Колко често да се излиза?

• 64 360
  • 853
  •   1
Отговори
# 735
Нека го разкостват, аз ще се явя гръб Mr. Green.
Ма как няма да излиза, кво като има бебе на месец?
През вечер, само в петък или събота....както желае тя, както желае той... едно дете не е пречка, не е спънка, не е пранга за крака, която да възпрепятства излизането.

Даже и второ дете не е  Mr. Green

# 736
Нека го разкостват, аз ще се явя гръб Mr. Green.
Ма как няма да излиза, кво като има бебе на месец?
През вечер, само в петък или събота....както желае тя, както желае той... едно дете не е пречка, не е спънка, не е пранга за крака, която да възпрепятства излизането.

Даже и второ дете не е  Mr. Green

И трето, и десето... все тая...
Децата не може и не бива да бъдат пречка за вечерното излизане по интереси на родителите им.

# 737
Нали сте наясно, че не става въпрос за излизане въобще, а за излизане почти всяка вечер?
Ако мъжете ви всяка вечер липсват заради карти/риболов/спорт/бира с приятел/кино и т.н., а вие принудително си седите в къщи (щото няма кой да гледа бебето/децата), пак ли сте О.К. с излизанията на мъжа?

# 738
Е чак всяка вече дори моята няма да изтърпи Grinning
Не че не бих искал. Но ще ми е и някак съвество за детето, то жената ще измисля оправдания, ще измисля ама все някога ще свършат и тогава става кофти - какво ще каже детенце - татко ми все го няма...не не ща така.

# 739
Е чак всяка вече дори моята няма да изтърпи Grinning
Не че не бих искал. Но ще ми е и някак съвество за детето.................
Сериозно ли предпочиташ всяка вечер да си далеч от тях?
И само съвестта ти те спира?
Не ти липсват, не ги обичаш, ако можеш, хич няма да се спреш при тях?

# 740
Че съвестта ми малко ли е де  Simple Smile
И не говорим да ме няма нон стоп, а само вечер.  Mr. Green

# 741
Е, през деня сте на работа, детето на градина/училище, вечер липсваш, кога ще се виждате?
Съвестта е оправдание, което бързо изветрява.Ако само тя те спира, още на втората седмица вече няма да върши работа.

# 742
Много бъркаш нещо. Аз не съм от хората, които могат да зачеркнат своята съвест или да не обърнат внимание на онези знаци, които тя ни дава и не се чувстваме комфортно от тях. Тя е способността да носим и оценяме отговорностите си. Именно тя ни предупреждава и спира понякога и си мисля че именно заради съвестта си съм взимал повечето правилни решения. Ако някой определя съвестта си само като временно оправдание то това не съм аз.
Иначе да често ми се иска да си бия камшика и да избягам особено когато ми е трудно или имам някакво напрежение. Често ми се е искало да можем както като гаджета да вилнеем и да не мислим за нищо освен единствено за себе си и нагона си. Често ми се е искало дори да избягам от всичко и всички. Въобще най-различни неща са ми идвали в акъла на моменти ибързо са отлитали  ама никога не съм ги правел и мисля че точно заради това имаме успешна връзка.

# 743
  • Sofia
... ама никога не съм ги правел и мисля че точно заради това имаме успешна връзка.

Имате успешна връзка, само и единствено, защото си успял да намериш една завалийка, която да те търпи. Wink Повярвай ми, в нищо друго не се крие разковничето.

# 744

Донякъде разбирам гледната ти точка, Elecotal, но само донякъде. На всеки понякога му се иска да избяга (да не мислиш, че жена ти няма такива моменти?!), но аз лично бих се ужасила, ако разбера, че мъжът ми си прекарва вечерите и почивките с нас само заради едната гола съвест... Според мен, и той ще се ужаси, ако усети, че само това го задържа. Ненормално е.

# 745
Черната котка, може и така да е, всеки има своята гледна точка.  Интересно е ти дали гледаш на ръка или в кристална топка и ако е така - моля те прати ми координати да се свържа с теб, имам много въпроси с които се надявам да ми помогнеш.

А за съвестта искам да ви кажа че тя е в основата на много неща които не съм правил, въпреки че съм искал. Както искате го разбирайте, и тълкувайте. Вие тотално извращавате думите които се пишат, аз не съм казвал че не обичам, не се грижа, не ми липсва и тн. Прекалено сериозно приемате някои написани неща, които дори са имали привкус на шега а не бива  Simple Smile

# 746
Съвестта може да върши работа, като те спре да крадеш, да убиваш, да насилваш....
Но да стоиш при жена си, защото съвестта не ти дава да я напуснеш?
Това е по-скоро съжаление, не любов/обич.
"Не те обичам вече, но съвестта не ми дава да те напусна!"-нещо такова ми е вашето....
Аз лично не искам и да си помисля, че мъжът ми стои с мен, само защото иска да спи с чиста съвест вечер.Предпочитам любовта да го води и задържа до мен.

# 747
Elecotal, ти не разбра ли, че трябва да се разведеш?!  Laughing  Laughing
не уважаваш жена си, пилееш се по нощите, съвестта ти е хлабава и всеки момент ще поддаде, а, бе, изобщо, къде се намираш ти?  Laughing  Laughing

# 748
Да, горкият човек. По-черен от дявола излезе, щото светиците отсъдиха.

# 749
Elecotal, ти не разбра ли, че трябва да се разведеш?!  Laughing  Laughing
не уважаваш жена си, пилееш се по нощите, съвестта ти е хлабава и всеки момент ще поддаде, а, бе, изобщо, къде се намираш ти?  Laughing  Laughing

Да, горкият човек. По-черен от дявола излезе, щото светиците отсъдиха.

Ако изпитвате нужда всяка вечер да сте където и да е, само не и със семейството си, смятате ли, че всичко е наред във връзката ви?
Примемаме, че цял ден сте разделени с близките си и единствената възможност да се видите е вечер.

Съвсем хипотетично  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт