Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~89

• 46 426
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
# 16

Йълдъз и Бурак...и Рагиб бей! Joy Joy Joy

# 17

Мустакатият Еркан.. hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 18

"Зехтиновият хълм" 

Последна редакция: нд, 25 май 2014, 22:55 от KraLeva66

# 19
Сиси  Hug не заслужавам такива похвали...
Благодаря за превода на епизода...Ръза бей обещава да обича Дила до края на живота си и изпълни това обещание  Peace Горката Дила...хем не иска да обиди по никакъв начин свекъра си, а пък любовта й към Ръза е толкова силна.... Two Hearts
Сега отново си мисля, че ако Дила беше казала на Сеит бей, че се обичат с Ръза той нямаше да попречи на любовта им....Той знаеше, че Дила ще бъде щастлива само с Ръза....Но не беше редно, той пръв да й го каже......

# 20
# 21
# 22
# 23
# 24
# 25
Erkan Petekkaya ile Songul Öden'in başrolünü paylaştıkları dizinin çekimleri ise önümüzdeki günlerde başlıyor. Öden dizide bir tezgahtarı canlandıracak.

http://www.medyahabercisi.com/2014/05/songul-odenin-dizideki-kar … ash.yu6jRVYt.dpuf

Ето го най-важното изречение от хабера..
Признала е ..да, Еркан ще й е ..партньорът!
Всъщност, те я питат във връзка с това...дали е вярно...за ролята й, дали това ще играе, което са разбрали..защото..оказва се..е товач, цитираното е излизало в медиите, явно...и в тази връзка я...питат...и тя, потвърдила! newsm78

# 26
Нещо става с форума..ама незнам дали само при мен е това...или и при вас...разбърква, текстовете...превежда си ги на някакъв език...смесица от български и английски...ама, голяма каша..изглежда... newsm78 newsm78 newsm78
...ето така:
Скрит текст:
Нещо поставя сек форума .. ама не знам дали само при Мен е това ... или и при вас ... разбърква, текстовете ... превежда си на някакъв език ... смесица поддръжка българи и английски ... ама голяма каша .. изглежда ... newsm78 newsm78 newsm78

# 27

Erkan Petekkaya Super Starlife - 25.05.2014

Днес Star tv са излъчили двата репортажа - този и видеото, което сложи Ваня по-рано.
Тука , казва повече..дори, половин час преди да го интервюират ..тук, говори че е подписал договора с "Ендемол"..и че със Сюнгюл ще са партньори...
Ние сме приятели с нея...тя е много добра актриса, убеден съм...ще бъде добър проект! Успешен, повече немога да кажа...съвсем, преди малко се разписах..ще е срамно да издам..повече..казва...
newsm78

# 28
Нещо става с форума..ама незнам дали само при мен е това...или и при вас...разбърква, текстовете...превежда си ги на някакъв език...смесица от български и английски...ама, голяма каша..изглежда... newsm78 newsm78 newsm78
...ето така:
Скрит текст:
Нещо поставя сек форума .. ама не знам дали само при Мен е това ... или и при вас ... разбърква, текстовете ... превежда си на някакъв език ... смесица поддръжка българи и английски ... ама голяма каша .. изглежда ... newsm78 newsm78 newsm78
Аха и при мен става нещо. Изчезнаха снимките на Еркан и Айча за гласуването, реших да ги подменя....изтри ми заглавието на темата, оправих го, при опит да запазя ми дава грешка 3 пъти, едва редактирах.

# 29
http://youtu.be/xe-iGqjCrkA

Erkan Petekkaya Super Starlife - 25.05.2014

Днес Star tv са излъчили двата репортажа - този и видеото, което сложи Ваня по-рано.
Тука , казва повече..дори, половин час преди да го интервюират ..тук, говори че е подписал договора с "Ендемол"..и че със Сюнгюл ще са партньори...
Ние сме приятели с нея...тя е много добра актриса, убеден съм...ще бъде добър проект! Успешен, повече немога да кажа...съвсем, преди малко се разписах..ще е срамно да издам..повече..казва...
newsm78

Знаех си, че се познават...Нали двете с Айча Варлъер са приятелки.... Stop
Спомням си, преди Ойлето в едно интервю го питаха дали е познавал преди това Айча Бингьол и той каза, че не я е познавал предварително, но когато са се срещнали и са разговаряли, той е разбрал, че ще свършат работата, която им възлагат....
Тогава ми стана интересно, как така не се познават нали са актьори....Но явно, че се случва.....

Общи условия

Активация на акаунт