Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~89

• 46 484
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Снимки зад кадър от финала на Дила ханъм....

# 391
Добър ден! Hug Hug Hug

Ани HugЦвети : Hug

И при нас утрото беше облачно и вече заваля!  umbrella ooooh!
И аз довечера съм на кино,както Цвети! Wink

Честито на Еркан и Хатидже за наградите!Да продължават все така да ни радват! Peace

Ани,Кралице,благодаря за споделеното инфо! smile3525 smile3525 И ВВ получиха 4 награди! Peace

Щастлив ден ви желая! Heart Eyes Hug

# 392
  wavey wavey wavey

Това срещнах във В бокса от днес!
Най-популярните турски актьори в Средния изток!И Сонгюл Йоден е сред тях! Peace smile3501

http://vbox7.com/play:65be232710

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 14:59 от Zlatina3

# 393
Здравейте  wavey
Днес на два пъти се опитвах да вляза във форума, но безуспешно....Големи профилактики и обновявания има  #Crazy

Злати  Hug благодаря за видеото....Но и тук поредността е объркана или на мен така ми се струва....Първо показват мъжката част, след това дамската....Нали ние дамите сме с предимство  Peace или нещо греша  Naughty
Днес щях да пиша за сцената, която Сиси ни е разказала, бях набрала на Меликето, ама вече ми мина....Добре, че бързо ми минава  Grinning

Еркан да не би да има проблем с очите  newsm78 или прави реклама на слънчеви очила  Grinning

# 394

Ödül töreni sırasında yapılan röportajdan bir kare

# 395
Ани, Hug и на мен форумът ми скъса нервите днес след обяд! А сега влизам,защото в днешния епизод на Времето лети чух песен, която пееше Мими Иванова-''Майчице свята''.Сигурно сте коментирали,когато гледахте преди епизодите! Grinning

Приятна вечер на всички! Hug  Hug Hug

# 396
Злати и аз я чух тази вечер. Не си спомням какво сме коментирали - това беше преди 3 години и кусур....Не гледам сериала подробно - повече като фон. Но имаше много хубави песни и тази, която чухме тази вечер е една от тях. На времето 2 години от живота си посветих на този сериал. Кралицата тогава имаше повече време и ни е превеждала почти всички сцени. Дори имаше моменти, когато пишеше диалозите от епизодите. Но за сам човек това е много трудно. Въпреки всичко знаем какво се случваше в сериала благодарение на нея за което й благодаря  Hug Hug Hug Hug

# 397

видео тук

В това видео Еркан нещо говори за очите си, но не разбрах нищо....

# 398
# 399

Поцеловал руку Шехзаде!!

Эркан Петеккая встретился со свои другом Мехметом Гюнсуром на вручении премии " Золотой Объектив", подошел со словами:

" Мой Шехзаде можно я поцелую вашу руку?" : сказав поцеловал. Эркан Петеккая весь вечер был в черных очках, по словам актера у него ухудшилось зрение и он занимается лечением глаз.

Еркан има проблем с очите, лекува се, затова носи слънчеви очила....

# 400
# 401
Добър вечер Кралице  Hug

Един специален поздрав за теб и всички които харесват Дила и Ръза....Като слушах музиката от видеото и като гледах снимките....толкова ми липсват Дила и Ръза....Вярно е, че като загубим нещо повече го ценим...Ядосвахме се, че понякога разводняваха сценария, но сега всичко бих гледала отново с още по-голям интерес....Така ми е липсвал само Сон бахар.....

Dila Hanim Dila♥Riza ♥♥♥

# 402
Привет, Мамче...да,носи очилата..защото му се инфектирали нещо..очите, не е сериозно...казва, лекува се...понеже и затова ..известно време трябва да ги пази...
На връчването е срещнал ..по време на репортажа е видял Мехмет Джансур /Мустафа/ от "Бели макове" и  жена му..италианката..и е зарязал интервюто..и хукнал към тях..
Джансур не играеше ли във ВВ???..сигурно е дошъл..за наградите и той.. newsm78
Еркан се шегува..обръща се към него..с името му от филма..и дай, уважаеми да ти целуна...ръка...казва...и го прави...
Злати Hug

# 403
Да Мехмет - Мустафа игра във Великолепния век. Радвам се за тази закачка. Това означава, че двамата имат хубави спочени от времето на Бели макове.... Peace

# 404

И Арас - Мете от Ойлето е бил на награждаването. Сигурно и той е награден  Peace

Здравейте сладури,  приятна вечер.

Мамче,Мете от Ойлето играе във ВВ - един от синовете на Сюлейман Великолепни от  Хюрем султан.
И понеже са награждавали и този филм, за това Арас е с награда и той.

И Мустафа от Памуците и той също играе във ВВ и има награда и той.

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 20:06 от sisi55

Общи условия

Активация на акаунт