Всякакви въпроси относно съдомиялните - 15

• 76 490
  • 896
  •   1
Отговори
# 450
Естелче, аз имам майстор, мога да ти дам телефон. Звъниш му, той си записва адреса и идва в удобно и за двама ви време.
Свестен е, той ми ремонтира старата пералня, на познати миялните.... та препоръчвам го.

# 451
хахахах, да... спестява ми 20 мин Simple Smile Но все пак 5 лв по-малко за вода, се забелязваше в сметката (не че събарят)
Всъщност не съм сигурна дали спестява много време... първо да я заредиш, после да ги извадиш и подредиш по шкафовете, трето докато мие доста по-дълго чакаш (т.е. ако нещо ти трябва и е вътре)... но въпреки всичко си е удобство.

В  икономията слагам и намаленото потребление на крем за ръце. Laughing

# 452
  • ГОре на черешата...
хахахах, да... спестява ми 20 мин Simple Smile Но все пак 5 лв по-малко за вода, се забелязваше в сметката (не че събарят)
Всъщност не съм сигурна дали спестява много време... първо да я заредиш, после да ги извадиш и подредиш по шкафовете, трето докато мие доста по-дълго чакаш (т.е. ако нещо ти трябва и е вътре)... но въпреки всичко си е удобство.

В  икономията слагам и намаленото потребление на крем за ръце. Laughing

И от маникюр - гел-лакът ми вече издържа по 1 месец  Wink

# 453
Естелче, аз имам майстор, мога да ти дам телефон. Звъниш му, той си записва адреса и идва в удобно и за двама ви време.
Свестен е, той ми ремонтира старата пералня, на познати миялните.... та препоръчвам го.

Може ли и на мен телефона на този майстор, моля Simple Smile Simple Smile

# 454
Да ви кажа честно, едно от най-големите предимства е, че не ми се омокря цялата мивка. Като мия на ръка, много пръска, бърша с кърпи, попивам. Другото - не търкам тави. Това с въртенето на големите тави под чешмата ми е супер неприятно и неудобно....
Да не говорим за спестеното време - миялната мие, аз пия кафе  Grinning

# 455
Да ви кажа честно, едно от най-големите предимства е, че не ми се омокря цялата мивка. Като мия на ръка, много пръска, бърша с кърпи, попивам. Другото - не търкам тави. Това с въртенето на големите тави под чешмата ми е супер неприятно и неудобно....
Да не говорим за спестеното време - миялната мие, аз пия кафе  Grinning
Точно това имам предвид. А иначе съдовете ги мия (мокря доста около себе си Blush),  слагам ги в сушилката, подсушавам каквото съм измокрила, след като изсъхнат ги подреждам в шкафа т.е. предпочитам реденето и ваденето от съдомиялната. Ако нещо толкова ми трябва, че не мога да изчакам 2ч. да свърши съдомиялната, просто не го слагам там, а го мия на ръка Grinning
За маникюра не се бях сетила. Всъщност се оказаха, че съдомиялната не е само домакински помощник, но и уред за запазване на красотата ни - по-хубави ръце, дълготраен маникюр, време за кафе... Извинете ме, нещо много взех да философствам.

# 456
  • на Мелмак
Аз пък съм фен на всички уреди , които с натискането на копче ме отменят , като време , като ангажимент и /или като задължение  Peace
И съответно съм се обзавела с тях  Crazy
Естествено , че имат някакво обслужване , но ... друго си е да изпереш , измиеш и изчистиш с натискането на едно копче  Flutter

# 457
  • ГОре на черешата...
Абсолютно точно Peace!

# 458
  • Добрич
Момичета, искам да попитам дали някоя от вас има идея на какво се дължи не разтварянето/или по-точно не падането от чекмедженцето/ на таблетката за миене? Вече два поредни пъти ми се случва- чекмедженцето отворено, а таблетката, неразтворена, седи на ръба и не е паднала в съдомиялната. Каква би могла да е причината? За протокола: съдомиялната е Беко, а таблетката от тия КК

# 459
Здравейте! От вчера съм горд собственик на съдомиялна Беко dfn 6833. Имам проблем обаче,че няма инструкции на български,някой ако има или може да ми помогне ще съм много благодарна.
Иначе изчетох много от темите и май съвсем се обърках,че за първи път имам съдомиялна. Тази сол,гланц и прочее всичко ми е мъгла,но няма къде да ходя ще свикна Simple Smile

# 460
Викнахме майстор на случаен принцип от Позвънете. 100 лв за ремонт на програматор.  ooooh! Confused

# 461
   Изключете си опцията "случаен принцип"!

# 462
  • Варна
Момичета, искам да попитам дали някоя от вас има идея на какво се дължи не разтварянето/или по-точно не падането от чекмедженцето/ на таблетката за миене? Вече два поредни пъти ми се случва- чекмедженцето отворено, а таблетката, неразтворена, седи на ръба и не е паднала в съдомиялната. Каква би могла да е причината? За протокола: съдомиялната е Беко, а таблетката от тия КК

На мен ми се е случвало, когато наредя по-високи съдове на първите редове. Чекмедженцето се отваря, таблетката се изстрелва, блъска се в някой съд и остава на ръба...неразтворена  Peace

# 463
Здравейте! От вчера съм горд собственик на съдомиялна Беко dfn 6833. Имам проблем обаче,че няма инструкции на български,някой ако има или може да ми помогне ще съм много благодарна.
Иначе изчетох много от темите и май съвсем се обърках,че за първи път имам съдомиялна. Тази сол,гланц и прочее всичко ми е мъгла,но няма къде да ходя ще свикна Simple Smile
В началото на годината купих на майка ми съдомиялна Беко от е-маг и я получихме без инструкции на български, но имаше едва ли не и на китайски. Беше малко трудно да се монтира и съответно да я пуснем в действие. Определено се ядосах, защото правя подарък, а в същото време притеснявам майка си. Четейки инструкции на чешки, френски и полски горе долу разбрах кое къде и как.След което пратих един мейл до е-маг да ми изпратят инструкция на български, като изразих учудването си, как са допуснали това да се случи, защото задължително трябва да има инструкция и на език, който е официален за държавата, в която се продава стоката. Веднага се извиниха за пропуска си и ми го изпратиха.
 Flutter

# 464
В началото на годината купих на майка ми съдомиялна Беко от е-маг и я получихме без инструкции на български, но имаше едва ли не и на китайски. Беше малко трудно да се монтира и съответно да я пуснем в действие. Определено се ядосах, защото правя подарък, а в същото време притеснявам майка си. Четейки инструкции на чешки, френски и полски горе долу разбрах кое къде и как.След което пратих един мейл до е-маг да ми изпратят инструкция на български, като изразих учудването си, как са допуснали това да се случи, защото задължително трябва да има инструкция и на език, който е официален за държавата, в която се продава стоката. Веднага се извиниха за пропуска си и ми го изпратиха.
 Flutter

Благодаря,сега ще пиша на Технополис да ми пратят.
Аз доколкото превеждах и разбрах,що-годе се ориентирах.Само не разбрах някаква функция Tablet detergent за какво е.Пише нещо си ако ползваш таблетки 3 в 1,5 в 1 но незнам за какво точно е. И понеже тук водата е много мека може ли изобщо да не слагам сол?

Общи условия

Активация на акаунт