Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~89

• 46 420
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
# 721
                         Продължавам от снощи с превода.

Серия № 45.
                          Тази серия не е наситена толкова много с диалози.
                   И така - Дила я отвлякоха и я карат с колата през нощта. Залепиха й устата с тиксо, за да
                   млъкне.
                          Ерен ханъм кашля, търси Дила - не отговаря.
                          Ръза остана сам.Започва да гледа филм. Скучно му е. Ляга да спи на кожения диван.
                  Не се завива с нищо. Не се съблича - така спи с дрехите.

Фатма говори с майка си в тяхната къща. Говори, че й е мъчно за Метин.
                Казва на майка си, че ще останат само двете в тази къща.

Телефона на Ръза звъни. Номера е на Фатма, но се обажда Меликето.
                Ръза говори с Фатма. Тя му казва, че не е добре и Ръза й каза да се облича и след малко ще дойде да я вземе и ще излязат на вечеря в ресторант.

В този момент Ерен ханъм звъни на Ръза.  Търси Дила. Казва му, че Дила е изчезнала.
               Ръза й каза да се успокои и че ще отиде  при нея.

Телефона на Дила - мръстниците го хвърлиха  на шосето, когато колата пътуваше.
               Ръза се обажда на Фатма и й казва, че му е изникнала срочна работа и няма да излизат тази вечер.
                Меликето пак срещу Ръза, мърмори както тя си знае. Мелике казва на Фатма, че двете заедно ще отидат на ресторант по женски.

Килърите откараха Дила в един запустял склад. Дила им кезва, че е адвокат и ще я търсят непременно. Започва да вика, крещи. "Помощ.....помощ...." но там няма хора. Дила се държи храбро.
                 Дила им казва, че е богата и ще им даде много пари само да я пуснат. Единият от
                 тях казва, че вече са се уговорили с друг човек и ще вземат много пари от нея.

Ерен ханъм стои на терасата и чака да дойде Дила, но тя не идва.
                 В този момент се появява Султан - щастлива и прещастлива.
                 Султан я пита какво прави там и защо не спи?
Ерен ханъм  -  Не мога да се свържа с Дила. Звъня и но тя не отговаря.

Ама Султан как само се хили също като  к---а. /това е в 16 мин. и 21 сек./Вижте я.
Султан  -  Защо толкова  силно го изживявате? Сега Дила е някъде с Ръза - нали са любовници...
                Изключили са си телефоните, за да не ги безспокои никой, а Вие се плашите.
                Те искат да са самотни и да се  любят.
Ерен ханъм  -  Султан, ти защо се подиграваш? Що за човек си ти?
Султан  -  Г-жа Ерен, всички знаят, че те двамата се срещат с Ръза. Нищо ново няма - какво има -
                та те са любовници....
Ерен ханъм  -  Господи, защити я. Нека с дъщеря ми всичко да бъде наред.
Султан  -  Какво може да й се случи? Заради Аллах престанете. Тя е ханъма.
                 Непрекъснато се хили тази Султан....

Ерен ханъм я гледа въпросително и се чуди що за жена е тая мръстница!!!!
Ерен  -  А къде е Азер????
Султан  -  Не зная. Нали знаете, че Азер не се обажда.

В този момент бръмчи кола.  Пристига Ръза бей. Слиза и отива при Ерен ханъм.
Ерен  -  Има ли нещо ново?
Ръза  -  Не!...Телефонът й е изключен.
Ерен  -  Нещо е станало с Дила. Тя не би ме оставила без лекарства.
Ръза  -  Тя тръгна преди един час.....Не се беспокойте. Ще я намерим.

Ръза вижда Султан и отива към нея.
Ръза  -  Султан, Азер къде е?
Султан  -  Не знам. Всяка вечер ходи в "Капана" да пие.
Ерен ханъм  -  Това е дело на Азер. Към Султан - Ако той я е отвлякъл, аз ще го убия с тези ръце!!!
Султан  -  Защо така ми крещите? Аз не съм направила нищо.
Ръза  -  Ерен ханъм, успокойте се. Аз ще отида да я търся.
Не си затваряйте телефона.

Султан  -  г-н Ръза, една минута. Аз разбирам Азер не е на себе си.Той е безумен, но нямза да направи нещо на Дила.  Мисля, че не е той....
Ръза  -  Дай Аллах, Султан, ако е той ще се пролее много кръв. Аз ви предупреждавам. Всичко хубаво.

