Колко често да се излиза?

• 64 393
  • 853
  •   1
Отговори
# 690
ооо, стана интересно  Popcorn

# 691

Някога мама и тати ме "пускаха", след като пораснах, вече решенията взимам сама.
Както и съм взела решение да правя семейство с мъж, който не ще да излиза без мен  newsm53

...
Да, памперси не съм сменял, вие луди ли сте...Не съм и раждал, не съм и кърмил - айде обесете ме сега Simple Smile

Чак пък да те бесим, най-много да те оскубем с кола маска, по-гадно ще ти е, гарантирам  hahaha то си е хитро и далавера да хвърлиш мрънсната работа на някой друг  Laughing
Иначе няма как да се срвняват раждането с грижите - едното е физиологично нещо, другото не. Родителят е родител, детето не прави разлика дали майка му или баща му е сменил памперса, важното е да е чисто и да му е добре. Ако жена ти е в банята, а детето наакано, така ли го държиш или по тревога я изкарваш мокра, щото си мъж и подобни неща са работа на по-низшите създания  Mr. Green

# 692
Цитат
Да, памперси не съм сменял, вие луди ли сте..
newsm78 no newsm12 newsm12 newsm12 newsm12 newsm12 newsm12

# 693
  • в рока

Да, памперси не съм сменял, вие луди ли сте...Не съм и раждал, не съм и кърмил - айде обесете ме сега Simple Smile

Ти сега ще кажеш , че не си го и правил бебето.

Думата "пускам" няма да коментирам

# 694
  • София
Ако имаше щастлив брак, в съботя нямаше да я "пускаш" да се шляе по моловете, ами щяхте да сте някъде извън града заедно, тримата с детето. Ама от твойта камбанарийка, щастието е да не си вкъщи...

# 695

Ти сега ще кажеш , че не си го и правил бебето.
Ами явно не е .....нали излиза самосиндикално, съседът е помагал за бебето (нали жена му няма право да се шляе сама, та от скука се е разнообразявала),  докато той е на бира, тенис, дискотека или където там се размотава с тайфата  .....   Mr. Green

# 696
с риск да ме избесите и мен, склонна съм да защитавам позицията на  Elecotal

също като попрочетох мненията на момичетата по- горе, мисля че някак сте изопачили написаното от него. Или просто сте предубедени към мъже, включващи се в женски форуми.

горе-долу и у нас е същото положение. И - всичките ние 4-мата сме много щастливи. ММ излиза чат-пат с приятели и позакъснява доста, като това не ми пречи изобщо. Вероятно защото нямам поводи да ревнувам или да ме терзаят съмнения и опасения ??
 Аз излизам с децата и се чувствам добре. И ММ памперси не е сменял ... но с труда, съобразителността и амбициозността си е допринесъл да сме финансово добре. Аз също не лентяйствам, разбира се. ... както и да е.

чувствам, че е необходимо да се отнасям с нужното уважение към мъжа си, и това включва избягване на твърде късно прибиране, шетане вкъщи и грижа за него и децата. Сама по нощите не обичам да излизам, защото освен семейство сме и приятели - обичаме и нощните клубове, и моловете. така че си излизаме заедно по съвместно желание Wink

да не се нападаме взаимно - всяко семейство си е намерило собствен начин партньорите да се чувстват щастливи и едновременно ангажирани, и свободни в брака си    bouquet

Последна редакция: пт, 29 авг 2014, 19:55 от rumka833

# 697
  • в рока
Разбира се, всеки да живее както сметне за добре. Но някак ме дразни когато мъж/ жена се смята за демократичен , модерен, а в същото време използва думата "пуска" "излизане " и "половинка" в едно изречение. Пък зад всичко това личи неравнопоставеността между мъжа и жената.

Аз уважавам съпруга си. И това няма нищо общо с излизането ми вечер

# 698
И нито ще цънка, нито ще гърми. Утре ще ходят с детето по магазините, цял ден им давам. И пари им давам. Всички ще са доволни, щото аз ще хода на тенис с приятели.

Ето това е, щом всички ще са доволни, темата става безсмислена. В крайна сметка какво значение има как е у нас или у човечето, след като у вас има мир?

# 699

също като попрочетох мненията на момичетата по- горе, мисля че някак сте изопачили написаното от него. Или просто сте предубедени към мъже, включващи се в женски форуми.

