Любители на котки – Тема 85

• 40 987
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, като почна да питам и да искам да се срещнем с кандидатосиновителите и да видя къде ще се гледа котето, хората като цяло се отказват...
Отделно все повече се привързваме към фъстъка и не знам как ще го дадем. Вчера полуби разстройство и купих адаптирано мляко, но нещо не го иска, може би защото откри пастета и една рибешка глава варена (на Лари) и вчер асе бори с част от нея. Само дето изръсих над 12 лв. за това мляко  Crazy.

Разстройството е опасно , мъника който бях намерила и беше с разстройство умря  Cry . Щом се отказват като ги разпитваш , значи не са осиновители . Имай предвид , че размера му е идеален за змии . Някои от тях са много мили , изглеждат "нормално" дори могат да ти станат симпатични. Имай предвид не го правят от вчера . Имаше случай за доктори , които ги гледали и вземали за направата на резорбиращи конци/казвахте да не казвам от какво се правят /.  Обикновено разчитат на наивността на някой и ни имат за балъци .

# 511
  • София
А мога ли да направя нещо, за да спра разстройството  newsm78? Да давам само вода и да спра и адаптираното мляко (не че много го иска де...).

# 512
А мога ли да направя нещо, за да спра разстройството  newsm78? Да давам само вода и да спра и адаптираното мляко (не че много го иска де...).

Краве ако си му давала , може от него да е с разстройство , може и вирус да е . Ако се влоши го заведи на лекар иначе може да е фатално . То си е на отбиване , принципно ако не му го даваш с биберон ,а със спринцовка примерно може и да не го иска . Щом си яде паучове , няма да е недохранено .Пробвай да му го даваш в купичка да си го лочи, но само то адаптираното няма да се оправи .  Можеш да му вземеш котешки пробиотик , но аз бих го завела на лекар  Peace

Бебето си е бебе , трябва да се угажда , много са малки и крехки . Добрата новина е , че бързо растат.

# 513
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Можеш да дадеш оризова вода, като на бебе. Имай предвид, че самото то е бебче и смяната на храната трябва да става също като при човешките бебета, постепенно и с малки количества.  Peace

Честити рожден ден на двамата Лъки!
Да мързелуват качествено още дълги години!

# 514
  • София
Това със змиите не са ли повече градски легенди? Аз не познавам хора, които да гледат змии. От темата излиза, че едва ли не е масово. Със сигурност е имало такива случаи, но да не се параноясваме. Хората по - вероятно се отказват, защото не искат някой непознат да им идва в къщата. Не е приятно и ако освен това и въпросник ми връчат и ме разпитват, сигурно и аз бих се подразнила. /въпреки, че както казах аз поддържам връзка с "мама" на Пикси, че даже и за рождения й ден звъня да ни поздрави Laughing/

# 515
  • София
Благодаря ви   bouquet. А на такова малко коте прави ли се вътрешно обезпаразитяване  newsm78, ако приемем, че е на около месец. Може би смесването на три нови храни - пастет, прясно краве мляко и опит за ядене на риба са му дошли в повече на коремчето, със сигурност е било кърмаче до сега. Да спра ли пастета? Млякото ясно, че го спирам. Или да си го храня с пастет и оризова вода.
Ами аз всъщност не съм връчвала въпросник, просто наблегнах, че искаме да сме сигурни, че котето ще попадне в добри ръце и ако могат да ни отделят 10-тина минути да поговорим просто.

# 516
Здравейте! Чудесна тема сте си заформили, как не съм я видяла и аз по-рано... Позволете да се присъединя и да разкажа за нашата златна "мамба"  Laughing Така й викаме поради ред причини, може би ще разкажа и за тях  Laughing Намерихме я декември месец, бебе, изключително сладко рижаво създание и просто нямаше как да не я спасим. Гледаме си я като наше бебенце, всичко е прекрасно, изключително гальовна и мила, не прави бели /много  Laughing/ Проблемът е, че от време на време нещо й прищраква и става страшно агресивна - дере и хапе без задръжки и без да подбира. И да й се скараме, не се плаши, даже напротив - напада  Laughing Като цяло й свикнахме с маймунджалъците и много си я обичаме. Само че сега чакаме бебе и съм малко притеснена. Казвам малко, защото вярвам, че ще се справим. Проблемът ми са близките, които настояват да я дадем на някой, макар и временно. Аз честно казано нямам доверие, че някой ще се грижи за нея достатъчно добре, тя си е принцеса. Та целият ми разказ опира до следния въпрос - Имали ли сте подобно зверче и успоредно новородено бебе? Справили ли сте се успешно или се е наложило да я дадете? Много искам да намеря златната среда, но все пак бебето е по-важно. Притеснявам се да не напада и него безпричинно  Sad Има още доста време докато се роди, затова започвам да събирам мнения и съвети, за да мога да реагирам по възможно най-добрия начин за всички. Благодаря ви предварително, вярвам, че ще ми дадете добри съвети, все пак и вие като мен обичате котета   bouquet

