Магията на изтока - тема 32

• 34 460
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
Гостче, наистина става интересно, защото
Скрит текст:
бащата на Пак Ун всъщност е искал болницата да поеме вината за случая точно на бащата на Хан Дже Джун и за това е завел иска. Което пък доведе до неговото изпращане в Северна Корея и в последствие до смъртта му. Така че, двамата млади лекари са на една страна без да го знаят. Интересно ще бъде дали ще го разберат и ако се случи как ще действат след това.

Plum Blossom съм го гледала отдавна, но си спомням, че беше доста разкрепостен. Но те корейците, както си знаем, само в драмите си са непорочни. Във филмите са съвсем "друга бира"  Mr. Green.
За A Wonderful Moment съм чела, че е хубав, но още не съм го гледала.

Vania Ivanova, благодаря за споделената информация Peace.

# 286
  • София
Изгледах 11 и 12 еп. на доктора,
Скрит текст:
харса ми как се сработиха накрая и двамата против председателя, да видим сега той какво ще направи, защото няма как да се лиши и от двата си топ кандидати за операцията на министъра.
  То и министъра изобщо не ми прилича на болен, ако беше болен, щеше ли да си играе толкова време игрички?

# 287
  • BG
Тайна, нали пи хапчета и се държеше за сърцето в първите епизоди, още не ми е асно истинска ли е мацката на доктора или фалшива?
2в1, права си, дано да разберат и да го притиснат, че да му сринат любимата болница. Само за д-р О не знам как ще се разберат, защото тя май взе да се влюбва в нашия доктор.

# 288
  • MJF
Tuon,  Laughing Kim Rae Won-филмов маратон си си спретнала. И трите гледани но един си струва според мен- A Wonderful Moment .
Plum Blossom е с типичен "азиатски" поглед по темата. Трудно ми е на кратко да обясня какво имам предвид, но като натрупала не едно заглавия на тази тематика от фронта  съм склонна към обобщения, някак си "оглозгано"/"голо"/"осакатено"  поглеждат по въпроса, след като гледам от този жанр филм от Далечния изток в 90% от случаите оставам с еднакво впечатление/чувство.
2в1, тази седмица сме с двукратен Антъни  Simple Smile.
 Thinking футбола ще засегне ли текущите заглавия? Crossing Arms

# 289
  • София
 Жената с тампонада, те няколко дни се гонят кой да прави или да не прави операцията.При тампонада се умира бързо, съвсем малко време трябва да се напълни перикарда с кръв и да притисне и спре сърцето.

# 290
  • BG
Жената с тампонада, те няколко дни се гонят кой да прави или да не прави операцията.При тампонада се умира бързо, съвсем малко време трябва да се напълни перикарда с кръв и да притисне и спре сърцето.
Да не говорим, че като се появи председателя с цялата орда от кардиологията да им крещи в операционната и взеха да изтърват скалпелите някои ( тамън покрай толкова операции разбрах как е скалпел на кор, ама ей го на, пак забравих, нещо кратичко беше  Laughing ). Как може такова нещо, заели се да правят сложна операция и той така да ги стресира, все едно всичко е бизнес и реноме, а живота на пациента нищо не е. За съжаление такава е истината навсякъде. Ама покрай толкоз медицински, може да ме вземат вече за стажант и мене hahaha

# 291

Plum Blossom съм го гледала отдавна, но си спомням, че беше доста разкрепостен.
Направо си беше разврат. Blush
Трябва и Джи да се снима в подобен филм Twisted Evil smile3508

Шош,при положение,че Корея участва,а от Reply 1997 знам,че са истински фенове...очаквай най-лошото.

# 292
Едва ли Световното ще се отрази на текущите заглавия, заради часовата разлика. Директните им предавания би трябвало да са преди и около обяд, а записите надали ще разместят основната им програма.

# 293
  • MJF
2в1 и аз някакви такива изчисления правих но не знам какви са традициите на каналите , които предават футбола на "фронта". На родните тв са ми ясни традициите когато има футбол. Покрай фигурното пързаляне съм експерт по часови зони  Whistling Laughing. Джи ще го чакаме в подобен филм  Joy Mr. Green. То на Kim Rae Won му е в самото начало на кариерата , да не кажа тласък. Сещам се и за още един такъв корейски левент от неговия "калибър" ама ме мързи сега да ровя името му  Blush с подобен "тласък". Ясно че го казвам полусериозно, въпрос на гледна точка.

# 294
  • BG
Предлагам за гледане 199 еп на Running man  с участието на  Park Ji Sung, Cha Bum Geun, Seol Ki Hyeon, BEAST's Doojoon, Kikwang, Yoseob, 2AM's ChangMin, ZEA's Dongjun, B1A4's Baro, BTOB's MinHyuk, VIXX's Leo,
http://kshowonline.com/kshow/2116-[engsub]-running-man-ep.199

# 295
  • София
Да не говорим, че като се появи председателя с цялата орда от кардиологията да им крещи в операционната и взеха да изтърват скалпелите някои ( тамън покрай толкова операции разбрах как е скалпел на кор, ама ей го на, пак забравих, нещо кратичко беше  Laughing ). Как може такова нещо, заели се да правят сложна операция и той така да ги стресира, все едно всичко е бизнес и реноме, а живота на пациента нищо не е. За съжаление такава е истината навсякъде. Ама покрай толкоз медицински, може да ме вземат вече за стажант и мене hahaha
И как бият шамари на утвърдени лекари, такова унижение, никакво уважение. #Cussing out

# 296
Шош Whistling нищо,че Джи не е в самото начало на кариерата си,не му пречи да се раздвижи малко.Какво снима последно,а?И с какво беше облечен ooooh! с панталон на лотчици.В случая поне ще пестят от дрехи. Crossing Arms

# 297
Много задълбавате. Като че ли не знаете, че в онези ширини йерархията и парите са по-важни от способностите. Ако си богат или си на по-висока длъжност ти е позволено всичко, дори и да унижаваш и малтретираш тези "под" теб. Това все пак е корейски сериал. Ако всичко е логично и правдоподобно как ще се получи драмата Joy.

Някой продължава ли да следи Хотел Кинг? Нещата все по-заплетени стават newsm78.
Скрит текст:
Аджумата нещо ме плаши. Още не ми е ясно за к'ъв дявол играе всичките тези игрички и защо има зъб на бащата на И Да Хе, че иска да съсипе и нея. Явно е претърпяла някаква катастрофа. Дали пък той не е намесен по някакъв начин? И дали няма да се окаже свързана с майката на И Донг Ук?

# 298
  • София
Много задълбавате. Като че ли не знаете, че в онези ширини йерархията и парите са по-важни от способностите. Ако си богат или си на по-висока длъжност ти е позволено всичко, дори и да унижаваш и малтретираш тези "под" теб. Това все пак е корейски сериал. Ако всичко е логично и правдоподобно как ще се получи драмата Joy.

Някой продължава ли да следи Хотел Кинг? Нещата все по-заплетени стават newsm78.
Скрит текст:
Аджумата нещо ме плаши. Още не ми е ясно за к'ъв дявол играе всичките тези игрички и защо има зъб на бащата на И Да Хе, че иска да съсипе и нея. Явно е претърпяла някаква катастрофа. Дали пък той не е намесен по някакъв начин? И дали няма да се окаже свързана с майката на И Донг Ук?

Скрит текст:
Тя всъщност май не знае ,че действа срещу собствения си син, управителя?Отмъщава на някой, но на кой?Много е луда, а действията и ужасно непоследователни, все е срещу някой, като фурнаджийска лопата.

# 299
Това си важи в пълна сила за Big Man (може и за всички в жанра),то не беше убийство на здрав човек,Тъпи след кома става и ходи,то всички се подкупват и цял пазар се съгласява да продава земя,заради милите думи на Тъпчо.Колкото повече го гледам,толкова повече се судя защо newsm78

Общи условия

Активация на акаунт