"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-16 т

• 40 938
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Мераба!

Ринка,благодаря за новата тема!  bouquet

Kara Para Aşk 10.Bölüm Fragman 2

Дам!  Thinking Йо хвана Сиби в лъжа.  Outta Joint Aleksandragg ,  Hug ще излезеш права!  Peace
Селфи ,благодаря за фрагмана с англ.превод.  bouquet Очаквам с нетърпение 10 епизод.Фатмето  изглежда е много притеснена,че Йо ще стигне до истината за Сибел.Тази жена ми е много антипатична.

# 181
# 182
  • Стара Загора
Здравейте!

Благодаря за снимките и резюмето newsm51!

Селфи  Hug,тук сме,но мамата не ни пуска пак нещо Laughing.Хванала си трея  днес Grinning,благодаря  newsm51!

Явно разкриха някоя кирлива ризка на Сибел Thinking и Йо е чок разочарован.Сори Спиритче Hug Grinning,знам,че не искаше да става така,но СЦ са виновни.
Фатма рони сълзи-дали и тя е разбрала нещо,което не е знаела за щерка си или е нещо др.?

Мисля си,че коза,за който говори Мето е записа на кекса с Нилю newsm78.

Ооо аз докато пиша,излезе и превода  Party..няма да трия сега ще гледам..Ринка Hug,Зори Hug,благодаря за светкавичната реакция newsm51 newsm51,че голяма чуденка пада Laughing

# 183
Много бързо дискредитираха Сибел пред Йо, но СЦ нямат време. Сезонът свършва. Това да не беше диамантът с дъвката в пликчето?

Интересно, дали и малката сестра на Сибел е била посветена в тайната или сега научи от майка си. Ама и те са едно семейство (припомнете ми бащата бивш бижутер ли беше  newsm78).

Аслъ много сгази лука явно. Изпаднала е в паника, може би наистина изигра онази криза, въпреки че аз си мислех, че беше истина.

Нил продължава да бъде заблуждавана. Хак й е, ама вреди на кака си.

От тоалетчетата на Ел съдя, че ще има поне 2 срещи между нашите сладури. А Йомерко доста нахилен ми изглежда. Не е много кахърен от разкритията за Сибел.

Метин не ми изглежда уплашен от Чичо за издънките си, ама да видим...

# 184
Ако правилно  съм чула :
Йо-Вътрешния глас ми подсказва ,че Сибел е намесана с черни пари..
Фатма- Попаднал е на следа , връщане назад няма ,ще научи истината
Йо -товали е момичето /към бижутера/
Арда-Трудно е да се каже ,но някой от семейството ти лъже
Елиф-Кой
Таяр -не забравяй,Този път е последното ти излизане  през този мост,ако го изпуснеш ,нямаш билет з за връщане назад

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 16:26 от Maya@

# 185
  • В Града на липите
Ей, супер трей. Хвана ме буквално на вратата  Joy  Joy
Ринка    bouquet  Зори      bouquet  Спиритче - сори  Hug
п.п. Обаче може да се каже, че Йо вече хлътна, преди да разбере, така че все пак премисли, дали да преглътнеш точицата  Grinning
Изненадата тук е, че и малката сестра е наясно, че Сибел е работила по втори трудов договор. А изглежда толкова невинна  Grinning  Въобще, като изключим нормалното семейство на Йо, в този сериал, останалите не са много в ред сякаш.  newsm78
Аслъ, доста притеснена изглежда.  newsm78
А Йо накрая се хили като селски глупчо на мегдана, който току що е взел китката на момата  Grinning
Меги, мерси.  Hug Заминавам си направо в подписа. Дано успея да намеря и кафенето до Колизеума, да видя аджеба струва ли си парите това капучино Joy  Joy

# 186
  • Стара Загора
Брех тая  Фатма е знаела всичко  и сега реве,че Йо ще разбере #Cussing out,а аз  си мислех,че не е чак толкова черна и не е  знаела за вс.игри на Сибел Crossing Arms.

Хриси,мн.приятни емоции в Рим ти пожелавам Hug  Hug!Ще ни липсваш Heart Eyes!

