Колко често да се излиза?

• 64 321
  • 853
  •   1
Отговори
# 810
Аз не знам дали Сотето някой го разбра... И не знам защо излизането сам/а задължително се приема за нещо лошо, свързано с изневяра, с измяна, с лъжа, с липса на отговорност...
Аз писах и пак да си кажа - чувството ми за свобода е толкова силно застъпено, че няма мъж, който да ме спре, а и не бих търпяла ограничения.
Независимо от връзката, не искам да съм постоянно прикрепена към партньора и да нямам никакво лично време, което да оползотворя така, както желая - сама, по магазините, с приятели и пр.

И пак е абсолютно индивидуално, за всеки човек и за всяко семейство. Аз например имам приятели мъже, които дори и вече обвързани пак си излизат самостоятелно, когато решат и това не е повод за сръдни и проблеми.

# 811
Ами аз казах вече, че ви разбирам и го приемам за нормално, щом двамата са на това мнение  Peace
А вие разбирате ли и приемате ли другите? Тези, които изпитват нужда свободното си време, което не е особено много, да го прекарат освен с приятелите си И с половинката си?

# 812
Ами аз казах вече, че ви разбирам и го приемам за нормално, щом двамата са на това мнение  Peace
А вие разбирате ли и приемате ли другите? Тези, които изпитват нужда свободното си време, което не е особено много, да го прекарат освен с приятелите си И с половинката си?

Ами да, разбира се. Но критиките в тази тема са за такива като мен, като автора... нямало било съвест, имало безотговорност и пр. хуморески. Ами не е така, изобщо не е така.

# 813
Баси значи, едната бира вънка с приятели ми излезе през носа направо, толкова сте жестоки...

А пък Не се сърди, човече не разбрах защо твърди, че нея и такива като нея - са определяни като еди какви си. Аз такова нещо не съм казвал никъде, но вижте по мой адрес какво се изсипа. И пак казвам че това е нормално за мен, защото форумът е основно женски.

Само че мили мой, в живота - много хора са щастливо женени, имат си и лични интереси, хобита, приятели и прекарват достатъчно време в дома, но и вън от него - според желанията и разбиранията. И обратното - много жени, седнали на врата на мъжа с подобни разбирания - що ти е да излизаш, значи не ме обичаш - са дълбоко нещастни...

# 814

Не се съмнявай в това Човече... няма как да не ви разбирам.
Не ни разбирайте и вие погрешно, ценим достатъчно хората до себе си, правим ако се наложи и невъзможното за тях, но си имаме нужда от глътката въздух... инак просто бихме се задушили. Sunglasses

# 815
Не се припознавайте веднага  Simple Smile мързи ме да седна и да вадя точно кой какво е казал, но те репликите са дежурни - лепки, че е насила, че е мъж под чехъл, че е хванат за полата на жена си и т.н., и т.н.

...но си имаме нужда от глътката въздух... инак просто бихме се задушили. Sunglasses

Явно сте от малкото хора в днешно време, които прекарват много време заедно. Около мен повечето по цял ден не са заедно, с колеги и приятели са, само вечер могат да отделят по няколко часа. Вероятно и затова не се задушават и имат нужда да са заедно (или заедно + приятели). Все пак 4 от 24, примерно, не е кой знае колко  Peace по-скоро се задушават от колегите си, с които откарват двойно, че и отгоре.

А какво бихте направили в следната ситуация - в обща компания сте, събирате се и...? Единият умишлено зарязва приятелите и започва да създава нов кръг или?
Също така, ако имате общи интереси, да кажем съвсем примерно планинарство и сте ходили преди заедно. Умишлено ли ще ходите отделно? Т.е. всичко си е както преди, единствената разлика е, че правите и други работи с човек, който до тогава е бил от приятелския кръг.
Съвсем от любопитство питам, не със задна мисъл  Simple Smile

# 816
Аз не разбрах въпросът... имам си отделни приятели и държа да излизам с тях сама. Имам си други интереси и не държа да бъда придружена.
Иначе ако имаме общи занимания като карането на сърф например, естествено, че ще бъдем заедно.

# 817
На въпроса ти Човече, ще отговоря по моя си начин.  Peace
Ако искам да съм с жена си постоянно, значи сме загубили доверието си един към друг.  Sunglasses

Ако обичаш една жена, пусни я да се напие с приятелки.
Ако ти се обади през нощта пияна на мотика.... значи е само твоя.  tooth

# 818
Ако обичаш една жена, пусни я да се напие с приятелки.
Ако ти се обади през нощта пияна на мотика.... значи е само твоя.  tooth

Аааа, ако не е пила, но се развали колата или спука гума е същото Laughing.

