  Йомер за помощ било заради разследването на семейството й, било срещу Метин.  Rolling Eyes Това не ми харесва, макар че е ясно, че това разследване по сценарий ще се точи сигурно до края на сериала.

# 169
От резюмето ми прави впечатление това, че Метин ще каже на чичо за коза си срещу Елиф. Мисля, че сценаристките ще я принудят пак да търси  Йомер за помощ било заради разследването на семейството й, било срещу Метин.  

Ами той Тайяр нали знае за видеото с Елиф. Освен, ако сценаристките са забравили. И аз се питам какъв е тоя нов голям коз.

А иначе за повторното събиране с Йомер, то се вижда и от снимките, че се срещат отново след "мълчаливата" раздяла.  Laughing Явно заради разследването срещу семейството й. А това изречение за коза на Метин ме кара да си мисля, че на Йомер скоро ще му се наложи да спасява Елиф.

# 170
А това изречение за коза на Метин ме кара да си мисля, че на Йомер скоро ще му се наложи да спасява Елиф.

Когато Йо спаси сестра и тя реши, че са взаимно влюбени. Ако, или когато спаси нея направо ще му предложи женитба.   Joy Joy Joy

# 171
  • Разград

Скрит текст:
Бестемсу Оздемир:

Когда я познакомилась с Тубой, то была очень напряженной, нервничала. Хазал Тюресан, которая играет роль нашей старшей сестры, волновалась также как и я. В конце концов, это моя первая большая работа. И как только Туба вошла в комнату, всё наше волнение как рукой сняло. Она невероятно сердечная. Одна из самых уважаемых актрис Турции. Небахат Чехре тоже такая. Потом пришли Энгин Акюрек и Эркан Джан. Я почувствовала себя так, словно стою среди лиги гигантов. Они настолько мастера своего дела, что первые недели съемок я играла как во сне.

# 172
А иначе за повторното събиране с Йомер, то се вижда и от снимките, че се срещат отново след "мълчаливата" раздяла.  Laughing Явно заради разследването срещу семейството й. А това изречение за коза на Метин ме кара да си мисля, че на Йомер скоро ще му се наложи да спасява Елиф.
Не ми харесва, че ще превърнат Елиф в използвачка. То и Йомер я използва, за да си проведе личното разследване. Но може би с назначаването му на работа в Истанбул разследването ще стане официално.

# 173
  • Разград

# 174
Привет момичета Hug Искам и аз да изразя своето мнение за трейлъра на 10 епизод. Много объркващ и много силен. Според мен ще се отключи нов момент в сериала. И думите на Йомер не са отправени към един и същи човек. Както и въпроса на Арда - какво ще правиш сега братле? Според мен Йомер е научил нещо за Сибел и е много разочарован от това, почувствал се е излъган, защото си спомням как я защитаваше и нея и достойнството й в управлението след смъртта й. Може и да бъркам, но това е моето усещане. Не би се разплакал, заради Елиф, дори и да има привличане между тях, или за това, че тя го целуна и той се почувствал раздвоен или объркан. Би се разплакал, ако почувства, че е предаден. Според мен е разбрал, че Сибел е работила с бащата на Елиф и т.н. За Елиф - тя просто се разочарова в първия момент, защото очакваше, че Йомер изпитва същите чувства към нея  - влюбил се е - и по същия начин ще ги изрази. Йомер - нямам друг изход - да приеме истината за любимата си или да признае, че е привлечен от Елиф. Според мен, че няма друг изход, освен да признае истината на Елиф, ако е разбрал за Сибел и баща й и да й признае, че е привлечен от нея. Ще видим в следващия епизод Аз май много се разписах. Спирам.

# 175
Извинявам се, ако поста ми се дублира с този в предишната тема, там май го изтрих newsm78

# 176
Kara Para Aşk 10.Bölüm Fragman 2

Дам!  Thinking Йо хвана Сиби в лъжа.  Outta Joint Aleksandragg Hug ще излезеш права!  Peace

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 14:42 от selfie

# 177
  • Разград

# 178

Къде изчезнахте, народе? Трей има! В You Tube излезе това като превод на англ.:

Ömer: something tells me sibel is in the loop (He means money loundering)
Fatma:He is tenacious. He will learn the truth.
Ömer:is the girl that?
Arda: it is difficult to say but Someone who is in your family lies.
Elif: Who is it?
Tayyar:Don't forget İt is your last chance (He says something as it).

# 179
  • In the light side of the Moon!
привет  Hug

smile3501 smile3501 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44

имаме си трей4е имаме си резюменце, супер  Peace

май нашите бели пти4ки са се запътили към една много голяма ОТ  newsm78

на Хриси приятно изкарване , където и да отива  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт