Любители на котки – Тема 85

• 40 917
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Добър вечер от мен  Laughing

Стейси е много сладка  Flutter Flutter

Аделина, сигурен съм, че ако пусна мишле и моя котарак така ще направи  Laughing Laughing Новата квартира е в елитен квартал и към самата къща има парк от 5000кв метра, както почти всички къщи наоколо и е пълно с пчели и други летящи, но Дино се грижи да не ме тормозят  Laughing Laughing Laughing още докато влезнат през прозореца той ги е повалил и демонстративно мяука за да отида и да видя какво се случва  Laughing Laughing Laughing после ги пускам в аквариума и рибоците ги изяждат Laughing Laughing Laughing

# 587
  • София

Нещо се е опъпчила Ели. Може и да е слънчева алергия. Confused

Двечките същоси хапват всичко, което има глупостта да влезе през прозореца, но това са чисти протеини и не им преча. Месоядните ни растения не могат да се вредят от тях.

# 588

Нещо се е опъпчила Ели. Може и да е слънчева алергия. Confused

Двечките същоси хапват всичко, което има глупостта да влезе през прозореца, но това са чисти протеини и не им преча. Месоядните ни растения не могат да се вредят от тях.

Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Най-много харесвам как спат котките. Много сладко[smilie=smile3534.gif] smile3532 smile3532 smile3532

# 589
  • София
Ели много обича да ми спи на компютъра или да си грее задника на клавиатурата. Понеже се и поти доста, след нея всичко е черно Simple Smile Много обича и в сушилнята да спи, когато е току - що отворена и пари - пари. Разбира се, после по дрехите под нея е черно. Мърличка.

# 590
Ели много обича да ми спи на компютъра или да си грее задника на клавиатурата. Понеже се и поти доста, след нея всичко е черно Simple Smile Много обича и в сушилнята да спи, когато е току - що отворена и пари - пари. Разбира се, после по дрехите под нея е черно. Мърличка.

Дино преди влизаше в сушилнята и пералнята, но от няколко месеца не е  Laughing

Аз не му давам да допарва лаптопа, защото върху предния бутна чаша и после се налагаше да си копувам нов  Laughing Laughing изобщо в офиса не го оставям за секунда сам, защото обича да бута неща. Имаме и голям проблем с цветята и саксиите, за това всичко стои в офиса и около бюрото, а той има забрана да се доближава  Laughing Laughing Laughing Laughing голата котка е мноооооооооого екзотична, но как се справяте през зимата? Не й ли е студенко? Ние се отопляваме с парно и винаги е на 5, но на Дино му беше студено тази зима и все гледаше да е наврян някъде на топло, а неговата козина е дългичка  newsm78

# 591
  • София
В апартамента е много слънчево и топло /с т.нар.френски прозорец сме и в дните, в които е слънчево е супер топло/ Иначе парното заради нея е винаги пуснато. Отделно си има малка катерушка до радиатора и там си стои да се топли + хамак за парното, но нещо не го ползват. Май слънчевото изгаряне е по - опасно за нея. 
Тази зима беше и супер топла,  сняг нямаше тук. Това й беше първата зима, ако има температури -20 може и да й стане хладно. Имаме електрическо одеяло специално за нея и вечер й го включват. Доста ги глезим, чак прекаляваме, ама нищо не мога да им откажа. Даже май не съм им се карала, наказвала и т.н.

# 592
В апартамента е много слънчево и топло /с т.нар.френски прозорец сме и в дните, в които е слънчево е супер топло/ Иначе парното заради нея е винаги пуснато. Отделно си има малка катерушка до радиатора и там си стои да се топли + хамак за парното, но нещо не го ползват. Май слънчевото изгаряне е по - опасно за нея. 
Тази зима беше и супер топла,  сняг нямаше тук. Това й беше първата зима, ако има температури -20 може и да й стане хладно. Имаме електрическо одеяло специално за нея и вечер й го включват. Доста ги глезим, чак прекаляваме, ама нищо не мога да им откажа. Даже май не съм им се карала, наказвала и т.н.

