Колко често да се излиза?

• 64 327
  • 853
  •   1
Отговори
# 795
Ами разбери го с лека доза чувство за хумор, тъй Simple Smile Затова дадох и онези примери с Мадоната и Снежанка...Да не мислиш, че реално умирам за тях и получавам всяка нощ ерекция като се сетя...

# 796
  • София
Не съм малка ...ни на ръст, ни на възраст: 179 см/47 години. И съм го минала това с турчилъка и развода, преди 14 години. И моя бивш си мислеше, че като ми нахлюзи две деца, работа и цялото домакинство, и съм му в кърпа вързана вовеки...Сегашният ми съпруг ме носи на ръце. И помага вкъщи, наравно, не дели работата на мъжка и женска. И не иска да излиза без мен, сега дори се пробва да ме убеди да ходя с него на тренировки по бойни спортове ...

# 797
Правите се че не разбирате Simple Smile
Какво значи че не ми е казвал - щото е директен - естествено че и аз не го казвам...

Ами ей така. Като има някъде повод за ходене, дори аз да няма шанс да разбера, ще ми се обади, ще дойде да ме вземе и ще идем заедно.
И защо да не го каже, ако има желание да излиза сам? Толкова много хора го правят, както виждаш. Просто казвам, че не е човек, който крие желанията си.
Иначе никога не се е налагало дори да повдигам този въпрос или да му поставям условия. Такъв е по характер и така си беше от самото начало, не съм го променяла аз. Толкова ли е трудно да се приеме, че хората не са еднакви? Не става дума за добри и лошо, а за различни.

Не е фактор че жената има ангажименти, аз казах че всички имаме ангажименти. А и честно казано когато знаеш че имаш на главата куп неща то и не можеш да се отпуснеш напълно, ако вземеш че излезеш, все мисълта ти е някъде. Но не всеки ден е такъв и Слава Богу, нали?

Т.е. си ок с това след карто тя си свърши ангажиментите да излезе, примерно както беше дадено по-горе към 21 ч. - сама, без детето Simple Smile

Скрит текст:
Остави тази Мадона, че тя баба вече, моят мъж е за Дженифър Лопез, ама да си сложи малко  bombs

Последна редакция: вт, 30 сеп 2014, 12:33 от Не се сърди, човече

# 798
Ми ако ме питаш конкретно не съм ок да излиза, ама ще я пусна ако поиска  Joy
Шегувам се, пак сега да не последват безброй постове които да уронват престижа ми!
В интерес на истината тя рядко излиза сама и рядко проявява това желание, но аз никога не съм я спирал. Напротив дори, разкарвам съм и нея и приятелки, взимал съм ги после. И още нещо - тя излиза сама повече когато съм командировка - мисля че така показва своето уважение и обич и когато съм вкъщи гледа да сме си заедно. Аз също не прекалявам, не си мислете че пия по цели нощи и танцувам на пилони

# 799
...И още нещо - тя излиза сама повече когато съм командировка - мисля че така показва своето уважение и обич и когато съм вкъщи гледа да сме си заедно...

Е, явно има кой да гледа детето.
Иначе и аз като теб го тълкувам И като уважение и обич това, че не излиза. Въпреки че съм наясно, че в други връзки не е фактор (т.е. хората си се обичат и въпреки това излизат), зависи от самия човек.

# 800
Ами тя не обича да е сама и когато мен ме няма обикновено ходи при майка си. Е ако е за ден два няма проблем, но за по-дълго просто не обича да е сама. Дори вкъщи задължително пуска музика или телевизор, не обича тишината много.

# 801
Може да ходи при майка си, за да й оставя детето и да метльосва по цяла нощ.

Скрит текст:
Бъзикам се Mr. Green

# 802
Може то и аз като излизам може да си имам някоя под ръка, нали Simple Smile
Затова казах че се ревнуваме и двамата, ама при реален повод само. В случая нямаме любовници още. И се сещам за вица, че ще е по-изгодно тя да си намери такъв....

# 803
Ех, Elecotal, недей толкова категорично  Grinning
https://www.youtube.com/watch?v=5d9PlgOCFJo

# 804
Краси и Човечето трудно възприемат друга гледна точка освен своята... дано уврат някога, ама не ми се вярва.  Grinning
Е, някои пък изобщо спряхме да се съобразяваме и си живеем живота... няма предел за излизания, пък и кой би ме спрял, от както пораснаха децата нямам скрупули, ограничения и най вече угризения.
Колкото, толкоз... човек трябва да уважава и отстоява преди всичко свободата си!!!! Peace

# 805
Бих го казал с други думи че човек трябва да уважава и себе си, и околните. Simple Smile

# 806
Бих го казал с други думи че човек трябва да уважава и себе си, и околните. Simple Smile

Околните не винаги го заслужават... ако са заслужили достатъчно, несъмнено е така.  Peace

# 807
Е, някои пък изобщо спряхме да се съобразяваме и си живеем живота... няма предел за излизания, пък и кой би ме спрял, от както пораснаха децата нямам скрупули, ограничения и най вече угризения.
Колкото, толкоз... човек трябва да уважава и отстоява преди всичко свободата си!!!! Peace
Е, като свободата ви е най-най-важна, що се жените тогава?Се пита в задачата!    Laughing
Живейте сами и ще имате всичката свобода на света.
Ама май не е точно така, нали?    Mr. Green

Е, някои пък изобщо спряхме да се съобразяваме и си живеем живота... няма предел за излизания, пък и кой би ме спрял..................
Е, и аз това повтарям последните страници, ама не вярват, бе .....Т.е., като няма любов, уважение и достойнство, съвестта рано или късно сдава багажа и се стига :"Ами, ще си излизам когато си искам, пък.И ти, мило, няма да ме спреш, затова хич и не се опитвай!"     Laughing

Elecotal , сега и авер по "съдба" ти го каза, дано на него му повярваш.    Peace

# 808
Краси и Човечето трудно възприемат друга гледна точка освен своята... дано уврат някога, ама не ми се вярва.  Grinning

Така и не разбрах защо оставате с такова впечатление. В тези теми винаги съм казвала, че това си е лично решение и ако устройва и двамата, значи е идеално за тях  Peace
По-скоро вие не можете да приемете обратното, че просто животът е различен и има двойки, които са с общи компании и деленето насила би било направо комично.
И съдите само по себе си, ок, вие имате нужда да се махнете от вкъщи, въпреки че не сте били там цял ден, това си е ваша нужда, задоволете си я. Но е смешно да убеждавате всички, че задължително трябва да я имат и ако я нямат са еди какво си.
Това съвсем принципно, нито за нас говоря, нито за твоето семейство Simple Smile

# 809

Е, като свободата ви е най-най-важна, що се жените тогава?Се пита в задачата!    Laughing
Живейте сами и ще имате всичката свобода на света.
Ама май не е точно така, нали?    Mr. Green

Човек е като кучето Краси... бързо се привързва към новият си стопанин, но някои кучета обичат да си проявяват характера...
А свободата, свободата при такива като мен е била особено важна още от самото начало... демек, с нея са ме възприели.

И съдите само по себе си, ок, вие имате нужда да се махнете от вкъщи, въпреки че не сте били там цял ден, това си е ваша нужда, задоволете си я. Но е смешно да убеждавате всички, че задължително трябва да я имат и ако я нямат са еди какво си.

Всеки сам разбира своите потребности Човече... най-малко аз съм този който ще убеждава този или онзи, напротив... всеки има глава на раменете си, за да взима решения угодни за всички страни.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт