Любители на котки – Тема 85

• 40 977
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
Не е градска легенда това със змиите , на мен лично са ми искали коте , ето тази персона https://www.facebook.com/daniela.aleksandrova.543?fref=ts , мога да копирам и съобщенията .Интересно , че все пак си е взела коте, черно каквото ми искаше , преди 2 месеца  newsm78 Друга уж в София , като и казах , че ще го занеса лично и дали може да остана 30 мин. с котето в тях , смени тона коренно . Тя колко котки била взимала, до сега в тях човек не е пускала , да не съм давала дете  Whistling ooooh! На въпроса къде са сега котките които е вземала , адекватен отговор нямаше.

zazu1, малко е котето за обезпаразитяване , може да му е фатално .

Последна редакция: вт, 01 юли 2014, 17:19 от adelinda

# 526
  • София

Честит Рожден Ден на двамата рожденици!!!

# 527
Здравейте любители на котаци предлагам котешки катерушки на добра цена.

от кой тип са и какви са цените?

imame vsqkakvi i cenite zavisi ot tqh

# 528
# 529
  • Варна
Таня 67 би ли казала как успя да отвикнеш твоите котаци от гранули. Много искам да минеме на мокра храна, но моят котан тотално ме бойкотира. Пробвала съм да му приготвям ядене специално за него, да му даваме по малко от нашата, пробвала съм и голям брой видове консерви - нищо не ще. Помирисва обикновенно само и се врътва. Като го оставя само на мокра храна изобщо не яде.А ми е много притеснено с тези гранули. Смятам че не е добре да е само на такава храна.

Абсолютно същата работа при нас.Отказва всякаква храна освен гранули Роял канин.Приготвяла съм му какво ли не,облизва се и или се врътва,или го заравя.И аз бих искала да разбера как се отвикват от гранули.

zazu1,на твое място бих завела котето веднага на вет.Писах по-напред,че разстройството при малки котета често завършва фатално за съжаление.Адаптираното мляко,което давах на Лъкито струваше 18 лв.Давах му на 3 часа с биберон и постепенно включвах и пастет с вода,но и млякото.Обезпаразитяването е с пастичка,не с хапче,но не помня точно кога беше.Заведи го на вет. той ще прецени.Дано се оправи бързо.

Не са легенди това за храната на питони.Ужасно е.И за червата не са легенди.И за кучешките боеве взимат котета и кучета....За какви ли не гадости знам,ужас  Cry

# 530
  • София
Таня 67 би ли казала как успя да отвикнеш твоите котаци от гранули. Много искам да минеме на мокра храна, но моят котан тотално ме бойкотира. Пробвала съм да му приготвям ядене специално за него, да му даваме по малко от нашата, пробвала съм и голям брой видове консерви - нищо не ще. Помирисва обикновенно само и се врътва. Като го оставя само на мокра храна изобщо не яде.А ми е много притеснено с тези гранули. Смятам че не е добре да е само на такава храна.

Абсолютно същата работа при нас.Отказва всякаква храна освен гранули Роял канин.Приготвяла съм му какво ли не,облизва се и или се врътва,или го заравя.И аз бих искала да разбера как се отвикват от гранули.

Твърде отдавна беше, но мога да кажа, че стана с инат. При нас не беше от глезотия, а животът им зависеше от това. Просто бяхме непреклонни. Но моите винаги са били на "по-разнообразно" меню. Взети са по времето когато зоомагазините се брояха на пръсти, а храната, която продаваха струваше много. Например като бебета съм ги хранила с попара от вода (не мляко, за да не се продрискат) + хляб + натрошено сирене.  Laughing А защо не съм давала бебешко кондензирано мляко - не знам, не ми е минало през акъла, че може.  Laughing После хапваха меки салами, шунки, пастет и подобни - всичко в "човешки" вариант.  Laughing Бедата дойде с отварянето на зоомагазини близо до нас и масовото навлизане на супермаркетите, в които се предлагаха сухи храни. Може да се каже, че на нас ни хареса да ги храним по лесния начин. Към гранулите се бяха пристрастили, но нямаха избор.  Laughing  Твърде страшно беше да ги гледаме болни и едва ги спасихме. Все пак никога не са отказвали парче шунка.  Wink

Честит рожден ден и на другия Лъки!  newsm59  И на него пожелавам дълъг и щастлив котешки живот!  bigdance2

# 531
  • София

Това е моя любимец, гледам го от 40 дневен. И той е на Роял канин. Нищо друго не иска. И ината не помогна, беше на вилата, храната свършила, а аз бях командировка. Лежал е проснат, но друга храна не е близнал. Наложи се да пращам по пощат. Само да бяхте видели очите на пощенската служителка - щяха да изскочат от орбитите. Не яде дори пъстърва на скара! Не знам какво да го правя! Иначе е разкошно животно!

# 532
  • София
Дами, освен мен има ли друг на Карокет ?
Моята хапва доста човешка храна, ама си иска и гранули. Любими-персиян на РК(бяха).
На паучовете им излочва течността, пастети на месец-два може да хапне половин.
Напоследък-агнешко на КК.

# 533
Чета всички пишете за тези ройал канин и как не може да ги откажете... Просто сменяйте храната. Купета от всички храни по 1 пакетче и ще видите кое ще изяде веднага. Аз така нацелих на моя котарак храната... А и ако стои 3 дена гладно ще яде и сух хляб  Laughing

Не знам какви са цените на този роял канин, но още веднъж казвам, че в Германия почти никой не го копува - а тук хората си имат възможности...

По-нагоре една жена писа от къде да купите САННАБЕЛЛЕ, и тя, както и аз, каза че е много апетитна и мирише чудесно...

Поразрових се и намерих и в България да продават тези храни, които аз давам на моя котарак : http://bg-pet.com/Cats/CatFood/MiaZoo/index.htm

Дори имат всичките вкусове, които съм описал, а ми е чудно защо не са станали популярни...

# 534
Хей, момичета, искам да питам набързо, давате ли някакви витаминки на вашите писани ?

Търся витамини за една турска ангора на 7 години  Heart Eyes Преди бях купувала едни розови във формата на котешка глава, но отдавна не съм ги срещала.
Благодаря предварително  Peace   bouquet

# 535
  • София
Ако храната е котешка и е от високия клас, нямат нужда от допълнителни витамини.
По отношение на сухата храна, моите досега са били на РК - за персийци и за чувствителни стомаси, Аплауз китен и пиле и сьомга и сега Акана. Запасила съм се с огромен пакет Орижен, но не са я пробвали още. Всичките храни ги ядат с еднакъв апетит, проблеми имам само с паучовете. Пастети и желета въобще не ядат.

# 536
  • Варна
Лъкитата получиха ли подаръци? Grinning

# 537
Не, котката не е моя, стопаните й дават КитекАт или нещо такова, тази в зелените опаковки, разнообразяват с паучове Уискас, Фрискис, Феликс ... Дава й се и суха храна пак Фрискис, тя си хапва, от която й се яде в момента  Heart Eyes

# 538
Хм, много ми е странен този начин на хранене, защото аз като взех моя бебок беше на пастет първо, а след това ветеринарката ми каза веднъж дневно пауч, веднъж гранули и аз му давам пауча сутринта, а гранулите надвечер, защото паучовете ги изяжда бързо и да има енергия за през деня  Laughing

Копувал съм му и котешко мляко, което първия пт го изспи, а след това не пожела да близва млекце  Laughing

Явно са си много капризни тея котки bowuu

# 539
Котчицата се казва Белла. Тя си има паничка с мокра и паничка със суха храна, като от мократа се слага по малко, за да не изсъхва и тя от време на време отива и си хапва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт