След A.Ş.K. в очакване на новите проекти на Хазал Кая - *Тема 15*

• 78 663
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Снежи  Hug, мерси за преводчето и фрагмана   bouquet

Снощи късно го пуснаха, и като го видях с тая русата, щях да го убия що ми тормози момичето  Grinning

Изгледах всички серии, рускините са превели и 4-та, на английски е готова като текст, но редят субките Peace
Малко нови снимки от сета

Hazal Kaya ve Fırat Altunmeşe, харесват ми като двойка и този актьор ми допада

new Джейда и Ипек Бильгин (Джанан) на снимките, Джейда го пусна в инстаграм

Элван добавила фото в инсту "С нашим режиссером Дениз Колош..."

# 676

Сарп прие предложението- на този етап нямаше възможност да откаже. Crossing Arms
Алтернативата- би означавала да се откаже от годините си назад и всички онези мисли и емоции-
вълнували го тогава, а и сега. Това време назад трябва да бъде прието от него, преодоляно,
трябва да намери своето място в живота му напред не като болезнен спомен... Rolling Eyes
а като спомен с който се е помирил. А това никак не е лесно, изобщо дори.
Затова и любовта му към Марал, опасността, че може да я загуби или да й навреди следвайки плана си-
не му стигна за сега това да се случи- да каже стоп и край.  Crossing Arms

И все пак на срещата ми направи впечатление, че Сарп не е и няма да позволи да бъде нечия пионка. Naughty
Показа, че той също има думата, че решенията и действията му ще зависят и от него. yes
Това ми хареса у него, щото даде ясно да се разбере, че няма да е така "лесен и удобен"
за чужди манипулации и използване. thumbsup

Трябваше да спечели доверието и да се сближи с Халис- мисия невъзможна,
но той се зае да я изпълнява. newsm78 Joy
Използва всеки удобен момент- забавно ми беше това с тортите,  Joy Joy Joy
голям зор докато му нацели вкуса на татенцето...  hahaha hahaha

Добре, че го разтърваха от техните хора там, явно не знае Сарп, че на чуждо място и керемидите бият...
та трябва да се внимава повече. Wink
Трудно му е да се въздържа  box ...ама и ставаше дума за момичето му...нямаше как. yes
Имаше при всеки техен разговор с Халис- скрит и по-дълбок контекст...хареса ми това.
Харесва ми и това, че сега и пред двамата има възможност да се "видят" по друг начин.
Да се усетят, а от там и да разбере всеки един другия. Щото всеки има своята истина, неминуемо е.

По отношение на Марал- ядосвам му се на Сарп- много е на... приливи и отливи. Mr. Green
В един момент мил, внимателен, а в следващ я попарва... буквално. ooooh!
Направи опит да й обясни, но не мисля, че начина бе този. Стой настрана от мен, върви си,
ще те нараня- е, ама това никакво обяснение не може да е.
Това е само начин да избягаш...от нужните наистина обяснения- а те са само истината, споделената истина.

Сцената на улицата...страхотна.  Heart Eyes
У него... борбата на емоциите- от една страна тези към Халис, а от друга тези към Марал.
Сблъсък на чувства и разум...и победата на любовта. Grinning
Малка победа за сега, но победа.  Two Hearts
Но уви, "войната" тепърва предстои. Crossing Arms

Много ми харесва приятелството им с Тасо. Grinning
Хареса ми и как все пак го накара да му прости, че сам е действал и се е срещнал с Яман и Пейкер.
Беше много интересен /и сладък/ когато Алара го постави в трудна ситуация пред Марал... hahaha Joy
Милият, без вина се почувства виновен и побърза да обясни на Марал... newsm78 Joy

Усмихва ме и отношението към майка му. Всъщност и тя, и нейната болка през годините-
също е част от мотивите му за това отношение към Халис.

Възхитена съм от играта на Арас, невероятен е.  yes thumbsup

newsm10, съгласна съм с всяка дума, много ми хареса 4-ти епизод, ама много ме дразни Сарп като наранява Марал Sad
Много ми хареса и сцената с Тасо, където му се извини и му каза, аз имам един брат и една майка в тоя живот, страхотно приятелство Peace И още нещо, страхотно хрумване на екипа е да вмъкнат шалчето на Бешикташ /където Тасо го събуждаше като го гъделичкаше с шала/ и после малкия Сарп, гледайки мач и гола на любимия отборна самия Арас, който не пропуска техен мач, сега играха с Ливърпул и миналата седмица,отпаднаха от Брюж, той беше на стадиона. Между другото Хазал също симпатизира на Бешикташ Grinning

Все още имам колебания дали Халис му е баща, на този етап струва ми се, по-скоро, че не е. Иначе ревнува от "брат си", както за липсата на бащина обич, така и Марал  Joy, и накрая да цитирам последната фраза от 3-тия фрагман Сарп: Защото си моя,
Очаква ни интересен епизод довечера Heart Eyes, пожелавам ви приятно гледане и хубава вечер,

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 16:45 от Jane2013

# 677
  • София
Благодаря за фрагманите и преводите!  Hug Hug    bouquet  bouquet

Още от Джейда зад кадър

# 678
ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ ТАЗИ ВЕЧЕР!

# 679

Интересна вечер с 5-ти еп. на Марал и от мен!

Снежи, Джейн, Зарани, a b, Heart Eyes Hug
Благодаря момичета за споделеното- снимки, инфо, коментари!
А и компанията ви в темата ме усмихва, радвам се, че заедно следим сериала! hug
Тинчето ми се загуби, надявам се да се включи и тя! Grinning
Джейн, newsm10

На линия съм, ще гледам след като започнат да качват частите.
В очакване съм, ще бъде интересно! yes thumbsup
Приятно гледане и за вас! Hug

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 20:36 от margita9

# 680
Привет! Hug Hug Hug

Джейн, Зари, a b, МаргиHug Hug Hug Hug

Hazal Kaya ve Fırat Altunmeşe, харесват ми като двойка и този актьор ми допада

И на мен.  Hug

Сарп излиза на ринга

]

ЗариHug ти си писала за бокса, но не съм го видяла и си разсъждааавам после...  ooooh!

Приятно гледане.  Hug  bouquet

# 681
# 682
  • в очите на дъщеря си
Халюююю  Hug Hug Hug

На линия съм за епизода  Party Party Party

Аз съм пак в сесия и много ми е малко свободното време, да не кажа, че почти и го нямам Sick

# 683
ТинчеHug Hug Hug

Рускините превеждат - каквото схвана, ще го пиша. Hug Peace

Дениз каза на Марал да стои по- далече от семейството й. Каза й, че се е влюбила в Халис от пръв поглед. Тя и казва, че само подготвят парти за Ойтун. Дениз й казва, да не се меси, ще види й лошата й страна.

Не знам какво е чула Джанан, но пита Сарп какви са проблемите му с Ойтун, той казва, че няма такива. Казва, че ревнува - той има пари, къща, учил е в чужбина...

Пак от фрагмана - Ойтун и Марал... Алара налива масло в огъня - виж Марал как го гледа, много са мили.

# 684
Ойтун играе комар... но не мога да разбера какво е станало, някакъв се е самоубил заради него... затова баща му го праща в чужбина. Това е тайната му.

# 685
  • в очите на дъщеря си
 Изпуснах половината епизод,  а когато пусна да гледам все реклами ми пускат.  Ще полудея значи.  Този Ойтун ще излезе голямо л...но,от сега го виждам какви ги забърква

# 686
епизода беше страхотен. С нетърпение ще чакам следващия епизод но първо фрагмените за 6 епизод. да си идва дъщерята от Истанбул че поне да ми превежда до където е стигнал филма.

# 687
епизода беше страхотен. С нетърпение ще чакам следващия епизод но първо фрагмените за 6 епизод. да си идва дъщерята от Истанбул че поне да ми превежда до където е стигнал филма.
newsm10, последната сцена беше невероятна Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Снежи Hug, точно си схванала, неговият приятел е направил опит да се самоубие, защото е изгубил на комар всичко,като Oytun го е спечелил, но не е умрял (предполагам, че ще се появи по-натам) Peace, това благодарение на превода на Хелена

(

Мисля, че рейтинга утре ще е по-добър, общо взето се движехме 3-4, а и рекламите вече са достаааааа  Peace

Тинче ooooh!, пожелавам ти успех и fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Хубава вечер и сладки сънища!

пп Естествено, че хаштагът стана още в 20,36 Turkish trend, като н края на епизода стана №1

# 688

Габи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, мерси!  bouquet

# 689
ДжейнHug благодаря.  bouquet О

LuDmIl_75Hug

Хубава серия беше.  Wink Лека нощ. Hug

Общи условия

Активация на акаунт