Фитнес център Пулс

• 270 745
  • 862
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ох,Esmee - защитник на фитнес Пулс отново се обади.Според теб всички трябва да сме доволни,който е недоволен просто се оплаква,'щото няма какво да прави и така му е кеф?! newsm78 И според теб е редно да няма точни и конкретни условия? И всеки път за да си преподпишеш трябва да платиш или 50 или 100 лв.?Ми те могат и 1000лв. да решат да го направят и ние баламите трябва да си трайкаме и да плащаме колко ТЕ кажат?! hahaha Фитнеси има под път и над път,а техните условия са безумни.

# 271
  • SF
Ох, Лозанова, главен нападател на фитнес център Пулс! Тебе нещо питала ли съм те? Зададох въпрос към предишната участничка в дискусията и то конкретен, и то към нея. Съвсем не общ въпрос! Главната нападателка на Пулс обаче не издържа и изплува.
Да, според мен ми те могат и 1000 лева да си поискат. И 1000 евро могат да си поискат. И 2000 даже. Ако се намерят 100 човека да им ги дадат - супер! Ако не - да смъкват цената или да затварят фитнеса.
Аз също мога да ти поискам 1000 лева. Ще ми ги дадеш ли?
Като искаш да идваш точно у нас всеки ден да си пиеш кафето, ще ти поставя някакви условия и ще идваш когато АЗ кажа, и когато СЪМ си у нас, и Е удобно. Ако не ти харесват условията ми, съседката също прави кафе. Сещаш ли се?

Така е и с авиокомпаниите. Искат ми летищни такси. Казвам им "Ама на другите са по-ниски или без такси! А вие и храна не давате!" Те ми казаха: "Приятен полет с другите!" Почудих се, почудих се и реших, че не ми трябва кетърнгът им. Ще летя с тях! Да де, ама билетът станал двоен. За 24 часа от 99 евро на 180! Как може така - вчера 99, днес 180!!! И багажът не е включен! Служителката ме попита дали аз бях тази, на която пожелаваха приятен полет с другите.

Последна редакция: пт, 02 дек 2016, 16:06 от Esmee

# 272
  • София
Не,няма да ти ги дам и няма как да ме накараш нито мен,нито който и да било.На мен ми е интересно за какво едва ли не държиш сметка на предишната участничка?Не е нужно да си ме питала каквото и да било за да се включа в темата.И тебе никой не те е питал,ама и ти изплуваш от време на време и пишеш.
Примера ти точно за кафето е супер несъответстващ на ситуацията с фитнеса.Аз ще дойда да си пия кафето у вас,когато ме поканиш и със сигурност няма да ти го платя(гостите не си плащат кафетата по принцип).Докато във фитнеса аз си плащам,аз съм клиент следователно ще ходя,когато аз реша.И щом си давам парите там,значи аз трябва да съм важна за тях като клиент,да го показват като си спазват уговорките,а не след 1 година решили да сменят таксата и аз да съм длъжна да я платя.Ясно е,че с всеки клиент имат различни уговорки,но в случая на предния участник като са се уговорили,че таксата ще се плати еднократно да си държат на думата!Ако бяха казали в началото на подписването,че ще се плаща всеки път такса и може да стигне колосални размери,едва ли някой щеше да подпише с тях.Това според мен е подмолно и неуважително.

Последна редакция: пт, 02 дек 2016, 16:22 от lozanovaa

# 273
lozanovaa за какви колосални размери говориш? Навсякъде в подобни места месечната такса е от този порядък. На който не му изнася не подписва и толкова. А за картата за членство - и на мен не ми харесва идеята да се плаща при подновяване и ще си помисля като дойде този момент. Но като гледам имат си достатъчно клиенти, все е пълно като ида, та не вярвам да им липсвам хахах

# 274
Защо не помисли сега при втория?

Вървят си им нещата, а вие тук само се оплаквате, за да ви олекне. Хората си преподписват по втори и по трети договор, с такси, без такси, масажи, автомивки, купони за ресторанта (на стойност 80 лева).

Помислих. Не съм от хората, които ей така си слагат подписа. Просто е най-близкият като разстояние фитнес. Само и единствено това ме накара да подпиша.

Не е таксата, не е и течащият покрив, от който капе на 20 места.....

Това, което пишат хората тук, е вярно. Вие ги изкарвате, че щом се оплакват, ги мързи да тренират. Мен не ме мързи, а говоря същото. Отношението политиката им към персонал и клиенти е ужасно. Фитнес с огромна реклама, без покритие. Поредният им фитнес директор в разговор с мен се учуди - "какво е това л-тироксин, дето пиеш, някаква аминокиселина ли?"  Joy До тук бях и с инструкторите им. Просто влизам, тренирам и излизам и си плащам таксата. Но за мен си е това - фитнес като фитнес, нищо повече.

# 275
 Shocked къде е това с течащия покрив?
за л-карнитин ли сте си говорили или тироксин Grinning

# 276
  • София
lozanovaa за какви колосални размери говориш? Навсякъде в подобни места месечната такса е от този порядък. На който не му изнася не подписва и толкова. А за картата за членство - и на мен не ми харесва идеята да се плаща при подновяване и ще си помисля като дойде този момент. Но като гледам имат си достатъчно клиенти, все е пълно като ида, та не вярвам да им липсвам хахах
Не казвам,че сега са колосални,а че могат да станат и 1000 лв. и 1000евро както каза Esmee.И за нея това е нещо съвсем нормално явно.

# 277
търсенето определя предлагането  Grinning

# 278
  • SF
Не,няма да ти ги дам и няма как да ме накараш нито мен,нито който и да било.На мен ми е интересно за какво едва ли не държиш сметка на предишната участничка?

Може да ти е интересно и такова ще ти остане. Ти нещо сметка ли ми държиш на кого държа сметка, м?!
Лозанова, знаем се с тебе от тази тема. Не ми е забавно това, което пишеш. Обикновено са глупости. Дай да се зарежем и забравим. Да ти дам един акъл все пак. Във фитнеса, в магазина, в хотела плащай, каквото ти поискат. Или пък не плащай. Ти преценяваш. Винаги можеш да си пазаруваш от други места,  Все пак не пишеш от Сахара. Можеш да спиш под звездите, може и у вас да си спиш и да си тренираш също там....
В хотел, в самолет, във фитнес, на гоости у нас.... По различен начин различните хора биха могли да бъдат посрещани. И всеки да си плати различно.

На тебе, Лозанова, повече не ти пиша, затова, ако искаш, прескачай и не чети.
До останалите: Моята фирма от миналия месец има договор с Пулс. Ако сега си кухя карта, на съвсем различни условия и цени ще се включа. Това е корпоративна оферта. Моите шефове са се договоили различно от вашите шефове. Броя карти, които ще закупят, е различен от броя карти, които ще са необходими за вашата фирма. За фирмата, в която работи Лозанова, предполагам, че това ще са 0 карти, защото тя е изключително недоволна и няма да им се върже на въдиците, но и цената, която Лозанова ще получи като оферта, ще е в пъти по-голяма от тази, която моята фирма е получила.

А, Лозанова!!! Обещах да не се занимавам вече с тебе, ама на летището  гледам шоколад ХХ евро, сладолед ХХхх евро, сладолед с шоколад ХХХххх евро. И като се връщам, първо че нямат вече такава комбо оферта сладолед с шоколад, и второ цените на шоколада двойни. Някаква промоция имало, ама паднала. Била само за седмицата, в която съм била в чужбина. Ама как е възможно тези хора така да си играят с нас!!! За всеки различна цена!!! Как е възможно наистина, Лозанова! Дай да пишем някъде и да ги оплюем майсторски. Ще помагаш, нали! 