п.п.НА Капълъчарши да не се окаже,че сестрата на Сибел е продавачката на диамантите,да замества кака си newsm78?!

# 187
  • София
Фрагмана е много интересен, но лежи на една голяма ОТ: Йомер се разочарова от Сибел, аз бях сигурна, че това ще се случи, не за друго, а защото това е начина той да бъде тласнат към Елиф и да преодолее задръжките си. Освен това, трябваше по някакъв начин да ни покажат, че Фатма знае всичко. На мен това, че сестрата също знае ми е ОТ, исках тя да не знае и поне тя да не лъже Йомер.

# 188
  • In the light side of the Moon!
Ринка, Зори  Hug Hug Hug светкави4но бързи   Joy Joy Joy Joy

Варна, благодаря и на теб за резюмето   bouquet

Алекс, усетила си накъде духа вятъра, браво на теб...аз си мислех 4е нашия се кахъри за Ел, а той за Сибел...Божеее, Божеее.....

много жалко ама нещата вървят на към то4но това дето не искахме...аз си представях по друг на4ин предсоящите събития..например..Йо и Ел се разделят, всеки си се залавя за работа, тук ве4е ми се искаше да пуснат Лев4о в действие и да видя Йо изгарящ от ревност и най-накрая да осъзнае какво му се слу4ва, пък нека после идват раз4арованията от Сибел  ooooh!

Хриси той ве4е е хлътнал, ама още не го знае  Joy Joy Joy така 4е направо си е то4ка голяма колкото топките по фитнесите дето ги ползват за упражнения  Peace

приятно прекарване мила.... намери и кафето и да се снимаш там, 4е да показваш после, ок? току виж пък и Йо заушил накъм Рим и се видите някъде  Joy Joy Joy

# 189
  • София
Със сигурност обаче ще има още един фрагман, иначе нямаше толкова скоро да ни пуснат втория.

След фрагмана съм сигурна,че думите на Йо от първия: Много съм и ядосан, но тя ме е омагьосала за са Сибел, а не за Елиф.

# 190
  • In the light side of the Moon!
Пепел4е за бащата на Йо знаем, 4е е бижутер, ама бащата на Сибел не знам какъв е..май нямаме инфо за него, освен да съм пропуснала нещо  newsm78

Боре, това ще е голема п4ели4ка ако сестрата е вътре  Joy Joy Joy
ние всъщност незнаем, кога е продаден този диамант, скоро или преди убийството!!! от миналата серия си мислех 4е е скоро , така казаха полицаите, намерили са някой който се е опитал да продаде незаконни диаманти, това ме навежда на мисълта 4е е скоро....  newsm78

# 191
  • Стара Загора
Със сигурност обаче ще има още един фрагман, иначе нямаше толкова скоро да ни пуснат втория.

След фрагмана съм сигурна,че думите на Йо от първия: Много съм и ядосан, но тя ме е омагьосала за са Сибел, а не за Елиф.
И аз така си мисля.Остава и на Ел да го споделя това  Sick..

Меги,ще видим,може и да излезе пчеличка Grinning.

# 192
  • София
На Арда го споделя!

# 193
Диамантчета,привет!Имаме си нов трейлър с превод(на нашите неуморни пчелички  newsm51 newsm51 newsm51),имаме си и подсказка с превод-благодаря ,момичета.
Много се радвам,че с всяка серия и всеки трейлър нещата стават все по-заплетени и объркани-това означава още мнооого серии,а аз точно това искам.Аз специално се отказах да гадая,да намирам махна и кусури-гледам си,наслаждавам си се тъпо и непретенциозно и всичко ми е тамам. Joy

# 194
Рина   bouquet Зори   bouquet

От къде сте сигурни, че сестрата на Сиби знае за кака си?  newsm78 Може Фатма да е проявила поне тук капка разум и да и го спестила първоначално, а сега да и го разказва.  Thinking
Чиче пак се заканва на Мето, но що ли си мисля, че синчето пак ще сгафи?  newsm78 Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт