Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~89

• 46 422
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
DILA NIN ELBISE LERI

# 691

Тази снимка до сега не я бях виждала....Забавляват се девойките  Peace

# 692

Ayça Varlıer

# 693
  • Русе
Добро утро!  Hug

Ани, Кралице, Сиси  Hug хубав ден, с много слънце и усмивки!  Hug

Пълните темата с много красота и материали за четене  smile3501 и макар не винаги да успявам да прочета всичко, все пак да кажа - радвам ви се на емоциите и усилията, които полагате за да правите всичко това!   bouquet

# 694
Добро утро  Coffee Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover
Нощес валя, но пък сега утрото е свежо и слънчево Пожелавам на всички прекрасен ден и добро настроение  Peace

Един хабер за Султан от Дила ханъм....преводача ми преведе нещо за "тайна връзка"  newsm78

DİLA HANIM DİZİSİNDEN BÜYÜK BİR AŞK ÇIKTI

11 Haziran 2014 Çarşamba 07:23:14

тук

Цвети добро утро и хубав ден  Hug

# 695
# 696
Добър ден! Hug   Hug Hug

Ани HugКралице HugСиси  HugЦвети Hug

Благодаря за всичко споделено! smile3525 smile3525

Желая ви чудесен ден! Heart Eyes Laughing

# 697
Злати  wavey желая ти хубав ден и още по-хубав епизод довечера  Peace

Днес е ужасна жега   Nature Sunny- май не може да ни се угоди  Naughty, ама нека да е по-нормално всеки ден топло, но приятно - не днес пек, след пладне порой...
Предлагам ви тонизиращо лятно кафе фрапе със сладолед и шоколад ....или само ледено удоволствие

Да ви е сладко  Hug
Вижте как бабите ядат сладолед http://youtu.be/VVMqIhMh6RI

# 698
Екипа на Зехтина празнува финала на сериала....

Балкански манталитет....както се казва "и да паднем и да бием пак ще се напием"....Така и те. Финализираха набързо сериала, ама на хората им е весело и празнуват....

# 699
Ани Hug,благодаря за пожеланията и почерпката!Очакваме романтичен епизод! Grinning

Жалко,че спряха Зехтина! Peace

# 700
Ади, до утре..лека нощ! smile3524
Утре, Мамче..ще си ги гредам.. newsm46  Лека и спокойна..направи ли Новата тема???  hahaha hahaha hahaha

Мда....готова е. Този път нали не сам правила колажи и стана бързо...
Да е лека и спокойна  Praynig При нас малко е гръмотевична, но ако ще вали, да вали нощес, че утре имам много ходене...

А пък Ръза бей харесвал Анджелина....Тя Дила като не го удари по главата с касетата, пак добре  Joy Joy Joy Joy Joy

Здравейте мили мои,   приятна вечер. Всичко най-хубаво.

Мамче, това нашето момче наистина много харесва Анджелина Джоли.
Спомни си в Памуците - пак в Адана.  Една вечер четиримата братя вечеряха и пиеха ракия, но не си спомням  дали беше в поместе или в някой ресторант.
Идеята дойде от Халил. Той каза: -Вдигам тост за нашите момичета. Аз вдигам тост за Гюлизар,
Мустафа каза, че вдига тост за Мериемдже, Алиш каза, че вдига тост за Мария, а Йомер - понеже бяха скарани с Джерен каза: -Вдигам тост за Анджелина Джоли...."
Запомних го този момент и сега пак го казва, че много харесва Анджелина Джоли....

Колко години са се минали   от снимането на Памуците - много -и той не я забрави.

# 701
               Сега капитан Али ме чака и после ще ви преведа следващата серия от Дилата.

До после.......Много емоции......

# 702
               Сега капитан Али ме чака и после ще ви преведа следващата серия от Дилата.

До после.......Много емоции......

Тъй като аз гледам за първи път сериала от какво е болна Джемиле? Peace

# 703
Злати не се притеснявай. Нищо сериозно й няма на Джемиле. Сега като научи за проблема на Айлин и ще се излекува..... Виж въпроса с бременността на Айлин наистина е много сериозен, но тя няма да промени решението си. Метнала се е на баща си....Прави каквото си е наумила. Айлин  си я харесвам от първия епизод до края - тя ми е любимката, а другата е Селма. И за двете ми е било много тъжно.....Те двечките според мен са най-изстрадалите женски  образи в двата сезона на Ойлето. Третия не съм го гледала, защото не харесвах порасналия Осман, а и не останаха герои, които да ме вълнуват....
Но Сиси ще ти каже всичко - нали знаеш, че тя знае на изуст всички сериали в които е играл Еркан  Grinning

# 704
Сиси нямам претенции, че знам сериала като теб, но ми се струва, че когато Йомер каза, че наздравицата е за АД беше, когато четиримата братя ходиха една вечер да се черпят, но тогава все още Джерен и Йомер не бяха заедно.... newsm12 newsm12 newsm12

Общи условия

Активация на акаунт