# 517
Здравейте и добър ден на всички любители на малки и големи домашни любимци .

Имам едно питане , произхождащо от проблем с решението на който съм се заела. В момента имам няколко малки котенца ,  за раздаване, подарявам ги . Търся напътсвия за това как най- добре да се справя със задачата - ако ми погнете с линк или друга информация или за друг често посещаван сайт за обяви и обмен на съвети/ този от първа страница го видях и вече използвах /, но ми се иска да разбера има ли и други начини за раздаване на котета чрез Интернет  Wink. Много бих искала да зарадвам някой , който действително би се заинтересувал и има желание да гледа такъв домашен любимец. Не искам да пиша тук повече , ако това не интересува тук четящите . Предварително се извинявам  се на  модератор, ако се  прецени , че не е мястото тук за подобно  питането.
Лек, хубав и слънчев ден !
Предварително благодаря на всеки отзовал се за помощ и напътсвие.

# 518
Таня 67 би ли казала как успя да отвикнеш твоите котаци от гранули. Много искам да минеме на мокра храна, но моят котан тотално ме бойкотира. Пробвала съм да му приготвям ядене специално за него, да му даваме по малко от нашата, пробвала съм и голям брой видове консерви - нищо не ще. Помирисва обикновенно само и се врътва. Като го оставя само на мокра храна изобщо не яде.А ми е много притеснено с тези гранули. Смятам че не е добре да е само на такава храна.

# 519

Freesia, пробвай като ви нападне да не и обръщате внимание. Също ако имате възможност пробвай с Фелиуей спрей. Казват, че много помага за справяне с агресията

# 520

Freesia, пробвай като ви нападне да не и обръщате внимание. Също ако имате възможност пробвай с Фелиуей спрей. Казват, че много помага за справяне с агресията
Много ще е трудно  Laughing Хапе и дере доста силно, по ръцете ми вече няма здраво местенце... Ще прочета за този спрей, не съм го чувала никога. Ние решихме да й сложим тапи на ноктите, но все пак проблемът с хапането остава...

# 521
  • София
И аз пръскам с Фелиуей, но за да борим депресията, когато ни няма Simple Smile Мисля, че действа. Не съм имала агресивна котка досега. Да не е сиамка? Или ангорските бяха агресивните newsm78 Имах обаче един персиец, който много ме "биеше", когато някое гадже идваше у нас и особено, ако не си тръгваше бързо. Страшен сладур. В такива моменти ходеше плътно зад мен и се опитваше да ме напада в гръб, ама приятелски, не ме е контузвал или да ме дере Simple Smile

# 522
Здравейте любители на котаци предлагам котешки катерушки на добра цена.

# 523
Хелоу отново Simple Smile

Явно е от възрастта тази агресия, защото и моя е мега агресивен  Laughing Laughing Laughing

За отвикването на котките от гранулите - моя котарак няма да ги яде ако не му дам - не му харесват много много и яде по 3-4 да залъже глада докато не стане време да му дам мократа храна.
Кастриран е, но му давам храна за възрастни - опитах с храна за кастрирани, но не му хареса

За САННАБЕЛЛЕ - аз копувам пакетирана. Храната, която е с птиче месо я взимам в пакет от 2кг, а другите - за уриниране, за космите и за мирис на устата в пакетчета от 200-250грама. За съжаление не съм в България и не мога да ви кажа къде да намерите пакетирана

# 524
Здравейте любители на котаци предлагам котешки катерушки на добра цена.

от кой тип са и какви са цените?

Общи условия

Активация на акаунт