Султан  -  към Хаирие - Виж го ти него, решил е да ни заплашва.
                на себе си говори - Г-н Ръза, убийте го този луд Азер, дано с един куршум да го очистите.

Ръза замина. Обикаля кръчмите. Намери го в една кръчма. Пие ракия.
Ръза  -  Ставай Азер./Започна да го бие, държи го за врата да го души/. Кажи къде е Дила, изчезна!
Азер  -  Аз нищо не съм й направил. Ако нещо се случи с Дила, аз губя цялото наследство.
            Мислиш ли че ако Дила умре, богатството ще отиде у майка й. Разбра ли ме?
            И за мен няма да има нищо.
            Послушай, аз съм сломен, разбираш ли ме????
Ръза  -  Азер, Аллах да ти помага.  Дано да ти помогне!

Мелике и Фатма вечерят в ресторанта. Мелике пак настройва Фатма срещу брат й.
            Отвън пристигат 3 луксозни лимузини. Слизат  Селчук, Сердар и други мъже.
            Влизат в ресторанта. Сядат на една маса. Селчук позна Меликето.

Ръза се среща с Хайдар. Пита го научил ли е нещо за отвличането. Той казва, че нищо не е научил.  Ръза се ядосва, че я пусна посред нощ сама. Защо и аз не отидох с нея???
              Но нали знаеш, уста, тя каква е упорита!!!  Питали са полицията, прокуратурата....
              Явно Дила е отвлечена за пари.

Селчук гледа Меликето и отиде при нея. Представи й се. Не са се виждали от
12 години. Селчук казва, че и брат му е тук. Повика го. Сердар отиде при тях. Поздравяват се.

В този момент Ръза звъни на  Мелике и й казва веднага да се прибере в къщата им.

Мелике и Фатма се разделят със Сердар и Селчук.

Дила в  склада. Легна да спи на едни сандъци. Един кашон за възглавница.
                    Едно старо одеало за завивка.  Плаче.....

В къщата на Ръза.  Ръза и Хайдар чакат Мелике и Фатма.  Пристигат.
Ръза  -  Майко, къде е Дила????
Мелике  -  Значи тя те захвърли!!! Не знам. Върви и питай тейните хора....
Ръза  -  Кажи какво направи с нея??? Къде е тя????
Меликето  -  Хайдар, какво става? Ако аз питам Ръза той  ще се държи много невъзпитано.
Ръза  -  Г-га Дила е изчезнала!
Мелике  -  Изчезнала и ти подозираш мен.
                 Не те ли е срам да клеветиш майка си....
Ръза  -  Значи това е клевета. майко, колко пъти ти се опитваш да я убиеш???
Мелике  -  Да, аз всичко това съм го  направила но си имам причини.
                Ти също се опита да ме убиеш!!!!...Не помниш ли???......
Ръза  -  Кажи какво направи с Дила????
Меликето  -  И пръста си не съм мръднала за нея, нито пък се трогвам....Но който го е направил
                    е постъпил правилно. Дила не можа да те спаси, но някой други може би ще те кпасят от нея!!!
Ръза  -   Майко, аз желая всичко хубаво на Дила, а ти само от лошо пък по-лошо.
             Къде е Дила???? Говори, майко!!!....Ти лъжеш!!!.....
Мелике  -  Аз не съм виновна.
Ръза  -  Майко, къде е тя????
Меликето  -  удари страшна плестница  на Ръза....Какъв позор!!!
                    Проклет да си!!!......Какъв син си???.....

Ръза  -  Трябва да те е срам. Ти сама си си виновна....

Ръза към Хайдар - Ти ще стоиш тук и ще следиш майка ми. Разбра ли???
                             За всичко ще ми докладваш.....Ти ще й бъдеш сянката...Разбра ли???

Дила спи на сандъците. Вика Ръза, вика го, но него го няма.  Плаче.

/мое мнение - ами той искаше да отиде с нея през нощта да не е сама, ама тя нали не
                    го искаше.  Такива грешки  ще допуска още много до края на  сериала като й е корава главата/.  Много плаче.
                 Започва да търси и вика похитителите. Най-накрая ги намери. Започва да им се моли
                 да я освободят.  Казва, че има много  пари  и ще им даде. Изпокараха се.

Ръза я търси с Хайдар.  Джанан също я търси. Полицията е на   крак.

Джанан казва на Ръза, че са намерили колата на Дила. Той отива там на един паркинг.

