Красотата на земята сме събрали в цветята! Лято-Тема 67

• 43 591
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Laughing браво Мидко! а ще покажеш ли и цвета, ако стигне до цъфтене? Simple Smile

в махалата имаме една баба експериментаторка,  в такава "хралупа" е сложила здравец Simple Smile много добре си вирее

# 181
  • Нощем на луната, денем при цветята

Сукулентни истории:

HAda, моля да ми кажеш името на това цвете и дали го отглеждаш навън. Тази година си донесох от Турция два вида /разбирайте откраднах от хотелската градина/- едното точно като твоето, другото доста по-едро, но не съм сигурна, че могат да оцелеят през зимата навън без допълнителна завивка. В момента съм ги засадила в сандъчета, но се развиват доста бързо и мисля, че ще им е тясно. Моля те за някаква информация, ако разполагаш с такава

# 182
Не могат да оцелеят през зимата навън.
Аз специално наесен си чупя и си правя разсад за пролетта,когато пак си го посявам навън. Расте много бързо.  Peace

# 183
  • Нощем на луната, денем при цветята
 nezito, много благодаря за отговора! Заподозрях ги аз, че с тези листа няма да харесат зимата Simple Smile

# 184
  • SHOOT ME 10 $

И тъмната ми детелина цъфна

# 185
  • София

Сукулентни истории:

HAda, моля да ми кажеш името на това цвете и дали го отглеждаш навън. Тази година си донесох от Турция два вида /разбирайте откраднах от хотелската градина/- едното точно като твоето, другото доста по-едро, но не съм сигурна, че могат да оцелеят през зимата навън без допълнителна завивка. В момента съм ги засадила в сандъчета, но се развиват доста бързо и мисля, че ще им е тясно. Моля те за някаква информация, ако разполагаш с такава

Не съм HAda, но се включвам. Това е аптения. Сукулентно растение. Моето е като водопад.

# 186
  • София/Варна
Без да съм специалист, на мен горното цвете ми прилича на делосперма. Аз март месец се сдобих от един хотел в Банско с няколко клончета. Лелята която ми го даде, каза че цяла зима си изкарва в сандъчетата навън на перваза на прозореца, под нещо като тераса. Т.е. даже и сняг не го топли през зимата.

# 187
аз да скокна с един въпрос Simple Smile дали е подходящо да си засея сега хортензия?

# 188
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз да скокна с един въпрос Simple Smile дали е подходящо да си засея сега хортензия?

засея или засадя? или да вкорениш резник?

цветя в контейнер мога да се засаждат по всяко време.  Peace
за сеене на хортензии не съм чувала, не знам дали е възможно.
за вкореняване на резник коментирахме преди страница - две.

# 189
  • SHOOT ME 10 $
Ето и лилиума ми днес се разпука

Само дето ме подведоха в "Бриколажа", дадоха ми го уж е от ароматните

# 190

засея или засадя? или да вкорениш резник?

цветя в контейнер мога да се засаждат по всяко време.  Peace
за сеене на хортензии не съм чувала, не знам дали е възможно.
за вкореняване на резник коментирахме преди страница - две.
ще е от контейнер,благодаря за инфото  Simple Smile

# 191
Някой знае ли от къде мога да си купя фуксия?

# 192
  • Fort Worth, TX
Миналата година ми подариха фуксия и умря скорострелно.
Отиде ми още 1 каскадна петуния.Нещо ги яде и това нещо го видях.Гаден скакалец.Как да го разкарам някакви идеи?

# 193
А аз искам да ви питам ,момичета,катерливите/влачещите/рози цяло лято ли цъфтят или един единствен път в периода пролет-есен.

# 194
А аз искам да ви питам ,момичета,катерливите/влачещите/рози цяло лято ли цъфтят или един единствен път в периода пролет-есен.
Има катерливи рози които цъфтят постоянно.Аз имам две купени от Миролюбово,в сайта им е отбелязано  коя е постоянно цъфтяща.

Общи условия

Активация на акаунт