Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~89

• 46 410
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Йозджан към го гледала единствено със Вилдан Атасавер и Хюлия Дарджан в "Млечния път" който пък беше спрян заради нисък рейтинг.

Да ги съберат Йозджан и Туба в някакъв проект..и да си избият..вложеното, поне....арабеските! hahaha hahaha hahaha

Точно за този сериал той беше поканил Туба, а тя му отказала с мотива че няма да се снима, а ще почива, но след това прие и снима "Пленителката". Той беше нещо ядосан защото това го коментира като беше гост на Беяз.
Аха, сещам се за "Млечният път"...и любимата Джемиле на Капитан Али..дето се подвизава...и там...
Еми, явно този Йозджан се има за..много даровит...той и не пееше ли???

Да и Айча участва.
Пее, но музиката му не е мой тип, залита по-вече към фолклорната.
Попадал ми е на мен в полезрението...ама дето, казваш...не съм повторила да си го пусна...пак... newsm78 newsm78 newsm78

# 46
# 47
  • Разград
Как са при Вас изборите, аз гледам на наще пресконферевциите. Прословутия Делян Пеевски си направи отвод, а гледах че във фейса и туита се готвеха отново заради него да правят демострации пред парламента.

Мамче, извинявай, че малко оспамих темата тази вечер.   spam2 spam2 spam2 spam2 spam2 spam2

Тази мацка ми харесва, не разбирам нищо какво пее, но ми харесва музиката.

# 48

Скрит текст:
Как са при Вас изборите, аз гледам на наще пресконферевциите. Прословутия Делян Пеевски си направи отвод, а гледах че във фейса и туита се готвеха отново заради него да правят демострации пред парламента.

Мамче, извинявай, че малко оспамих темата тази вечер.   spam2 spam2 spam2 spam2 spam2 spam2

Тази мацка ми харесва, не разбирам нищо какво пее, но ми харесва музиката.

Незнам, Ваня...мъжът ми и децата ходиха, днес и гласуваха..казаха, че много спокойно е било... newsm78

Последна редакция: пн, 26 май 2014, 01:26 от KraLeva66

# 49
Тя е дружка на нашия Еркан...той неведнъж е гостувал в предаванията й..
Късно, късно..но те срещнах...
защото, преди теб..какво ли не преживях и изстрадах..и т.н.
За любов си пее..момата! newsm78

# 50

# 51
  • Разград

# 52
  • Русе
Добро утро!  Hug

Ани, Кралице, Ванче, Сиси  Hug

Вчера по неделному добре сте си похортували, а аз едва сега прочетох, че нали освен ден да си свършим нещата, нормални за единствен почивен ден в седмицата и гласувахме.  Peace

Скрит текст:
Вярно, малко хора гласуват, а после - един се надува с победа, друг се чуди какво и що... ще е, а пък трети и за протести се гласят. Но... не разбирам как се определя всичко от такъв малък процент гласували  Thinking Аз мисля, че ни трябва задължителен вот и така много машинации ще са невъзможни  Peace

# 53
Добро утро Приятен ден и успешна нова седмица

Мислех да отида да ви купя банички, но Цвети  Hug вече е сложила кафето - така, че ще изпия едно кафе, пък баничките утре

Ваня  Hug Кралице  Hug хубава раздумка сте си направили снощи  Peace Не харесвам най-скъпо платения актьор. Гледала съм го само в Млечния път...Не ми допадна. Като визия ми е малко грубичък, недодялан...Не съм фенка на песните му...Но арабите си го харесват....то за всеки влак си има пътници....
Еркан хубаво е сключил 5 годишен договор - да му пожелаем здраве и още здраве да си изпълни договора. Това означава, че още 5 години ще се радваме на играта му 

# 54
# 55
# 56
Здравейте,момичета! Grinning
 LaughingРазбрах ,че тук ще се коментира новия сериал със Сонгюл Й. и Еркан Петекая и приемате нови попълнения от фенките на Сонгюл във вашата група?! Hug
Записвам се да ви следя ако може Peace,да натрупам малко информация за вашия патрон през лятото,защото не знам много за него.А като почне да излиза по-подробно инфо за сериала ще се включа по -активно. Grinning

# 57
Здравей vikktory   Hug
Прекрасен ден и успешна нова седмица  Peace
Ще се радваме заедно да следим сериала на Сонгюл и Еркан  Peace И двамата са страхотни актьори и се надявам да направят един хубав сериал. От малкото, което са казали Сонгюл и Еркан/а то не може да бъде друго, все пак има условия в договора, които трябва да спазват/ - вече са започнали работата по сериала. И аз се надявам да пускат от време на време инфо....Да разберем нещичко за сюжета и героите. В едно интервю малко след като е подписал договора Еркан е потвърдил, че  в новия проект ще бъдат партньори със  Сонгюл. Двамата се познават от преди. Сигурна съм, че ще бъдат хубава двойка  newsm10 smile3521

# 58
Добро утро или Добър ден! Wink Hug

Ани Hug,отново си направила прекрасна нова тема!Благодаря! newsm51

Кралице HugВаня Hug, благодаря за споделеното инфо!

Йозджан Дениз освен в ''Млечния път'' съм го гледала и в ''Имението с лозите'' и в игр. филми(с Нургюл Й. и с Фахрие Е.)!

Сиси HugЦвети HugВиктори Hug

Приятен ден и седмица! newsm51

# 59
Злати привет  wavey
Да права си Йозджан Дениз играе и в Имението с лозите, но аз не съм го гледала и не мога да кажа нищо.... smile3505
Ето  сградата на Еркан.....

Общи условия

Активация на акаунт