# 279
  • София
И аз не държа да се занимавам с теб.Тук всеки си изказва мнението,като не ти харесва не ме чети и не ме цитирай!Най-малко пък на тебе бих държала сметка и бих искала акъл,но гледам че ти държиш на другите.Дали ти е забавно или не не ме вълнува също,като клиент съм се изказала не съм доволна,не съм единствена и точка.Като ти харесва ти си ходи,дразни ме това че на всеки който се изкаже зле за фитнеса се заяждаш и си натрапваш мнението.Разбрахме колко си доволна,само не знам защо ти се мислиш за интересна и забавна с неуместните  примери,които не спря да даваш.Както този за кафето така и този последния,и този за летището нямат нищо общо с фитнеса.Не може да сравняваш големи авиокомпании с мутренски фитнес.Да,днес ще видя в сайта,че билета е 99 евро,утре ще видя , че е 180 евро и ще преценя дали да си купя-цената е обявена няма скрито покрито.И няма после да ми кажат '' Ама вие си взехте билет за 180 евро,ама за да може да се качите в самолета трябва да дадете още 30,а за да може да ядете трябва още 50''.В Пулс правят точно това,уговорката дори и устна да е като са казали,че таксата ще е еднократна да си спазят думата.Никой не говори за промоции,а за не спазени обещания.

# 280
Shocked къде е това с течащия покрив?
за л-карнитин ли сте си говорили или тироксин Grinning

При консултацията с фитнес директор, той ме попита пия ли някакви хапчета. Аз отговорих - да, л-тироксин. Той мисли, мисли и накрая ме попита - аааа, това да не е някаква аминокиселина  Joy Разказвала съм го и преди, заедно с други подобни. От тогава колко фитнес директори минаха и заминаха.....

Пулс Люлин или Pulse West Park, както го промениха.

Последна редакция: вт, 06 дек 2016, 11:14 от Fitnessss

# 281
Защо не помисли сега при втория?

Вървят си им нещата, а вие тук само се оплаквате, за да ви олекне. Хората си преподписват по втори и по трети договор, с такси, без такси, масажи, автомивки, купони за ресторанта (на стойност 80 лева).

Бонусите и те са с куп условия и не съм подписала заради тях. Примерно масажът е частичен, 1 зона. Купони за ресторанта не дават на всеки, предполагам са за скъпите пакети.

Възмутена съм от непрекъснатото променяне на условията в тяхна полза. Клиентът е само договор, полица за определена сума. Покривът в едната зала за групови занимания тече на 20 места между постелките на хората от месеци, всеки ден, независимо дали вали или не. Цялата зала се минава с един парцал, без да се изпере. Груповите занимания се застъпват като време и постелките след едното занимание си остават обляни в пот за другото. Но какво значение има, клиентът се оплаква, но нали си е подписал? Защо пък и един ден да не му поискаме още 2-3 такси?  Confused

# 282
честно не мога да разбера защо си преподписала като не ти харесва. В Люлин има и други фитнеси, гледах наскоро билборд на Атлетик фитнес, там месечната такса е 40лв, а годишната 360. И те имат членска карта, която се заплаща еднократно. Но ако има прекъсване в "членството", то се прекратява и отново се заплаща тази такса. Може би и в твоя случай е така.
А за Л-тироксина - малко са хората, които го знаят това лекарство. Инструкторите все пак са спортисти, а те по принцип не са от най-добре информираните, нали....

# 283
честно не мога да разбера защо си преподписала като не ти харесва. В Люлин има и други фитнеси, гледах наскоро билборд на Атлетки фитнес, там месечната такса е 40лев, а годишната 360. И те имат членска карта, която се заплаща еднократно. Но ако има прекъсване в "членството", то се прекратява и отново се заплаща тази такса. Може би и в твоя случай е така.
А за  - малко са хората, които го знаят това лекарство. Инструкторите все пак са спортисти, а те по принцип не са от недобре информираните, нали....

Преподписах, защото ми е наблизко и си тренирам редовно, само това. И затова не е Атлетки. Просто голямата реклама поражда големи очаквания в хората, които не се оправдават.
Мисля, че голям процент от хората отиват там, за да отслабват. Инструкторите трябва да имат поне малко понятие за обмяната на веществата. Дори да знаят всички аминокиселини, а не всичко с Л- да им изглежда като нова аминокиселина Simple Smile

Друга смешка - инструктор казва "напън" на упражнението "напад".  Joy Така звучеше - "правиш напън напред и после напън назад". Много квалифицирано, нали? Joy

# 284
Пулс-а не е лош фитнес, дори е много добър..ама трябва да свикнем просто че кеф цена няма

Общи условия

Активация на акаунт