Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 26

• 46 745
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
Днес коремът ми ми се струва по-малък. На някого да му се е случвало или да изпадам в паника?
Само искам да отбележа, че си имам видим корем от известно време. Не ми е първа бременност и ми пролича рано.

# 556
През цялата бременност на моменти корема ми ми се струва по-малък. Включително и днес  Mr. Green

# 557
  • варна
Ако сте яли по малко ,на мен сутрин ми се вижда по малък вечерта ,по-голям

# 558
Ако сте яли по малко ,на мен сутрин ми се вижда по малък вечерта ,по-голям
И при мен така Simple Smile

# 559
  • ул. "Мечтание"
Често ми се случва. Да изглежда по-малък или по-голям. Зависи как се е наместило бебето. Понякога се "скрива" някак навътре. Simple Smile

# 560
Днес коремът ми ми се струва по-малък. На някого да му се е случвало или да изпадам в паника?
Само искам да отбележа, че си имам видим корем от известно време. Не ми е първа бременност и ми пролича рано.
Споко, на мен също ми се е случвало.

# 561
 #Puppy dog Дано да е наистина от стомаха или червата. Една идея по-малко паникьосана съм. Мерси, момичета  Hug

# 562
Още един въпрос имам - как си слагате Утрогестана - на равни интервали (като антибиотик) или както дойде, стига да е 3 пъти на ден (или 2 или колкото са ви изписали).

# 563
  • варна
Не точно на часа но все пак да е на горе долу на равни Peace

# 564
Не е задължително като антибиотик. Не е като да съм ставала през нощта/рано сутринта, за да си го слагам, че да е точно на 8 часа (3 пъти на ден).

# 565
Шоко, аз изпадам в такива дни- цял ден си мисля, че матката ми където все още са бебенцата, ми е намаляла. За това тормозя ММ да ме опипа и да каже и той мнение. Разбира се , ме успокоява  Mr. Green И така до следващия паничен ден Sad
КОга се качват горе бебетата? Мойте са си още долу май, леко отиват нагоре, защото корема и матката ми са като едно цяло вече  Blush Аз съм в края на 11г.с.

# 566
В седмият месец матката стига до долните ребра, в 8-мия до средата на ребрата (около 10см над пъпа).
Така, че има време да се качат нагоре, още е много рано. Simple Smile

# 567
Понеже имам спор с една приятелка, реших да попитам и вас - възможно ли е, веднага след като ти е свършило, да забременееш? Аз до колкото съм запозната тази възможност е минимална, но все пак бих се радвала и на отговор от някоя от вас Simple Smile

# 568
Може, ако имаш аномалии с овулацията и за късмет овулираш този месец след цикъл. Или пък овулираш два пъти, както се зачева с близнаци Simple Smile Не съм експерт, ама така си мисля  Laughing

# 569
Може, може. Резултатът е в подписа ми.

Общи условия

Активация на акаунт