Конака Баразоулу. Ерен ханъм е там сама. Пристига  Султан.
Султан  -  Добро утро, г-жа Ерен. Нося Ви лекарства. Ще ви помогнат /непрекъснато се хили/...
                Какво става с Дила????До сега няма ли вест???? /ама тази Султан наистина е кучка/
Ерен ханъм - Не!
Султан  -  Не стойте тук...Тя сигурно пак е отприщила за Истанбул. Скоро ще разберете...
                Тя ще се появи...Хаирие, дай ми мляко, защото  за бебето трябва да пия....

Полицията при колата на Дила. Отцепили са района. Идва Ръза....
               Пита Джанан с какво е отвлечена. Тя казва - с  микробус.
               Повече полицията нищо не знае.

Хайдар отиде при ювелира, за да  му продаде златните гривни. Ювелира му казва, че половината от гривните са фалшиви... Джанип си мърмори, че парите на Дила ханъм ги е  проиграл на комар.

Сердар и Селчук с трите коли пристигат на моста на реката. Гледат съоръжението. Харесват го.  Доволни са.  Започна се разговор за Фатма. Селчук казва на Сердар, че Фатма е станала много красиво  момиче.  Наистина, много е красива - каза Сердар.

Селчук казва: Спомням си като, че ли беше вчера. Майка ни крещеше.....
                     И нито дума повече за майка му....
                     Качват се в колите си и отпътуват.

Ръза говори с Фатма - разпитва я за майка им.  Каза й, че Дила е отвлечена и я няма никъде.  Меликето обижда и Фатма. Нагрубява я.

Джанан  е повикала  Азер на разпит. Пита го какво знае? Той казва - нищо.
                     Джанан му задава въпроси. Азер и отговаря, но нищо конкретно.
                     Джанан го пита - не знае ли кой може да е? Азер отговоря - не знам.
                     После Джанан го пита - спомни си някой, кайто е искал да ви открадне парите и да я
                     пусне след откуп.....Например за милиони  лири.
                     При този въпрос на Азер веднага му светна лампата - предната вечер, когато Султан му каза, че е простак, да не вземе няколко милиона. Как му чатна откачения мозък на Азер???

/ Край на 45 серия/

Екшънът е в 46 - та серия.

# 722
# 723
# 724
# 725
# 726
# 727
# 728
# 729
# 730
# 731
# 732
# 733
           Краличке, привет и на теб. Добре дошла.  Всички да сме живи е здрави.

Скрит текст:
Сега да ви пиша за моите тегла. Сигурно съм писала. През април на моя мъж, след като му откриха сърдечен инфаркт му направиха операция - инвазивна диагностика - кардиолайф. Или три артерии в дясно на сърцето му са запушени. Едната отпушиха още тогава с 2 броя стентове, втората е запушена 100% и въобще не можаха да я отпушат. Беше определен оня ден в понеделник 9 юни да я отпушат. Операцията беше във вторник, но не е сполучлива.  Не са могли нищо да направят с тази артерия.
Третата беше запушена 40% - нея са я отпушили с един стент.

И сега са решили да се измине още около 40 дни от тази операция и ще го заведа в София - Токуда.
Между другото този доктор единия е от Токуда - София, другият е от медицинска академия Плевен.
Там ще мъчат с друг апарат да отпушат тази главната артерия.  Ако не стане - операция с байпасове.
Това е положението. Утре или в други ден ще отида и ще си го взема и  до тук.
Ще продължаваме да се борим. А той си има и още 2 много тежки диагнози - злокачествен рак на простатата, отрязаха му и двата тестиса, има си и специфичен диабет, хипертония и.....да спирам вече, за да не ви тормозя.
Скъпи момичета, не се косете, не се ядосвайте за нищо, не давайте превест на ядовете над вас, защото здравето е най-важното нещо. Другото са глупости. Няма да се ядосвате кой какво ви е казал - не го чувате, няма да се ядосвате на имоти, наследства, работа и всякакви такива. Пускайте края на всичко и на всички - синове, дъщери, снахи, зетьове, роднини, братя и сестри - пускайте му края, защото живота е един миг, а смъртта е вечна.

Ето и Джолева има проблеми здравословни. Тя трябва да е на Павел баня.
Ами и Мелинчето Мел толкова време я няма. Не се обажда. Не пише.Простете ми, че ви натоварвам с проблемите си, но....това е живота.
 Друго няма.

# 734

Общи условия

Активация на акаунт