горе-долу и у нас е същото положение. И - всичките ние 4-мата сме много щастливи. ММ излиза чат-пат с приятели и позакъснява доста, като това не ми пречи изобщо. Вероятно защото нямам поводи да ревнувам или да ме терзаят съмнения и опасения ??
 Аз излизам с децата и се чувствам добре. И ММ памперси не е сменял ... но с труда, съобразителността и амбициозността си е допринесъл да сме финансово добре. Аз също не лентяйствам, разбира се. ... както и да е.

чувствам, че е необходимо да се отнасям с нужното уважение към мъжа си, и това включва избягване на твърде късно прибиране, шетане вкъщи и грижа за него и децата. Сама по нощите не обичам да излизам, защото освен семейство сме и приятели - обичаме и нощните клубове, и моловете. така че си излизаме заедно по съвместно желание Wink

да не се нападаме взаимно - всяко семейство си е намерило собствен начин партньорите да се чувстват щастливи и едновременно ангажирани, и свободни в брака си    bouquet
Е, дресирана си също като жена му, то остава и да не защитаваш същата позиция....    Laughing

# 700
Аз пък мъж, който не сменя/не е сменял памперси, не мога да го уважавам. А жените им още повече. Егати, да те е гнус от собственото ти дете, че да прекарваш и жената до себе си.

# 701
Защото се поставяте на мястото на жена му, или по-скоро поставяте този, несменящият, на мястото на вашия обгрижващ децата ви съпруг.

Мъж в ролята на му на чужд съпруг не мога да уважавам, защото всяко семейство е различно само по себе си, щастливо или нещастно по различен начин, т.е. аз чуждите семейства не ги разбирам. Ако моят мил не изкъпе децата и не прибере чиниите в миялната, то аз съм най-нещастната жена на света в следващите два часа, за друга обаче, ако мъжът й не се оригне доволно след паницата боб и пилешките шишчета, то с последвалите сълзи може да сложи бидон зеле. Ако и двамата са щастливи само тя да сменя памперса, то коя съм аз да ги съдя или пък още повече да не изпитвам уважение към мъжа в двойката. Най-близките ни семейни приятели са такива- той не подхваща нищо, но и да иска, тя не дава, защото държи да обгрижи всичко и всички, но пък печелят като най-щастливото семейство около мен. Само като се погледнат един друг и направо ми се прииска да ги разцелувам и двамата.

# 702
  • Sofia

Е, дресирана си също като жена му, то остава и да не защитаваш същата позиция....    Laughing

Точно. Joy Joy Joy

# 703
Защото се поставяте на мястото на жена му, или по-скоро поставяте този, несменящият, на мястото на вашия обгрижващ децата ви съпруг...

Не. Поставям се в ролята на детето. Грижите за мен да предизвикват подобна реакция.... Бррррр.
Питах го напред, но не отговори. Хич няма да се учудя да е държал детето си в насран памперс, защото все пак и жена му е човек, и тя влиза до тоалетна, баня, спи, никак не си го представям това 24/7/365 да е на педала. Нито пък намирам смисъл при двама здрави и прави родители чак такова преиграване.

Ето това е, щом всички ще са доволни, темата става безсмислена. В крайна сметка какво значение има как е у нас или у човечето, след като у вас има мир?

Хем е така, хем не е така. Защото има и доста жени, които смятат за нормално да ги смилат от бой. Подобни крайности не са нормални, пък нищо че у тях има мир. Което съвсем не значи да седнат да броят смените по равно или да теглят чоп, но пък такова подскачане - "вие луди ли сте" да правя това си е или комплексарщина или бъзик.

rumka833, т.е. твоят съпруг смята, че само мъжете имат право да излизат, да се напиват и да се връщат така,  а жената може да бъде"пускана" да излиза само с детето?
И никога не бива мъж да се доближава до памперс, ако спиш например - ще дойде ище те вдигне, но няма да го смени сам? Ако си взимаш вана - ще те изкара от нея. Ако си на кафе с приятелка - ще те извика по спешност. А, то всъщност на кафето ще идеш с бебето, защото как така той като родител ще го гледа  Mr. Green
Това са разбиранията на Elecotal, сериозно ли си съгласна с тях?

# 704
Мъжете доскоро не бутаха и количката с ненагледното си синче, ти чакаш от всички към днешна дата да се грижат за децата си рамо до рамо с жените си. Тц.
Летата прекарвам в малко населено място, много близо до столицата, да речеш, не е дилбокият прованс. И въпреки това децата са единствено и само отговорност на женската половина от населението.

Общи условия

Активация на акаунт