"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-16 т

• 40 945
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • Стара Загора
Рина   bouquet Зори   bouquet

От къде сте сигурни, че сестрата на Сиби знае за кака си?  newsm78 Може Фатма да е проявила поне тук капка разум и да и го спестила първоначално, а сега да и го разказва.  Thinking
Чиче пак се заканва на Мето, но що ли си мисля, че синчето пак ще сгафи?  newsm78 Sunglasses
Не вярвам сега да и го разказва.Хатидже щеше да е изненадана,а тя е разтревожена като майка си.

# 196
Със сигурност обаче ще има още един фрагман, иначе нямаше толкова скоро да ни пуснат втория.

След фрагмана съм сигурна,че думите на Йо от първия: Много съм и ядосан, но тя ме е омагьосала за са Сибел, а не за Елиф.
И аз така си мисля.Остава и на Ел да го споделя това  Sick..

Меги,ще видим,може и да излезе пчеличка Grinning.
Има и още една възможност, макар и с малка вероятност - думите да са за Елиф, но след като е разбрал за прането на пари newsm78

# 197
Не вярвам сега да и го разказва.Хатидже щеше да е изненадана,а тя е разтревожена като майка си.

Олур!  Peace И тука ми напира да се възмутя с какви очи аджеба тези двете бяха разочаровани от поведението на кандидат зетя?   Rage Те целите в киреча, ама за Йо чок аип .  Mr. Green

# 198
  • In the light side of the Moon!

Олур!  Peace И тука ми напира да се възмутя с какви очи аджеба тези двете бяха разочаровани от поведението на кандидат зетя?   Rage Те целите в киреча, ама за Йо чок аип .  Mr. Green

аз то4но това щях да пиша, каква е тази наглост, какво е това безо4ие  smile3555 smile3555

но пък си мисля да не би да става въпрос за нещо съвсем друго....но какво може да е то  newsm78

# 199
  • Стара Загора

Олур!  Peace И тука ми напира да се възмутя с какви очи аджеба тези двете бяха разочаровани от поведението на кандидат зетя?   Rage Те целите в киреча, ама за Йо чок аип .  Mr. Green
И аз съм мн.възмутена Thinkingи ми идват едни неприлични епитети на ума по адрес на Фатмата,но  ще се въздържа smile3505..Каква майка е тая,ако знае за игрите на щерка си и да не се опита да я спре? newsm78..Не знаем всичко,но така изглежда ooooh!..Може и да не е истинската майка,но пак не я оправдавам Crossing Arms.

Скрит текст:
Със сигурност обаче ще има още един фрагман, иначе нямаше толкова скоро да ни пуснат втория.

След фрагмана съм сигурна,че думите на Йо от първия: Много съм и ядосан, но тя ме е омагьосала за са Сибел, а не за Елиф.
И аз така си мисля.Остава и на Ел да го споделя това  Sick..

Меги,ще видим,може и да излезе пчеличка Grinning.
Има и още една възможност, макар и с малка вероятност - думите да са за Елиф, но след като е разбрал за прането на пари newsm78[/quote]
Куба Либре,и това  е възможно,но малко вероятно май newsm78...

# 200
...
но пък си мисля да не би да става въпрос за нещо съвсем друго....но какво може да е то  newsm78
Нищо чудно Сибел да им е представила бизнеса си  Wink като по- безобиден, но и така да е доста са уплашени  Mr. Green

# 201
Да е безобиден, колко да е безобиден, pepel_ot_rozi Hug Най-малкото работата нощна смяна е съмнителна.  Blush   Wink

# 202
Здравейте Hug
Исках да добавя нещо към дискусията за любовния живот на Ел и Йо, а то резюме, преводи, снимки. Благодаря на всички, които не ни оставяте безпросветни и в неведение newsm51

И все пак да си кажа приказката Peace Не мисля, че Йо и Ел са неопитни в сексуалния живот, на 30 години са. Дори и да са, няма голямо значение в случая. Тук става въпрос за любовни трепети. Ако имат рутина в това отношение, какви трепети биха били newsm78 Всяка нова любов е ново преживяване, а на повторение. Затова хлътват хората, стават ирационални, слепи и глухи. Точната дума е оглупяват.  Ако можехме да разпознаваме признаците на състоянието си, бихме могли да подходим по-рационално.

Сега към трея и резюмето:

Мето няма съмнение, че е син на чичо си - перверзник! Хем прави компрометиращи записи на любимата си, хем е романтик! Мисля се, че тези записи са силният му коз с/у Ел. Не че няма да има и други.

Аслъ си има своята тайна. Засега не мисля, че е свързана с убийството. Просто съвпадение. Беше ли показано в колко часа се измъква от къщи newsm78 Явно тайната й не е безобидна, след като изпадна в паника.
Хич не ми се иска А. да е дъщеря на Тайар. Твърде приятелски се държат Т. и маман. А знаем, че ако някой с нещо го заплашва, Т. го оперира  или го оплита в мрежите си.

Сибел е човек на Тайар и се съмнявам, че са се познавали с Ахмет. Иначе защо ще ги убиват по отделно. Нали имаше реплика, че са отклонили вниманието към  Сибел.

И още нещо ми направи впечатление в трея - сестрата на Сибел, много кахърно си обърна главата, когато майка й спомена, че Йо ще открие истината.

Хриси, за поличката на Ел да те успокоя - на екрана поличката изглежда много по-добре Wink А може пък тази поличка да е последен писък на модата newsm78

ПП Докато правя опити да си пусна поста - мамата пак не ме харесва, а аз и чета редовно рекламата по магистралата ooooh!, доста сте изписали. Може би ще повторя някого Peace

# 203

аз то4но това щях да пиша, каква е тази наглост, какво е това безо4ие  smile3555 smile3555

Не, точно за това става въпрос. Изненадата на Йомер при бижутера, за която пише в резюмето  ще е свързана със Сибел. Явно ще научи истината за нея. Нормално, бих казала. Особено с оглед на времето, което остава до края на сезона.  Това си беше предложената от мен опорна точка, но и други момичета я подсказаха. Сценаристките очевидно не са измислили друг начин Сибел да бъде изместена от сърцето на Йомер. Може би не бяха случайни думите му на гроба й: "Само ти можеш да се изтръгнеш от сърцето ми"

# 204
Таз ОТ хич не ми харесва!  Naughty Ако Йо така ги изтръгва от сърцето си какво ще стане като разбере за прането на Ел? ОтидЕ!  ooooh! Изтръгна я и нея!  ooooh! Всичко ще свърши преди да е започнало.  Thinking

# 205
Таз ОТ хич не ми харесва!  Naughty Ако Йо така ги изтръгва от сърцето си какво ще стане като разбере за прането на Ел? ОтидЕ!  ooooh! Изтръгна я и нея!  ooooh! Всичко ще свърши преди да е започнало.  Thinking

Е там ще се посърди, посърди, пък ще й прости, ще си каже, че е било, за да спаси сестра си. При Сибел явно няма да има смекчаващи вината обстоятелства.   Grinning Grinning Grinning

# 206
При Сибел явно няма да има смекчаващи вината обстоятелства.   Grinning Grinning Grinning

А, има.  Peace Болен баща, сестра студентка.  Peace А и Фатма може да почне да ги нарежда едни - Ние низахме мъниста за един магазин в Капалъчаршъ и туй дето Сибел го е залепила с дъвка от къде да знаем, че е елмаз? Wink

# 207
  • In the light side of the Moon!

викаш да не се надаме да прави опити да раз4ете татуто й  #Crazy

Варна  Peace
ще се върна пак да 4ета резюмето, 4е го прегледах набързо във влака

# 208

Най-вероятно Йо ще задейства ОТ белезници! Wink

# 209
Най-вероятно Йо ще задейства ОТ белезници! Wink

Или ще се стигне до първоначалната подсказка за споразумение с държавата?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт