Колко често да се излиза?

• 64 400
  • 853
  •   1
Отговори
# 75
НСЧ,защото от работа вкъщи също е еднообразие и също втръсва. А като излезе за час-два като се прибере ще има време да гледа очите на жена си. Или първо може да ги погледа, а после да излезе Peace

При мен лично вариант първите месеци да излизаме с бебето нямаше - още се пушеше навсякъде, а и както казах бебето ни съвсем не беше от кротките, които тихо си спяха в количката, докато родителите си хортуват.

# 76
  • София
Ако мъжът ми започне да ми прави физиономии и да ми тропа с крак, ако реша да изляза с приятелка някоя вечер, без него, не ще ми омръзне, ами отгоре. Защото него го виждам всеки ден, а с тази приятелка не съм се виждала с дни или седмици.

# 77
Много неща втръсват, но детето е отговорност, която в първите месеци те скапва не само физически, но и психически. И най-вече жената, която започна да носи още една, при това несравнима до този момент отговорност.
Зачети се в отчетните теми. Първо, по време на бременността се карат за името- на мама или на моята мама да е? После обаче започнат битовите драми: "Разбутано е, мръсно е, не е сготвено, не е чистено!", "Не си ми помогнал, аз не смогвам, храня през два часа, не спя почти, ти се наспиваш, цял ден си на работа, а вечер....".
Приятели, приятели, ама жената и детето преди всичко.
Има време, ще поотрасне детето, ще посвикнат с него и то със света и ще започнат отново да живеят като социални животни, а не затворени в пещерата. Но има един критичен момент на първите месеци от живота на едно дете, който обръща колата, ако на един от двамата не му се носи отговорност.

# 78
Аз също родих по времето, когато се пушеше, но пък никога не сме свързвали срещите ни с приятелите със заведения - гостувахме основно по домовете и те в нас.

Конкретно за автора - бебето му е кротко, времето е прекрасно, така че не виждам каква пречка може да има - прибира се, взема един душ и излизат на разходка/бира.

Освен ако просто не желае да е с тях, ако е това, да си го каже и готово.

milenaka, тук въобще не става дума за "някоя" вечер, а за редовно излизане  Peace

# 79
  • София
НСЧ, за редовни самостоятелни излизания съм против. Ако в темата става въпрос за такива... не, не бих се съгласила.
Иначе аз като родих в началото точно психически се бях смачкала и имах нужда от самостоятелни излизания - без мъжа ми и без детето ни. Но никога не съм прекалявала, де.

# 80
Аз също родих по времето, когато се пушеше, но пък никога не сме свързвали срещите ни с приятелите със заведения - гостувахме основно по домовете и те в нас.

Да, и ние също. Оттогава намразих домашните гости. И с удоволствие излизах навън като бял човек. Всеки има различни потребности.

Не знаем за колко често става въпрос. Авторът пусна бомбата да си спорим и изчезна.

# 81
Като знам как в първите 2-3 месеца на жената й втръсва от бебешката тематика, напълно я разбирам, че й се ще вечер като детето заспи, тя да се види с мъжа си. И не, нямам против мъжът да излиза два пъти месечно сам, ако и жената може два пъти месечно да излиза сама. Но да излиза няколко пъти седмично, ми идва в повече. Като не си готов на отговорността да имаш дете, просто си стоиш ерген и си пийваш всяка вечер бира с приятели.

# 82
  • София
Авторе, вечер с приятели можеш да излизаш точно толкова често, колкото излиза и жена ти. Mr. Green

# 83
Авторът пусна бомбата да си спорим и изчезна.

А, то аз съм 99% сигурна, че е пързалка, ама ей така, да се намираме на приказка  Laughing кой мъж ще дойде в бгмамма да пита колко пъти да излиза. Това са си лични неща, които се решават м/у двамата. Ако се чувстват добре, да излизат и всеки ден, ако не - само заедно, ако щат през ден, през 2, всеки си намира решението, в зависимост от характер, навици, разбирания.

Пък и става дума за бебе на 1 месец  Crazy на повечето им е кеф да идат да си го видят и не мислят за подобни неща, ама пък може и да има такива, на които още от тогава им е омръзнало... Значи прибирал се да сготви и да оправи не знам си какво, и после вместо да му се иска да разпуснат заедно, точно, когато са фрий и имат време за истинско общуване, щяло му се да излиза - в 21 ч. за по час-два. Пък и будувал нощем с бебето, пък не знам какво правел. Толкова зает човек по-скоро ще се трупяса в 21 ч., отлкото да ръгне навън  Wink

А може и това да е причината.
в приятелския ми кръг всички си излизат и то по няколко пъти седмично и реших хайде може и проблема да е в мойте приятели...

Достатъчно е на човек с определени комплекси да му намекне някой, че не е никакъв мъж, ако не излиза по няколко пъти седмично без жена си и работата е готова  Laughing

П.П. Иначе аз харесвам домашните срещи, по-комфортно ми е, можеш да си кажеш много повече неща, отколкото ако на 1 метър от теб има непознати хора  Laughing

# 84
  • София
Авторе, вечер с приятели можеш да излизаш точно толкова често, колкото излиза и жена ти. Mr. Green

Joy А, недей така. Според автора жена му си карала кефа, защото всеки ден с бебето било на кафе.

# 85

Joy А, недей така. Според автора жена му си карала кефа, защото всеки ден с бебето било на кафе.

Да взима бебето с него на биричка  newsm53
Ето добро решение - тя по цял ден си почива с бебето кафета, той пък ще "й го връща" вечер.

# 86
  • София
О, да! С две ръце съм ЗА. newsm03

Готово, проблем решен.

# 87
  • София
Човечето ме изпревари.
Ама да де, да взима тогава бебето и да заминава. Flutter

# 88
Не знам аз ли не съм в ред, или .....
Колегите, с които човек е всеки ден с години,  не омръзват, че и след работа се ходи с тях на кафе/биричка.
Приятелките/приятелите,  с които човек е от сто години, не омръзват, че и си залипсват, ако не се видят 3 дни.
Обаче, най-близкият ти човек, с когото уж си се събрал с много любов, и на когото цял ден не му виждаш очите, ти писва да го гледаш още на втората година заедно....   newsm78

# 89
И ако сте били в една компания - другите не омръзват, само този, за когото си се омъжил/оженил  hahaha затова по подразбиране - досега сте излизали заедно, ама вече не - да си търси други приятели Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт