Любители на котки – Тема 85

• 40 875
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте !   bouquet
Направих няколко снимки на котките, докато бях на село . Това ми е данъка :
Скрит текст:
- Не е ли лемурче ?  Heart Eyes

- Къпането абсолютно задължително !!!  Mr. Green

Рошко и сестра му  -

В очакване на манджата :

# 676

Благодаря , Таня!
Това е моето игриво дяволче

# 677
  • Варна
Не съм я завела още на ваксина, та док да определи възрастта и... Неочаквана командировка остави Късметка със Стоян, очаквах да я хвърли, ноя заварих у дома Simple Smile

# 678

Малииииииииииии. Като я гледам май ще е агресивно коте  #Crazy Laughing Laughing Laughing

Каринита, много ви е сладък котарака  Laughing и пухкав  Peace Peace Peace Peace Peace

Еличка, и моя така чака за ядене  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 679
Мира, голямо е сладурче!

# 680
arrival - Ами мойте не чакат , като давам храна ми се мотаят в краката и трябва да стоя
до тях докато се нахранят - мръдна ли - край не искат да хапват без мен ...  Mr. Green
Иначе тези котки , които съм снимала са на баба ми .

# 681
  • Варна
Вай, що агресивна? Тука и е смешна фръцнатата физиономия, затова тази показах Simple Smile

# 682
# 683
# 684
  • Be realistic - plan for a miracle.
Мира, arrival се пошегува според мен Simple Smile Бебка е уникално сладко пухче - идва ми да ти я открадна, нищо че с наш дзверо вкъщи вече са ни леко пълни ръцете  Twisted Evil

Лека нощ от дзверко!

Скрит текст:

# 685
  • София
Мира, arrival се пошегува според мен Simple Smile Бебка е уникално сладко пухче - идва ми да ти я открадна, нищо че с наш дзверо вкъщи вече са ни леко пълни ръцете  Twisted Evil

Лека нощ от дзверко!

Скрит текст:

Дзверко, лека нощ. И утре пак с изплезено езиче.  Hug
arrival e завистник.  hahaha Откакто го питах котка ли гледа или диво животно, нещо се Убиди.  hahaha

# 686
Защото тези погледи съм ги виждал и преди. Малко назад в коментарите може да видиш и резултата  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Не бойте се, аривал планира до края на годината да си вземе друго коте, което да го отнася вместо него  Stop Stop Stop Stop Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 687
  • София
Защото тези погледи съм ги виждал и преди. Малко назад в коментарите може да видиш и резултата  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Не бойте се, аривал планира до края на годината да си вземе друго коте, което да го отнася вместо него  Stop Stop Stop Stop Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Хем завистник, хем садист-друг да го отнася.  Laughing Laughing Laughing
Тя, и моята се хвърля, хапе и дере. Само с мен е кротушка.
Но... както писах по-горе : бой, бой с пръчката и строг тъмничен режим.  Laughing Laughing Laughing

# 688
Защото тези погледи съм ги виждал и преди. Малко назад в коментарите може да видиш и резултата  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Не бойте се, аривал планира до края на годината да си вземе друго коте, което да го отнася вместо него  Stop Stop Stop Stop Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Хем завистник, хем садист-друг да го отнася.  Laughing Laughing Laughing
Тя, и моята се хвърля, хапе и дере. Само с мен е кротушка.
Но... както писах по-горе : бой, бой с пръчката и строг тъмничен режим.  Laughing Laughing Laughing
Няма как. Докато стана да го шамаросам той се е усетил и се е скрил някъде  Shocked Shocked Shocked понякога даже не мога да го намеря... Викам, викам, а той не излиза  Laughing Laughing Laughing Laughing Веднъж, в старата квартира, скочил върху отворения прозорец и от там върху гардероба, а аз съм затворил прозореца и той мяука, а аз не мога да намеря къде е и какво иска  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 689
  • София
Веднъж, в старата квартира, скочил върху отворения прозорец и от там върху гардероба, а аз съм затворил прозореца и той мяука, а аз не мога да намеря къде е и какво иска  Laughing Laughing Laughing Laughing

А, това е извън шегите!!!  Stop Много е опасно! Котката на майка ми , така падна. Не беше страшно, защото е на 2 ет + партер -3 етаж. 

Общи условия

Активация на акаунт