Априлче лакомо се храни, расте на ръст и килограми!

• 29 372
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • София
крустите се махат на ръка, след като омекнат; на мен ми помогна кремчето на мустела за крусти; мажа, стои цял ден с него, вечерта след баня ги излющвам - за няколко дни ги махнах; кремчето предотвратява и новото появяване на крусти засега все още ѝ е чистичка главичката

# 661
Аз слагам крем на Биодерма и гел, с който се измива крема. Но, не падат сами. Внимателно сресвам с гребенче. Доста се зачервява главата и понеже не искам да ровя по фонтанелата, си играем доста време с крустите  Blush

# 662
Alena, Мерси   bouquet

# 663
Момичета по колко ядат бебчетата. Ние сме на АМ но напоследък яде по 70-80. И пампитата не са така пълни. Давам вода - не иска.

# 664
Момичета по колко ядат бебчетата. Ние сме на АМ но напоследък яде по 70-80. И пампитата не са така пълни. Давам вода - не иска.
мисля че е от жегите и моя на 1 месец ядеше 120 а сега 80-100 със зор на почивки

# 665
  • elhovo
деси е на 3м.без малко и продължава да си яде по 180мл. и ние сме на ам.яде през 4ч.!

# 666
От няколко дни се храни по -често от преди, но по-малко. На кърма сме.

# 667
  • София
ние сме на ам и хапваме около 120, но много дълго време около 30 мин. чудя се дали да не сменя биберона на двойка .ядем от по-гъстото мляко заради повръщане и запек  Simple Smile
Гери,  Деси сама ли мина на 4 часа ?

# 668
  • elhovo
аничка,аз винаги съм я оставяла сама да си се събуди когато е гладна.така я разбрах на колко часа е гладна  и на колко горе долу да и давам да яде.единствено съм я будела ако виждам че спи след 17:00ч.и то умишлено за да може да яде в 21:00ч. след къпане пак 180мл.защото тя яде по толкова.иначе ако я оставя да спи ще се събуди към 18:00ч. и после няма да си го изяде и най-вероятно ще се събуди през нощта.а ние вече не се будим през нощта.само онази вечер се събуди,дадох и вода и пак си заспа.

# 669
  • elhovo
А и Ани,не сменяй биберона на 2.мисля че е рано,не знам точно на колко сте но ако сте като нас на 3м.е рано.

# 670
  • София
мерси за съветите   bouquet

# 671
  • elhovo
Моля,Ани!Затова сме тук-ние мамите с каквото можем да си помагаме със съвети!Дано съм ти била полезна все пак.Я кажи вие кога сте родени точно?!

# 672
  • София
На 25-ти април уж бях сутринта за планирано секцио, но предната вечер в 1:14 се пръкна г-на, не издържа няколко часа Simple Smile

# 673
деси е на 3м.без малко и продължава да си яде по 180мл. и ние сме на ам.яде през 4ч.!
И ние сме на 3 месеца ,но изяжда по 120,130 мляко ,интересно ми е как при вас яде по 180?Иначе бебчето ми е дундьо

# 674
Ние сме с биберон 2 на 10ти става на 3 месеца, но и аз се чудех кога да го почна  newsm78 имаме този комплект на Авент и на него пише, че биберон 2 е за 1м+ http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=14500&cat=39 Обаче и с единия и с другия яде еднакво. Реших да ги сменя, защото като че ли с 1 не му пускаше достатъчно и почваше да се ядосва, но май не беше в биберона проблема, но все пак си останахме с 2.

Ние ядем, понякога 180, понякога 120... през 3 часа, даже едвам го удържам  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт