Всякакви въпроси относно съдомиялните - 15

• 76 510
  • 896
  •   1
Отговори
# 375
  • София, Младост
Аз лично не знам дали не си внушавам, но по-не съм доволна от Fairy All in One. Някак Fairy platinum май се справя по-добре  Wink.

Ще се радвам като ги пробваш да споделиш и твоето мнение.

# 376
  • София
Мерси,
има ли разлика между http://www.tehnomix.bg/fairy-platinum-20-7 и http://www.emag.bg/kapsuli-za-s-domijalna-mashina-fairy-platinum … 111/pd/EQYZNBBBM/, все платинум пише...
 ще видя кои ще намеря наоколо, да си имам нещо по-силно под ръка. А тези таблетки п-добри ли са от геловете на сомат мулти пърфект?

Последна редакция: чт, 09 окт 2014, 19:00 от Angel_Dust

# 377
  • Русе
Няма разлика, купувала съм холандски, гръцки, френски ли бяха, Дрефт, което е същото, но за друга държава, все са хубави. И са най-доброто, което съм ползвала за последните 10 г.

Предполагам, че ще са малко по-зле All in One, все пак са по-евтини, но твърдо ще ги пробвам със сериозни съдове, за да направя разликата. Но другата седмица предполагам.

# 378
  • Варна
Един тъп въпрос от мен - досега използвах таблетки 3в1 и съответно бях натиснала копчето за таблетка. Хубаво, ама тази вечер реших да мия с гел и натиснах копчето, за да го изключа, а пък то продължи да си свети...Пробвах няколко пъти - нищо, свети си и това е. Та въпросът ми е как да го изключа?  newsm78
Машината е Whirlpool.

# 379
Мерси,
има ли разлика между http://www.tehnomix.bg/fairy-platinum-20-7 и http://www.emag.bg/kapsuli-za-s-domijalna-mashina-fairy-platinum … 111/pd/EQYZNBBBM/, все платинум пише...
 ще видя кои ще намеря наоколо, да си имам нещо по-силно под ръка. А тези таблетки п-добри ли са от геловете на сомат мулти пърфект?
Ползвала съм първите капсули, които си показала и бях много доволна. Гел на Сомат не съм ползвала, но съм ползвала таблетки Сомат голд и мога да кажа, че измиват много добре, но в сравниние с Феъри Платинум са по-агресивни, някои шарки от чашите ми се поизтриха.

# 380
  • София
И от мен един тъп въпрос  Embarassed Мога ли да пусна стъклените рафтове на хладилника в съдомиялната, на програмата за чаши като най-щадяща  Embarassed

# 381
Не виждам защо не. Аз мия нашите /пластмасови/ в миялната и няма проблем. Сложи гел, ако се притесняваш от надраскване.

# 382
  • Русе
Да, можеш.

# 383
  • София
Благодаря ви   bouquet

# 384
И от мен един тъп въпрос  Embarassed Мога ли да пусна стъклените рафтове на хладилника в съдомиялната, на програмата за чаши като най-щадяща  Embarassed
В книжката с инструкции за хладилника ми Eurolux пише: ... почистете със сапунена вода. Не мийте в миялна машина.

# 385
Само там ги мия и то на програмата с най-висока температура, искам ги не само блестящи, но и с по-малко бактерии  Wink.

# 386
  • София
Успях да  натикам всичката стъклария и пластмаса, пуснах на програмата за чаши със Сомат гел, всичко излезе перфектно  Peace  Хладилника е Електролукс, познахтеее  Wink Ограмно улеснение в досадната дейност - почистване на хладилника!

# 387
Успях да  натикам всичката стъклария и пластмаса, пуснах на програмата за чаши със Сомат гел, всичко излезе перфектно  Peace  Хладилника е Електролукс, познахтеее  Wink Ограмно улеснение в досадната дейност - почистване на хладилника!
Как събрахте/ подредихте рафтовете в миялната? newsm78 Ако може и снимка, че нещо не мога да си го представя .

# 388
  • София
иванита, не съм снимала, следващият път  Simple Smile

# 389
  • София
Успях да  натикам всичката стъклария и пластмаса, пуснах на програмата за чаши със Сомат гел, всичко излезе перфектно  Peace  Хладилника е Електролукс, познахтеее  Wink Ограмно улеснение в досадната дейност - почистване на хладилника!
Как събрахте/ подредихте рафтовете в миялната? newsm78 Ако може и снимка, че нещо не мога да си го представя .

Не съм пробвала, но ако са височки и  квадратни ми хремва просто да се махне горната кошница и да се редят в долната, прави, като чинии.
Но все пак разни  модели хладилници, може би някои си влизат и без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт