Великобритания - тема 52 Лятно Морска

• 43 542
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
GI, в момента върви този вирус с повръщане и диария. Моят малкият го изкара - 2 дни не задържаше нищо, на третия започна да се оправия, на 5 ден вече всико беше Ок. Много е неприятно.

# 76
Тулумби, аз се прибрах сама с бебето. ooooh! Добре  че ми е кротко бебенцето и сме проспали целия полет, даже на разбрах за закъснението.Кацнахме в Букурещ и за час и половина си бяхме у нас.Но летище Лутън с 4 етажа стълби до самолета си е живо мъчение, същата работа и на Букурещ.Пътувах само с раница за да са ми свободни ръцете за бебето.Мърморих и се пустосвах че съм тръгнала сама, но нямам друга опция ,а искам да постоя поне 2 месеца .Да заведем децата на море, планина и все пак имаме и баби и не можем да ги лишим от внуците им.Билета ми до Букурещ го взех за £32. Цените до България са безобразно скъпи.
На всички пожелавам весела и слънчева ваканция.

# 77
  • Великобритания
Nia7 а от Букурещ с кво се придвижи към Бг , аз видях само някви таксита ама те искат много пари  Grinning

# 78
Nia7,

Скоро си мислех за теб и се радвам, че сте добре.
Браво на теб и бебо. За £32, и пет етажа качвам  Laughing
Аз съм летяла през Букурещ и бях доволна, добре че ми напомни, поне в едната посока мога да използвам.
Нашата не е лесна - в Русе да видим семейството, в София сума приятели..
До кога ще си в майнчинство?

mimmito,

Аз съм се предвижвала с такси до Русе. Запазих си го още от тук, чакаше ме на посрещачи.
Според мен е много удобно и си заслужава парите.

# 79
  • Великобритания
То до Русе ок ..ама сме от Варна , а не ми се иска да ангажирам хора да се разкарват ..ще дебнем Уиза за някоя промоцийка до Варна Simple Smile

# 80
  • Манчестър
То до Русе ок ..ама сме от Варна , а не ми се иска да ангажирам хора да се разкарват ..ще дебнем Уиза за някоя промоцийка до Варна Simple Smile

Ми то имаше много хубава преди 10-ина дена....2 билета на цената на един....регистрирай се да ти идват оферти на емайла.

# 81
Аз се записвам в новата тема и продължавам да ви следя  Mr. Green

# 82
от Букурещ до Русе - познат шофьор,който ползвам 4 години.Чиста кола, разумно каране  и 85 лв до Русе.
Майчинството ми свършва на 1 юли  Grinning Кога мина времето не знам.

# 83
  • Варна
Nia7 може ли координати на този шофьор. Може и на лични. Аз днес купих билети до Букурещ. Уж родата ще дойде да ни вземе, но ако им излезе нещо спешно и не могат да дойдат да имам и друг вариант Wink Отивам само да доставя децата на бабите и се връщам. За връщането от Варна си намерих билет на добра цена, но отиването се наложи да е до Букурещ. На 30ти юли летим за 73 паунда на човек. Тази цена не можах да я намеря до Варна нито по промоциите нито без тях  Twisted Evil колкото и да ми се искаше да кацнем директно у наше село  Confused

Ave ти успя ли да вземеш на промоцията билети? Аз цял следобяд се мъчих на блокиралият им сайт. И накрая вечерта когато успях най накрая да влезна цените дето уж бяха на половина си бяха като за цял билет   Sad Доколкото разбрах който е купил сутринта е имало наистина евтини билети, после са ги вдигнали  #2gunfire

# 84
Майчинството ми свършва на 1 юли  Grinning Кога мина времето не знам.

Охо, почти на края..
Дано не е голяма жега в Русе и да си изкарате добре  Grinning

# 85
  • Манчестър
Nia7 може ли координати на този шофьор. Може и на лични. Аз днес купих билети до Букурещ. Уж родата ще дойде да ни вземе, но ако им излезе нещо спешно и не могат да дойдат да имам и друг вариант Wink Отивам само да доставя децата на бабите и се връщам. За връщането от Варна си намерих билет на добра цена, но отиването се наложи да е до Букурещ. На 30ти юли летим за 73 паунда на човек. Тази цена не можах да я намеря до Варна нито по промоциите нито без тях  Twisted Evil колкото и да ми се искаше да кацнем директно у наше село  Confused

Ave ти успя ли да вземеш на промоцията билети? Аз цял следобяд се мъчих на блокиралият им сайт. И накрая вечерта когато успях най накрая да влезна цените дето уж бяха на половина си бяха като за цял билет   Sad Доколкото разбрах който е купил сутринта е имало наистина евтини билети, после са ги вдигнали  #2gunfire

Да, за късмет успях...ама бях на сайта в 6.00 сутринта. Хубаво,че реших да си проверя емайла докато си пия кафето и видях промото. Взех за 125 лири на човек СОФИЯ - Лутън за последния уикенд на август. Цената наистина беше 250 на човек преди това,защото ги наблюдавам от миналата година .
Към днешна дата този билет е 287 на човек.

# 86
Уау, за какви цени говорите. Ние до сега летяхме за съвсем други с БГ еър, явно случайно сме нацелили момента.

# 87
Мая, цените на билетите до Бг през лятото, по Коледа и Великден са УЖАСНИ Sad

# 88
Да, около Великден ги усетих, но не беше проблем да изчакаме да мине празника.
Догодина ще видим как ще се получи
Честит празник на всички деца( по бг време )! Весело лято с много игри.
Ние започнахме празника с посещение на The Look Out Discovery Centre
Беше весело.

# 89
Пиша в нов пост, защото е различно:
Как си харесвате личен лекар? Аз си избрах къде да се запишем, но трябва да си избера от 10 лекаря. Освен мъж/жена нищо повече не пише. Google-нах някои от тях, но не намирам информация
В сайта на nfs има линк за проверка на лекар по номер, но за всичките пише само че са GP, завършили еди къде си еди кога си и че не са записали специализации.

Общи условия

Активация на акаунт