Забавлява се..и се бъзика с журналистите..наш Ерканчо...
Но, отвреме навреме е..сериозен...
Говореше, че както изтече инфо..е отложил, откриването...една седмица, заради трагедията в Сома..с миньорите..
ПЪРВО ГИ ЗАВЕДЕ В МЕСАРСКИЯТ СИ МАГАЗИН В Бейкьоз!
Там, закусваха...говори, защо в този бранш...обичал, да работи това..харесвало му, радвал се..че хората отнасят в къщи...да пазаруват от него! Всичко..казва откъде го внася...месото, зехтина, сиренето..маслините...
После...ги изведе навън..отпред ще прави..кебапчийница...ще прави кебапа на Адана и ще го продава в Истанбул...местни хора оттам ще доведе...да работят, демек да го правят...такова вкусно нещо...другаде не сте яли..казва, само..там! И аз реших да го направя...да доведа хора и тук да го правят....
После говори за колата си..
Купил си я...защото, знаете актьорската професия е трудна..понякога, няма къде да спим..да си почиваме м/у снимките..чакаме, доста...знаете..
Затова си я купих...един подвижно..удобство за мен! Пък и за семейството ми, защо..не...
Обичам да шофирам, тръгваме например на почивка..или някъде, те предпочитат ..самолета, аз ...искам да пътувам с колата, обичам..дългите пътувания..да спирам по пътя..да хапна в някой крайпътен ресторант...да разглеждам...обичам много, наистина...да пътувам!
Говори, че колата е правена в Турция..поръчана за същерята на някакъв..арабин!
Тя я е ползвала...седмица, може би ..и я продава...после..купил я някакъв негов колега и я обявява, после и той...тогава я купих..яз, казва Еркан...
Много ми е интересно...Разбрах, че говореше нещо за Адана, ама не разбрах какво...пък то било за кебапа....ЧовекО е мераклия....Ще доведе хора от Адана, за да бъде кебапа автентичен
Браво на него
Той нали обича да си похапва месо, така, че е добър ценител на кулинарията....