Като ви чета, май пак имате повод за веселби и си ви представям как сте на живо. Е, такива сте забавни, че май с часове ще седя пред монитора. Само ми кажете,как и къде качвате снимки, за да ви видя,пък и да ме научите да качвам и аз,че още съм в 1 клас. Благодаря на Жабка за новата тема и за страхотното оформление. Ако имаше и някаква музика за фон, та да се разкърша и подмладя - няма да ми е зле ( само за идея де ), много ще се кефя.
Честито на Мая внук - Теодор
, да си го гушкаш и мачкаш до насита, и да наследи най-хубавото от теб !Честито на Луси радост,че е отгледала прекрасната мамина отмяна - Вили !

Честито и на Гъбче празник, че споделя радостта си с нас за сестра си

Преди час, такъв дъжд се изля,че улиците бяха като реки. От тези дъждове не само охлюви и комари, но и летен грип се очаква. По парковете са плъзнали и кърлежи,бълхи - а уж е пръскано п/в гадините.
Преди дъжда,подхраних цветята на терасата с хлебна мая. Казват,че цветята полудявали от нея, пък ще видя, ако е така да го правя всеки месец.
Сега за малко ви напускам,че ще бъда в друга тема и после пак ще ви навестя

и нагласени, усмихнати от шести до шести зъб
Колегата ИВЛИН беше създала стройна организация. Съвестно ми беше, че заради мен е затворила кабинета си. Освен ИВЕТО и ЕГА МЕГА, с които се познавах виртуално, се запознах още с РИБАТА, РУТ и БЕЛДОС. Много приятно ми стана, когато Белдос каза, че може би отново ще се присъедини към темата.И на тази среща не ни стигна времето да се наговорим. Момичетата ме изненадаха с подаръци-красиво ветрило и значка с надпис LOVE. Два часа минаха като миг. Ивлин направи две снимки за да се увековечим за поколенията. Разделихме се и си обещахме пак да се видим при възможност.
и
за вас.
Не се и съмнявам, времето никога не стига, още повече като са броени часове. Иска ми се да хвръкна и цоп-на плажа. Ползотворен конгрес ти желая и до скоро. 

Покрай варненските фурии винаги е весело,приказливо и много зареждащо!На мен още ми държи влага!
Всеки иска да се пази от слънцето днес и сега.В момента хита е щори роло "Ден и нощ".Хич не са евтини,ама нали са модерни...
След работа влизам в градината и излизам чак по тъмно! Или казано с две думи- ЛУДА РАБОТА! 
/ станаха на сладко!