# 819
sote-full, не става дума за пускане и непускане, нито за твоето семейство, прояви малко въображение де  Laughing питам, ако жена ти е част от приятелския ти кръг какво ще правиш. След като започнете да се срещате ти ще изоставиш ли приятелите си? Или нея ще накараш да го направи, само и само да не излизате заедно.

Цитат
Ако искам да съм с жена си постоянно, значи сме загубили доверието си един към друг.

Чак пък постоянно. Нали цял ден не сте заедно?  Simple Smile за някакви си смешни няколко часа става дума.

Аз не разбрах въпросът...

Чисто теоритично си представи, че се влюбиш в човек от твоята компания, ставате двойка, с общи приятели сте и на всеки от вас му е кеф да излезе и да ги вижда. Т.е. приятелите ви са общи, нямате отделни, поне не такива, с които да излизате нощем.

# 820

sote-full, не става дума за пускане и непускане, нито за твоето семейство, прояви малко въображение де  Laughing питам, ако жена ти е част от приятелския ти кръг какво ще правиш. След като започнете да се срещате ти ще изоставиш ли приятелите си? Или нея ще накараш да го направи, само и само да не излизате заедно.

Жената не понася приятелският ми кръг, нито пък аз имам нещо общо с нейния... това са фактите Човече, не веднъж съм казвал че имаме доста различни интереси, доказателство че противоположностите се привличат.  Grinning
Ако предположим че е възможен такъв сценарии, няма лошо да споделяме и приятелските си кръгове... все пак сме широко скроени.  Wink

# 821
Ами много хора са в този, другият сценарий, тези неща не се планират, така ги е завъртял животът, затова не разбирам подмятанията за лепки и други подобни.
За противоположностите - ние също сме двете крайности, + и -, и като външност, и като темперамент, но това не пречи да сме попаднали в един приятелски кръг, той е доста разнороден.

Жената не понася приятелският ми кръг...

Защо?

# 822

Защото всички са откачалки като мен  tooth.. ненавижда риболова, не си пада по метъла, е, чат, пат изпада и от мотора, ама това са подробности tooth.... мрази да се гледат и коментират мачове, та в общи линии приятелите ми не и изнасят.  Laughing
В крайна сметка живее с мен а не с тях, така че съм я лишил от присъствието в тези среди.  Peace
Човече, човек намира начини да се чувства добре дори и на бунището....... знаеш, баланс, отстъпки, примиряване, компромиси, толеранс и все неща без които връзките нямат шанс да просъществуват.... но тези неща не се постигат от днес за утре, всяко нещо с времето се постига. Sunglasses

# 823
Предвид това, че с годините ние и приятелите ни се размножихме, че се събираме и по празници, не мога да си представя какво е да не понасям хората, с които общува. Затова ми стана интересно  Peace
Възхищавам се на подобни връзки, това е огромно усилие.

Ние сме доста крайни, хич не сме по компромисите, освен за някакви дребни неща. Даже се чудя, ако не се бяхме намерили, кой щеше да ни вземе такива Crazy всеки, живял с мъжа ми казва, че с него е невъзможно да се съжителства, има кошмарен характер. Дори собствената му майка ми рече в началото - голямо тегло ще теглиш  spoko но честно казано не се сещам за нещо, за което да се е налагал компромис...

Скрит текст:
Дядовците ми, лека им пръст, и баща ми са големи фенове на футбола. Толкова ми беше втърснал като дете, че и сега не мога да го понасям. Добре че мъжът ми не гледа, защото това е едно от нещата, заради които съм готова да се метна през балкона, но не и да го понеса  Joy

# 824
Аз не разбрах въпросът...
Чисто теоритично си представи, че се влюбиш в човек от твоята компания, ставате двойка, с общи приятели сте и на всеки от вас му е кеф да излезе и да ги вижда. Т.е. приятелите ви са общи, нямате отделни, поне не такива, с които да излизате нощем.

Е как да нямам отделни приятели? Нали съм имала приятели/ки и преди да имам тази компания или ще създам нови приятелства в рамките на тази връзка?!

Общи условия

Активация на акаунт