Зори 
Може Фатма да е проявила поне тук капка разум и да и го спестила първоначално, а сега да и го разказва.

..
.
И тука ми напира да се възмутя с какви очи аджеба тези двете бяха разочаровани от поведението на кандидат зетя?
Те целите в киреча, ама за Йо чок аип .
И тука ми напира да се възмутя с какви очи аджеба тези двете бяха разочаровани от поведението на кандидат зетя?

и ми идват едни неприлични епитети на ума по адрес на Фатмата,но ще се въздържа
..Каква майка е тая,ако знае за игрите на щерка си и да не се опита да я спре?
..Не знаем всичко,но така изглежда
..Може и да не е истинската майка,но пак не я оправдавам
.
..
.
[/quote]
... 
като по- безобиден, но и така да е доста са уплашени 
Не мисля, че Йо и Ел са неопитни в сексуалния живот, на 30 години са. Дори и да са, няма голямо значение в случая. Тук става въпрос за любовни трепети. Ако имат рутина в това отношение, какви трепети биха били
Всяка нова любов е ново преживяване, а на повторение. Затова хлътват хората, стават ирационални, слепи и глухи. Точната дума е оглупяват. Ако можехме да разпознаваме признаците на състоянието си, бихме могли да подходим по-рационално.
Явно тайната й не е безобидна, след като изпадна в паника.
А може пък тази поличка да е последен писък на модата 
, доста сте изписали. Може би ще повторя някого 

Ако Йо така ги изтръгва от сърцето си какво ще стане като разбере за прането на Ел? ОтидЕ!
Изтръгна я и нея!
Всичко ще свърши преди да е започнало. 

Болен баща, сестра студентка.
А и Фатма може да почне да ги нарежда едни - Ние низахме мъниста за един магазин в Капалъчаршъ и туй дето Сибел го е залепила с дъвка от къде да знаем, че е елмаз?
Ако Йо така ги изтръгва от сърцето си какво ще стане като разбере за прането на Ел? ОтидЕ!
Изтръгна я и нея!

Изтръгна я и нея!

Препоръчани теми