Всякакви въпроси относно съдомиялните - 15

• 76 504
  • 896
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Не, не съм махала горната кошница, но определено това е идея  Peace Стъклата са 4 бр, две сложих в горната, полулегнали под малък ъгъл, под тях събрах пластмасовите им кантове /разглобяеми са/ и двете етажерки от вратата. В долната сложих кошницата за зеленчуци + другите две стъкла, пак полегнали, просто пробвах как няма да закачат перките. Горните имаха малко неизплакнато, но всичко беше перфектно измито  Simple Smile

# 391
  • ГОре на черешата...
Ето какво ще измия довечера, благодаря за идеята  bouquet!

# 392
За живеещите в Сф мога да предложа магазин за феъри табл (и всякакви битови препарати и прахове)  на ниски цени,  намира се на Бесарабия 14, от там си ги взимам по спомени 30табл са 9 и нещо

# 393
Мисля да си взема от Кауфланд Сомат таблетки на намаление - 17 лв. Само се чудя дали да са all in 1 или gold  newsm78 Каква е разликата? Ползвала съм gold и съм доволна от тях, но се чудя...

# 394
Извинявайте, ако се повтарям, но да питам и тук - след измиване по пода на миялната остава пяна, а съдовете са си перфектно чисти и сухи, какъв може да е проблемът?

# 395
  • Русе
За живеещите в Сф мога да предложа магазин за феъри табл (и всякакви битови препарати и прахове)  на ниски цени,  намира се на Бесарабия 14, от там си ги взимам по спомени 30табл са 9 и нещо

Платинум или обикновените? Ако са платинум, цената е супер.

# 396

Платинум, има и 40бр те мисля че бяха около 11лв, измиват мн добре

# 397
  • Русе

Платинум, има и 40бр те мисля че бяха около 11лв, измиват мн добре

Уаууу, цената е убиец. Жалко, че в нашият град няма такива цени. Последно си поръчах от Асда Джордж 5 Р за 40 бр.

# 398
  • Балчик
Извинявайте, ако се повтарям, но да питам и тук - след измиване по пода на миялната остава пяна, а съдовете са си перфектно чисти и сухи, какъв може да е проблемът?
Намали си гланца.

# 399
  • Варна
В Пени Маркет има таблетки Блик, ползвали ли сте? Два вида са 7 в 1 и двуфазни.  Мнения?

# 400
# 401
Намали си гланца.
Не е от гланца .
Понеже и аз имам същия проблем,но отговор не получих си проучих съдомиялната Simple Smile
При последното изплакване водата си остава и започва сушенето.На половината сушене се включва помпата и изпомпва водата от изплакването.Пяната е била повече и за това не се е отекла.
Последното изплакване е от перките,така че се надявам да е само с чиста вода Simple Smile .
Аз вече вечер я пускам да си мие на нормално мръсни,а сутрин я пускам на ЕКО.
Там сушенето не ми харесва,че не е до напълно сухи,но имат цял ден да се изсушават .
Иначе гланц слагам на всяко миене по малко,за да не остава в отделението.

# 402
  • На брега на реката
Според мен последното плакнене няма как да е само от перките и да не включва водата , която е вече в машината. При последното плакнене, постъпва и гланца в машината. Той трябва да се разтвори и да "облее" съдовете и няма как водата на не циркулира. Гланца по-добре си го слагай в отделението и го регулирай, защото ръчното дозиране "на око" според мен е причината за пяната, която ти остава на дъното.

# 403
Знам че гланца е с последното плакнете .
Отначало може всичката вода да циркулира,но ако си отвориш съдомиялната
като започне да суши,ще видиш,че водата си стои (поне при моята е така ), и много се надявам
това да не е последната вода,която ми мие съдовете.
За това предполагам,че последно изплакват перките само с чиста вода.
Иначе гланца ми е намален максимално,но по мое мнение пак е много  Grinning
Аз пак го слагам в отделението,но по-малко.Не пълня цялото отделение,така че
дозирането пак си е от машинката  Wink
И моите съдове са чисти и сухи,ама после пак си пускам еко програмата да си доизплакне без препарати.
Аз си имам проблем с препаратите по-принцип,хич не ги обичам  Confused

# 404
и аз си имам твоя проблем с препаратите, даже прерастна в медицински при мен. От няколко години съм с екологичните таблетки ГГ и съм повече от доволна от измиване и безопастност. Party

Общи условия

Активация на акаунт