Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~89

• 46 403
  • 742
  •   1
Отговори

Резюме
Поради възникнал спор за земя, господин Ихсан Баразоглу е убит от Ръза Карадаглъ, в следствие на което Дила ханъм - съпруга на убития се заклева да убие убиеца му. По една случайност Дила се запознава с Ръза, който е непознат за нея. Тя се влюбва и привързва към Ръза бей. Ръза също изпитва голяма любов към Дила ханъм. Когато обаче научава, че Ръза бей е убиеца на съпруга й, Дила ханъм е изправена пред трудно решение.
Кое ще предпочете горделивата и силна Дила ханъм - любовта или обещанието, което е дала срещу горделивия и самоуверен Ръза Карадаглъ? Любовта, въпреки натиска на омразата и враждата, обичаите и традициите? Тази любов ще може ли да просъществува?

Оригиналните епизоди може да гледате тук:  

С участието на :    

Продукция на: Gold Film  
Режисьор: Nihat Durak  
Сценарист: Gamze Özer  
Музика: Mazlum Çimen  
Автор: Necati Cumalı  

Ayça VarlıErkan Petekkaya
най - успешната  двойка -
стари участия и нови проекти
 на актьорите

Любов назаем - SON BAHAR
сериите във vbox 7

Erkan Petekkaya  в:  

"Beyaz Gelıncık"
сериите в dizi.com

“Принцесса хлопковых полей”
сериите руско аудио

“Колекция: Памуковата принцеса - Beyaz gelincik”
сериите с българско аудио във VBOX7

“Памуковата принцеса”
Теми в БГ Мама ТУК

"Sessiz Fırtına"  
сериите в diziizle.net

Официален сайт на сериала

“Тиха буря/Sessiz Fırtına”
сериите с руски субтитри

"Öyle bir geçer zaman ki"
сериите в dizi.com

Официален сайт на сериала

Ayça  Varlıer  в  

"Kalbim 4 Mevsim"
сериите в dizi.com

Гласувайте  за  Erkan Petekkaya -

Гласувайте  за  Ayça Varlıer -  

Гласуването е възможно на всеки час!

Ayça  Varlıer  

Erkan Petekkaya    

Последна редакция: нд, 25 май 2014, 22:54 от MAMA-AN

# 1

Добре дошли на всички в темата на Еркан Петеккайа и Айча Варлъер и екранните им партньори в сериалите  Hug Желая ви приятни моменти в темата  Peace

# 2
  • Плевен / София
Здравейте,  Hug
Отново много красива тема!Благодаря MAMA-AN Party
Пожелавам, много приятни мигове в нея, хубави вести за любимите актьори, а не на последно място и за всички пишещи в нея.... Praynig
MAMA-AN
Скрит текст:

Успешна седмица на всички Heart Eyes

# 3
# 4
# 5
# 6
  • Русе
Привет и от мен в новата тема!  Hug

Ани  smile3501 прекрасна е, както винаги!   bouquet

# 7
Гости благодаря за всичко  Hug
Цвети мерси  Hug Най добре ще е да се почерпим  Drunk може и да се понапием  Grinning
Кралице благодаря  Hug
Отново те нямаше дълго време  ooooh! В другата тема Ваня сложи видео от инспекцията на Еркан в МОЛ-а, който откри на 24 май. В темата дойде naydenova от темата на Перла. Темата вече била затворена, не се пише в нея и тя сложи един хабер за новия проект на Сонгюл. Ако искаш да ги сложа тук в тази тема....Героинята на Сонгюл ще бъде чиновничка, но не пише нищо за името и сюжета на новия сериал......

Скоро ще започне повторението на Перла по НТ и там ще гледаме Сонгюл и Айча.....

# 8
# 9
# 10

Слушам, шефе  Heart Eyes..отивам да ги прегледам..хаберите и..се връщам...пък като искаш ги сложи.. и тук! newsm78 newsm78
Нямаше ме, даа..работим, джанъм..тука нема ..празници... hahaha hahaha hahaha
newsm78

# 11
# 12
А, аз не съм шеф...вече се пенсионирах  Naughty

Ето го видеото...

Erkan Petekkaya'nın Bir Pazar Günü

# 13
                                    Здравейте мили принцески,

Мамче, благодарим за новичката темичка. Както винаги - изящна, красива, влюбена и романтична.
Бъди здрава, весела и засмяна. Бъди горда, че създаваш обич, настроение  и романтика на всички, които пишем, на всичко гости, които ни четат, гледат, радват ни се и не пишат. На всички, които ни четат и гледат, но не могат да пишат и не пишат по ред други причини.

Изглежда аз съм първата. Дано това, което ще пиша да ви радва и въодушевява до края на цялата тема.

Продължавам от оня ден - петък през нощта.

Ръза влиза в спалнята на Фатма. Тя лежи.
Ръза:   -  Фатма, мила, ти не си добре. Какво те тревожи?
Фатма:   -  Да! Нещо ме тревожи!
Ръза:   -  На мене можеш да разкажеш всичко . Говори, мила......Фатма, разказвай!
Фатма:   -  Не ми е добре. Като, че ли се задушавам. Много съм нещастна. Не знам защо!
Ръза:   -  Моята мила принцеса. Хайде, ставай!  Ще се разходим. Ще поговорим. Чакам те.

Ръза и Фатма излизат на разходка.

Хайдар казва на Мелике, че Ръза знае, че тя е стреляла в Азер.  Меликето казва, че от нищо не се бои.

Меликето се среща с Джанип  на полето. Меликето предлага на Джанип  да й помага срещу заплащане. Тя дава на Джанип един пакет, за да го сложи в спалнята на Дила и му плаща.   Джанип се радва.

Дила и Джанан. Джанан й казва, че един човек е видял Мелике същия ден да се разхожда  в този двор. Видял е и номера на колата й. Така, че Мелике е заподозряна в стрелбата по Азер.

Ръза и Фатма в един ресторант.
Ръза:   -   Слънчице, мое, принцеска моя за какво тъгуваш?
Фатма:   -   Моят живот няма никакъв смисъл, батко.  Защо съм  жива????
Ръза:   -   Какво значи това??? Какви са тези глупости???   Мила, ела тук - сяда по-близо до нея
               и я прегръща.  Ти си толкова млада. Ти много време ще живееш.  Всичко е в твоите ръце.
Фатма:   -   Ти толкова силно обичаш Дила и твоят живот има смисъл. Любовта ти с Дила ти дава
                  сили да живееш.
Ръза:   -   Да!.....Аз много обичам Дила, моя принцеске!

В този момент Дила излиза от Джанан и звъни на Ръза.
Дила:   -   Ръза, слушай ме много внимателно.

Дила обяснява на Ръза какво е казала Джанан. Ръза веднага промени лицето си, но мълчи. /Как  хубаво Еркан изигра този момент - изключителен талант/ .

Пристига полицейската кола в двора на  Ръза и вземат Мелике.Закопчават й ръцете с белезници.  В този момент Ръза и Фатма се  прибират с колата. Хайдар взема пистолета от нощното шкафче в спалнята на Ръза и тича, тича из бахчията, после  по хребета, за да го скрие. Полицията прави обиск в къщата. Разрови всички стаи и спалнята на Ръза, но не намери пистолета. Тръгват си.
Ръза остава сам и след като не намериха пистолета в дома му, веднага се досети за Хайдар и го настигна на хребета.
                 Ръза пита Хайдар 3 пъти кой е стрелял с този пистолет, но Хайдар и трите пъти все казва, че не знае. Хайдар все отрича и отрича. Не знае. Ръза разбра, че го лъже, но въпреки това му благодари за това, че е скрил пистолета /който пистолет е на Азер/ и му каза: - Не знам как да ти се отблагодаря за добрината.
Хайдар:   -   Не говори така, Ръза, но знай, че майка ти не е виновна.

Ръза се среща с Дила на брега на реката.
Дила:   -  Майка ти наистина е била там в деня на стрелбата. Видял я е един човек и номера на
               колата е записал.
Ръза:   -   Майка каза, че е ходила  действително там  на гости у една наша роднина.
Дила:   -  Ако тази жена потвърди това майка ти ще я пуснат.
Ръза:   -  А какво прави Азер? Излезе ли от комата?
Дила:   -  Все още не е излязъл. Джанан е ходила, но той все още е бил в кома.
Ръза:   -  Дила, моля те, аз на никого няма да позволя да разруши нашето щастие. Дила, за да не се
              случи нещо лошо, аз витаги ще бъда до теб. И така ще продължавам до смъртта си.

Двамата се прегръщат.  Ръза я стиска в обятията си дълго и влюбено.
Ръза:   -  Любов, моя, благодаря ти. Обичам те.
Дила:   -  И аз много те обичам. Трябва да тръгвам.
Ръза:   -  Върви,  любима.
Дила:   -  Ние трябва да сме там и да следим развитието. Ще ти позвъня.
                           Разделят се.
              Ръза казва на Хайдар, че съдбата ни е в ръцете на Азер. Зависи Азер какво ще каже.

Сеит бей с Дила се срещат в планината/ оная с чукарите/ с Ръза и Хайдар.
Ръза:   -  Здравейте, Сеит бей.
Сеит бей:   -  Здравей, Ръза.  Искам да поговорим. Моят син Ихсан бе убит от твоя куршум. Реших
               повече да не проливаме кръв и да живеем като приятели. Но полицията арестува майка ти.
Ръза:   -   Сеит бей, аз държа на приятелството си с теб.
Сеит бей:   -  Ще разваля договора си с теб. И край на партньорството ни. Нямам ви доверие.
Ръза:   -  Както искате. Ще прекратим договора. Ние не сме виновни за Азер.  Аз също имам чест
              и достойнство. И държа на думата си.
Сеит бей:   -  Аз напълно ти се доверявам на теб, но не и на майка ти.

Азер излиза от комата. Отваря си очите.  Ръза и Хайдар са в участъка. Чакат разпита
              на Мелике. В същото време  една жена дава показания, че Мелике е ходила там при нея и не е стреляла по Азер.  Ръза трепери в участъка.

Ръза :   -  Всичко се сгромоляса, уста. Аз си правех планове да заведа Дила в Прага и там да се оженим
                но се случи съвсем друго.
Хайдар:   -  Продължавай да правиш планове. Всичко ще се случи така, както си го намислил.

Съобщават на Джанан като прокурор, че Азер се е събудил и тя отива в болницата, за да го разпита. Джанан влиза и казва всички да напуснат. Излизат си, отвън Султан пак бълва змии и гущери.

Джанан:  -  Г-н Азер, видяхте ли кой стреля по Вас?
Азер:   -  Да!....Видях го!....
Джанан:   -  Познавате ли този човек?
Азер:   -  Беше мъж!.... Не го познавам. Никога не съм го виждал.
                    Джанан съобщава на полицая да пуснат Меликето от ареста.
Сеит бей при Азер:   -   Азер, кой стреля по теб?
Азер:   -  Не зная, татко.....Никога не съм го виждал този мъж....
Сеит бей:   -  Те е ли някой Селямоулу??......
Азер:   -   Не знам. Този мъж никога не съм го виждал....

Пускат Меликето от ареста. Тримата си тръгват. Хайдар ги вози. Отиват у тях.
                    Метин в офиса на Ръза.  Фалшифицира подписа на Ръза бей  върху искането за кредит.

Фатма посреща колата с майка й - силно се прегръщат двете и целува.
                     Фатма и Меликето тръгват към къщата, но Ръза спира Меликето на двора.
Ръза:   -   Майко, ти си моята родна майка, но ако разбера със сигурност, че ти си стреляла
                ще те предам на полицията.

Край.   Следва 37-ма  серия по руската номерация.

# 14
Добър вечер, момичета!  Heart Eyes

Честит 24 май!

Извинете за нахлуването в темата, но моята любимка ще участва в сериал с вашето  момче и с интерес следя темата ви. Дано нямате нищо против.
Днес излезе едно инфо за ролята на Сонгюл, пише че играе "чиновник", стига правилно да съм си превела думата. Името на сериала все още не се знае.

Общи условия

Активация на акаунт