Хм, гледах ги тези хамаци за парното миналата зима, но не закуп. Тук беше около -10 градуса зимата  Laughing Laughing

Слънчевото изгаряне е опасно за всички, които са без косми  Laughing Laughing Laughing според мен Naughty

все едно дали е човек или животно... А и тяхната кожа е тънка... Мисля, че трябва да се допиташ до ветеринар дали има някакви кремове, с които да я мажеш, още повече че е слънчево в апартамента newsm78 newsm78

# 593
  • София
ДА, обривът й е вече от месец, месец и половина. За сега сме решили да махнем пластмасовите купи /така четох, че може да има алергия от тях/и да държим спусната щората до любимото й място за отдих. Има и специален шампоан, но за сега резултат няма. Ако не помогне и това, може да сменим и храната и накрая ще се допитам и до друг лекар.

# 594
Много са сладки, но то риса си е направо котка  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Колко да помогне този шампоан, като явно глезораната стои по цял ден на слънце  newsm78 newsm78 според мен би трябвало да има крем, защото не можеш да я затвориш в помещение без прозорци или да не й даваш да се качва на прозореца  Thinking
Колкото до пласмасовите купи, ако е алергична към тях не би ли следвало да има обрив от много време newsm78

# 595
  • София
Така е, ама не ми се иска да ходи пак на лекар. Искам да й спестя стреса. Пробвам всичко, за което четох в сайт на сфинксчовци, ако не помогне ще търся помощ и от други доктори. Те и се бият и тя като няма козина да я предпазва, става на пъпки. Голям образ е Ели Heart Eyes Ти, въобще не се чуди, ами вземи другарче на твоя котак. В началото ще недоволства, но после ще видиш колко се забавляват. Между другото, има и накрайници за нокти, ама не ми изглеждат удобни Thinking

# 596
Така е, ама не ми се иска да ходи пак на лекар. Искам да й спестя стреса. Пробвам всичко, за което четох в сайт на сфинксчовци, ако не помогне ще търся помощ и от други доктори. Те и се бият и тя като няма козина да я предпазва, става на пъпки. Голям образ е Ели Heart Eyes Ти, въобще не се чуди, ами вземи другарче на твоя котак. В началото ще недоволства, но после ще видиш колко се забавляват. Между другото, има и накрайници за нокти, ама не ми изглеждат удобни Thinking

Виж тук : http://www.kotkite.com/forums/viewtopic.php?t=3544

# 597

Да, гледах ги тия накрайници, но предпочитам да ходя надран  Laughing Laughing кастрирах го и ноктите са му единственото нещо, на което да се радва. Ако ги запуша с тези накрайници, то нямаше смисъл да си взема котка - вече имам риби, които нищо не правят  Laughing Laughing Laughing чакам най-накрая да приключа ремонта и след това да реша куче или коте  Laughing Laughing Laughing не знам как са цените в България, но тук са скъпички, а и за Дино пътувах 3 часа с кола да го взема... Не се знае новото попълнение в кой град ще е  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 598
  • София
за Дино пътувах 3 часа с кола да го взема... Не се знае новото попълнение в кой град ще е  Laughing Laughing Laughing Laughing

Знаеш ли, че българските организации подготвят животни за осиновяване в чужбина? Обикновено се заплащат само транспортните разходи. Изпращат ги ваксинирани, чипирани и с паспорт. В момента в България има бум на котета и можеш да подслониш някое коте, на което търсят дом. Преди няколко месеца едно бургазлийче от темата стана германче.  Wink

# 599
Редовно го меря Янко - 4 кила е. Беше по-дебел, но в началото на годината се издължи и свали едно кило. Май е излизал от бебешката възраст.
Една нова храна му купих, скъса се да повръща. Спрях я, явно е било от нея.
Цун на всички котета!

И Янко разчекнато спящ и сливащ се с пейзажа.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 04 юли 2014, 12:32 от Jerry F

Общи условия

Активация на акаунт