"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 79

• 23 496
  • 745
  •   1
Отговори
# 735
# 736
Вениии, точно навреме идваш  Hug Hug Hug ади обясни сега Крачо какво иска да каже с този туит?  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

смешник смешен  hahaha hahaha hahaha
Ела в клуба и ще ти кажа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 737
Вениии, точно навреме идваш  Hug Hug Hug ади обясни сега Крачо какво иска да каже с този туит?  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

смешник смешен  hahaha hahaha hahaha
Ела в клуба и ще ти кажа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy чакам Чачо да се изкаже от джипа и ще си помисля дали да не прекрача прага  hahaha hahaha hahaha hahaha

Мими,
как е рейтинга на КПА?  newsm78 На КСШ го видях, че е зле.  ooooh! Явно ПО е с най-добър рейтинг от дизитата на Керем аби.  Joy Joy Joy
Бива Ани-но не е много висок.ПО е с най-голям рейтинг от филмите на Керем аби.А за Сеидчо съм много учудена-не го гледат комшиите и тва е.Те гледат Карагюл и тва е, а и малкия ага-и той все е напред в класациите.Както и преди съм казвала-имаме различни вкюсове с комшиите

Учудена съм,че рейтинга на КПА не е висок. newsm78 Туба и Енгин са едни от най-харесваните ,най-популярните актьори на комшиите,и имат страшно много почитатели...А събрани в комплект би трябвало да оглавяват класациите. ooooh!
И като стана въпрос за класации-Сеулската продължава.Да не забравяме да гласуваме!  Naughty    
http://www.seouldrama.org/en/
Скрит текст:
Май при КРА се получава същият синдром както при предишният филм на Ча....феновете на главните изпълнители  не се долюбват много и всеки си държи за своя идол-особено тези на Е-а от това губи само филмът  Naughty Naughty Naughty На мен ми харесва сюжетът-обичам криминалета, Туба ми е любимка,Енгин ми хареса страшно много в "Ако бях облак"

# 738

От клю клю агенцията разбрах,че когато Ямир върна билета на Мира,тя го попитала-" А ти как ми подари цяла звезда?"   Crazy Crazy Crazy
Миличката,как се разплака  Hug Hug Hug

Да, така каза .. ще взема да го преведа целия диалог.  Peace

Оххх  Sad Sad сладурка.  Heart Eyes Heart Eyes

# 739
Абе,този,дето е снимал-само едни крака виждам.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 740
  • близо до брега на морето
искам помощ от приятел-къде да гледам и как да различа кардото Mr. Green

# 741

Тука Крачо как се намести  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ей тази гледка може да изпрати Яманко не в Америка, ами и на луната  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 742

Тука Крачо как се намести  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ей тази гледка може да изпрати Яманко не в Америка, ами и на луната  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 743
искам помощ от приятел-къде да гледам и как да различа кардото Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Отпред в лЕво от камерата и на 6-та сек. тръгва към групичката в лЕво Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 744

Тука Крачо как се намести  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ей тази гледка може да изпрати Яманко не в Америка, ами и на луната  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

smile3521 smile3521 Именно! Laughing А и като знае какво ще зарадва най-много Мира може да и се самоподари за рождения й ден в самальота. Heart Eyes Praynig  Joy

# 745
Отказвам се от отва видео  Naughty,6 секунда,10...нищо не различавам  Crossing Arms,аз чакам клипа от "веселата" му вечер,когат брадатко го "извози"  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт