Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~89

• 46 411
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
# 736
                     Краличке, моля те, кажи ми защото не разбирам.

Сега тая брада на 3 дни дето я носи Еркан - това ли е на мода??

И той вече няма ли да се бръсне?? Филма свърши???

Искам си Йомер Асланбаш избръснатият и  Галип Тюркер в първи сезон.

# 737
Привет, Сиси..благодарим за труда ти...прекрасно е така...преживявам отново епизодите...някак.. Thinking
Колкото за другото..дръж се, скъпа  ooooh!..това е живота..както, казваш.. newsm78
Ако с нещо може да помогнем..казвай...скорошно оздравяване, от сърце! Hug
Мамче, ти си на ход..сега.. hahaha

# 738
                    Краличке, моля те, кажи ми защото не разбирам.

Сега тая брада на 3 дни дето я носи Еркан - това ли е на мода??

И той вече няма ли да се бръсне?? Филма свърши???

Искам си Йомер Асланбаш избръснатият и  Галип Тюркер в първи сезон.
Къде у филма или в живота... newsm78
Може така да се харесва...знам ли?!
О, няма спор..все така го искаме..всички! Joy Joy Joy Joy Joy

# 739
Непрекъснато ми дава грешка. Сега пробвам през експлореръ и там ако не мога да я пусан незнам  #Crazy Изчакайте малко ще ви уведомя какво става....,
Няма и на експлорера изписва това 504 Gateway Time-out The server didn't respond in time.

# 740
Непрекъснато ми дава грешка. Сега пробвам през експлореръ и там ако не мога да я пусан незнам  #Crazy Изчакайте малко ще ви уведомя какво става....,
Няма и на експлорера изписва това 504 Gateway Time-out The server didn't respond in time.
Изпрати ми я..аз, ще пробвам... newsm78 newsm78 newsm78

Много си се забавила..изтекло ти е времето за публикуване...м/у другото, така може да ти изчезне..поста..копирай си всичко на мишката и отиди отново ..да я пуснеш! newsm78

# 741
# 742
 newsm26 newsm26 newsm26 newsm26 newsm26 ПУБЛИКУВАЛА СЕ Е!!!!!!

НОВАТА ТЕМА ТУК

С ново заглавие:Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~ Дила ханъм~90

Общи условия

Активация на акаунт