Красотата на земята сме събрали в цветята! Лято-Тема 67

• 43 486
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Ауу, Денима, красота! Същите плодове имахме и ние в градината.
Ех, спомени!

1, 2, 3, 4 кошници. Laughing

# 91
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
момичета и момче Hug бързам да се похваля с няколко покупки  Blush без снимки за сега  Blush

100 луковици, различни - за ... 6 лЪва  Blush
остеоспермум, голям - за левче,
боровинка с боровинки и цветове  Blush за 7 лева
лавандула за 2 лева,
орхидея за 5,
венерина мухоловка и малък сладък сукулент
имаше и петунии, 6 бр. - за 0,99 (не си взех, но то е защото няма къде да ги бодна) и много хубави "цветни серии" 200 - 300 луковици

с една дума, ако имате Баумакс наоколо, наобиколете го  Hug

# 92
  • в огледалото на живота
момичета и момче Hug бързам да се похваля с няколко покупки  Blush без снимки за сега  Blush

100 луковици, различни - за ... 6 лЪва  Blush
боровинка с боровинки и цветове  Blush за 7 лева
лавандула за 2 лева,
орхидея за 5,
имаше и петунии, 6 бр. - за 0,99 (не си взех, но то е защото няма къде да ги бодна) и много хубави "цветни серии" 200 - 300 луковици

с една дума, ако имате Баумакс наоколо, наобиколете го  Hug
Добри,а...докога е офертата.... Flutter

# 93
mari_eta, как се казва това цвете?

Пъпките на фуклите едреят, скоро ще се разтворят:

Петуниите ми нещо не вървят. Не мога да разбера от студеното време ли е или нещо друго? За втори път садя нови, първите всичките умряха. Мислех си, че са мръзнали по складовете, но сега се случва същото и с вторите посадени  newsm78 .

# 94
  • Бургас
Фуксия е цветето.За петуниите не знам,от семената ми са перфектни а купените линеят.Дъждовете определено не се отразяват добре на цветовете.Винаги моите разсади са си били по здрави от готовите,не само петунии,за това предпочитам аз да си сея.

# 95
Скрит текст:
момичета и момче Hug бързам да се похваля с няколко покупки  Blush без снимки за сега  Blush

100 луковици, различни - за ... 6 лЪва  Blush
боровинка с боровинки и цветове  Blush за 7 лева
лавандула за 2 лева,
орхидея за 5,

с една дума, ако имате Баумакс наоколо, наобиколете го  Hug
Добри,а...докога е офертата.... Flutter

Thinking не знам. не питах. предполагам - докато ги разпродадат, все пак луковиците са пролетни.
този в Плевен ни беше на път и ние влязохме. не очаквах чак толкова хубавини наведнъж  Blush

според описа:
1 далия, тъмно червена II каквото и да значи това,
20 гладиоли грандифлори - микс (проверих ги, някои са покарали)
15 спараксис триколор 4/5
20 анемонии де каен микс 3/4
29  Crazy оксалиса депей айрън крос 4/5 - имат видими връхчета, а някои даже коренчета
15 ирис холандика блу 8/9

да си призная, купих пакета най-вече заради ирисите. моите се изгубиха, опитах се да направя поръчка в ботаника.бг, видях ги налични там  Confused и от 10 дена ги чакам поне да пишат, че ги нямат. много несериозно, но няма да им пиша.

# 96
  • в огледалото на живота
Добри,благодарско  Hug
Утре ММ е почивка и яхвам метлата да огледам ... Mr. Green

# 97
  • Пловдив
препоръчайте нещо като катерлива роза,многогодишно,но без бодли:)

# 98
  • Пловдив
Дайте ми идея за цвете в градината,на полусянка, високо около 30 см например, с наситени сини  или  виолетови цветове...Бях си харесала паричката,ама тя няма такъв цвят

давам и тук Simple Smile

агератум

уууу,приказно е,мерси много

# 99
препоръчайте нещо като катерлива роза,многогодишно,но без бодли:)

клематис, лоницера, глициния
ако е само за листа  Mr. Green десертно грозде, киви има вид боровинка, който ставал 3 м (само съм чела за него, не съм го виждала на живо), къпина без бодли...

# 100
Фуксия е цветето.За петуниите не знам,от семената ми са перфектни а купените линеят.Дъждовете определено не се отразяват добре на цветовете.Винаги моите разсади са си били по здрави от готовите,не само петунии,за това предпочитам аз да си сея.

Благодаря Денима   bouquet .

# 101
Аз за първи път виждам бяла фуксия Embarassed
Много, много ги харесвам!
Ето моите засега, не са цъфнали още много добре, но и това ще стане. Grinning

# 102
  • SHOOT ME 10 $
Добро утро дами!
И замбака цъфна. Мноого е ароматен!

# 103
  • Fort Worth, TX
Замислям се догодина живот и здраве и аз така да направя.Миналата година имах 2 самопоникнали корена сурфинии.Как пък не ги хвана нещо.Толкова цвят и толкова много ме радваха до последно.Сега пак имам няколко корена и ги чакам с нетърпение да почнат да цъфтят.Тази година виждам много зор.4 корена каскадни дотук умряха и не знам от какво?За първа година гледам калибрахое и мисля освен на собствено производство петунии да заложа и на него.
Ето ми двете коренчета самопоникнали петунии.

# 104

Нези, детката от зелената претенция е на ръба- майчиното листо изгни и сега не знам ще я бъде ли. Стисни палци!
[/quote]
Стискаааам!!!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт