КГБ = Клуб на Готините Баби - 146.

• 88 570
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Да сме живи и здрави - ще го мислим.

Точно  Laughing

По този повод-в предстоящето бъдеще, сиреч утре, ще ме разходят до града на тепетата.

# 331

По този повод-в предстоящето бъдеще, сиреч утре, ще ме разходят до града на тепетата.
Щастливка  Grinningще се разнообразиш

# 332
Здравейте, мили дами Simple Smile
Искам да се обърна към вас с надеждата да ми помогнете. На 28ми сме на събиране по повод пенсионирането на свекърва ми и наистина се чудя какво би било подходящо да и' вземем. Има ли нещо конкретно, което се взима или не се взима нищо, може би един букет или е прекалено изтъркано..   newsm78 . Ще се радвам да ми помогнете или поне ориентирате   bouquet

# 333
  • София

Здравей,  frogcy,

като идея бих ти дала
1. екскурзия в чужбина (има доста изгодни оферти)
2. аз обичам да подарявам и сребърни бижута
3. картина

Фло, как мина сватбата?  Hug

# 334
# 335
  • София
Среднощен привет, момичета.
ИВЛИН, РИБКЕ, времето беше прекрасно. Свадбата още е в разгара си. Качих се в стаята на хотела да си нагледам внучката. Танцува, щуря и накрая окапа.
ФРОГСИ, след като ще има тържество, трябва и подарък Simple Smile Аз също съм за екскурзия, или албум с любима музика, бижута-перли, термоодеало. Да е жива и здрава свекървата ти и дълго време да си получава пенсията.
Момичета отново отивам. Утре подробностите Simple Smile

# 336
  • в малка спретната къщурка

Добро утро!
Вчера изкарахме страхотен ден.Първо аз наруших плана и както си пиех кафето,реших да вдигна всички пътеки за пране и ги метнах рано-рано.В 10 бях готова и за  разходка.Нищо,че къщата беше на"вили и могили".В това време ни се обади мой братовчед и ни покани да отидем при тях,дошли в апартамента си на морето.Разходихме се с тях,а в ранния следобед опънахме масата и до сред нощ смях и веселба.Днес ще ни върнат визитата.Плануваме да отидем на едно новооткрито заведение на фара Шабла.Ето тук:
http://www.ndt1.com/article.php/20140604123638598
Янче,Рибке,радвам се на срещата Ви. Hug
Светалчо,страхотен  е Лъчко.Да го изядеш.
Маринка, Hug за любовчията Влади.
Сега ще се правя на работна малко,че времето напредва.

Лек,приятен и усмихнат ден!

# 337
Добро утро!
Фури Hug фарът Борисов ми хареса ,сложих го в графата"трябва да се посети"Обичам рибена чорба.
Един щрих от морето!

Фло, Hugгероите са приятно уморени
На всички релаксираща недела!

# 338
  • София
    Добро утро,момичета!

# 339
  • София
Фури, с кафето съм с теб и с широка усмивка.   Laughing Хубава събота сте изкарали - непредвидените неща стават най-добре! Днес отново ще се повеселите, та така заредени да продължите седмицата!  Hug

Фло, чакам репортаж от събитието като се върнеш.  Hug

Римар, приятна разходка. Завиждам ти за Филибето.  Heart Eyes

Ив, морето е разкошно. Видях го вече, макар и не нашето, но ми се иска още и още.  Heart Eyes Направо съм си ненаситна.  hahaha

Яжка, много си лаконична.  Heart Eyes

Момичета, обещах ви отново да ви занимавам със списъци.  Казвайте, ще ли я има срещата или напротив?  newsm78

СПИСЪК

1. Марина
2. Роси

3. Мамси ?
4. Танита
5. Ивлин ?
6. Здравка-Мравка

НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА - 13-14 юли (неделя и понеделник)

Предлагам следните варианти:

ВАРИАНТ 1: Възможност за почивка от предната неделя 7 юли до 13 юли - това са 7 дни по цената за седмицата

ВАРИАНТ 2: Ден или два - от неделя до вторник, евентуално (13 и 14 юли) - цени делнични - 30 лв.

ВАРИАНТ 3: Възможност за почивка от 13 юли (неделя) до 18 юли (петък) или до 20 юли (неделя)

Още веднъж цените от сайта. Като комплектоваме група ще уточним по-конкретно цените, в счисъл, че може да има и още отстъпка за групата.

http://www.spahotelkostenec.com/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8

http://www.spahotelkostenec.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B8

Разписание на влака

Скрит текст:
СОФИЯ » КОСТЕНЕЦ    ПВ10121
 Електрическа мотриса Siemens   05:55   07:18
Вариант за печат | Карта на маршрута | Цени
2   07:15   08:53   ПВ   0   01:38  
3   08:20   09:35   БВ   0   01:15  
4   09:30   10:55   КПВ   0   01:25  
5   10:35   11:51   БВ   0   01:16  
6   11:45   13:02   БВ   0   01:17  
7   13:25   14:41   БВ   0   01:16  
8   14:30   15:54   ПВ   0   01:24  
9   15:30   16:46   БВ   0   01:16  
10   17:00   18:11   БВ   0   01:11  
11   17:30   19:05   ПВ   0   01:35  
12   18:45   20:00   МБВ   0   01:15  
13   19:45   21:23   ПВ   0   01:38  
14   21:30   23:00   ПВ   0   01:30  
15   22:40   23:59   БВ   0   01:19

Пътят от София с влак и цените на билетите:

Скрит текст:
Билети
Тарифа                                                  2 клас(лв.)   1 клас(лв.)
РЕДОВНА ТАРИФА                     4.20            5.30
НАМАЛЕНА (50%) ТАРИФА      2.10            3.20
ОТИВАНЕ И ВРЪЩАНЕ**     7.60            9.50
Пътуване на малки групи (от 3 до 6 души)
Тарифа (за 1 пътник)                             2 клас(лв.)   1 клас(лв.)
РЕДОВНА ТАРИФА                  3.60            4.50
НАМАЛЕНА ТАРИФА за
(деца от 7 до 10г.)                                      1.80            2.25

** билетът за връщане важи до 24ч.

От Варна и от Русе влаковете са до София и след това до Костенец. Няма директен. От Пловдив, Пазарджик  има много влакове.  Ето за проверка:

http://bdz.bg/

Влаковете спират на гара Костенец, оттам с такси по две-три до хотела. Цената на таксито е 3-4 лева, пада се по 1 лв. на човек.

Автобус от София има по обяд един и цената му е прилична. Отива до селото.

Мисля, че най-изгодно е с влак на всички. На тези които са с  автобили е най-най, ама...

Ето и за балнеостанция КОНСТАНЦИЯ, която е в непосредствена близост до спа хотела.

http://kostenets-tourism.com/bg/hotels/details/id/4

# 340
  • Видин
               Добро да ви е утрото,а и целия ден,момичета-кокичета! newsm51

Фури,къщата може да е на "вили и могили",по-важното е ,че сте си заформили една весела и много приятна събота! Че и неделя! cheers А,и благодаря за кафето! Hug

Маринкаа срещата  казвам едно колебливо "Да".Дано да сколасам до тогава с ремонтите и чистенето на къщата,че нали "ингилизки" зет чакам! Wink Макар,че с ръка на сърцето,по ми е важно детето ми да се почувства добре.

Рибката,Янче, много ви се радвам и мааалко завиждам за срещата ви! Hug Сигурна съм,че не ви е стигнало времето да се наприказвате.Много са зареждащи тези срещи и поне на мен ,ми "държи влага" дъъъълго време след това!

Жабче, много е готин Краско! smile3521 То лице,то коса,то стойка...Страшно фотогеничен и явно се забавалява и му харесва това.

Айша,честита ти нова глава! 4470 Друго си е човек да си промени малко визията.И самочувствието се покачва!

Иве,все забравям да ти благодаря за красивите картинки! newsm51  love001 Тази неделя наистина ще е релаксираща,щото снощи се изсипа един дъжд и сега не може да се влезе в градината.Защо мислите съм на компа? ;-)

Римар,и аз като Рибката,благородно ти завиждам за разходката!Като се сетя колко горда се чувствах,когато разхождах Доби и Бобо! Някой да не ме е забелязал! bowuu

Фло,сватбарке наша! Hug Сигурно сте си изкарали много весело,а ти не стана от стола,нали? smile3503

Аз днес открих сезона на лозовите сармички! Обожавам ги! До нас има едни полудиви лози с огромни и много крехки листа.Е,как да им устоиш! При нас сега е грейнало едно слънце и чакаме да се сбъдне прогнозата за 33 градуса.  Nature Sunny

Засега ви оставям с пожелания за една слънчева,усмихната и мнооого релаксираща неделя!  love001 hug

# 341
Привет девойки   Hug
Днес трябваше да си тръгнем, но вчера следобед решихме спонтанно че по добре е да се приберем веднага, че днешния ден в почивка да си прекараме в къщи. Разстоянието е горе долу Сф-Бургас  Laughing та го взехме за около 5часа със кратки спирания.Половината път епрез пустинята (била е някога такава де Mr. Green) със стръмни и остри изкачвания и слизания. шосето се вие като змия, минава се и по най ниската точка на света.Изгледа много хора намират величествен, но аз лично го намирам подтискащ със тези сиво кафяви височини и падини. Добре че хорската ръка и въображение са оставили своя ярък отпечатък със превърнат в истински оазиси пустинни места, със хотели щръкнали между скалите .Хубавото беше че заради съботния почивен ден нямаше и тежкотоваените камиони които пъплят нагоре по стръмнините Grinning.Накратко вече сме си в къщи и веднага малкия ме попита: И какво сега ти заминаваш Sad Sad Sad. Останаха 10 дни и живот издраве тръгвам.
За срещата Маринка разбира се ме пиши, а продължителноста е "според зависи" Grinning
Жабче, видях снимките на Краско, голям сладур и роден манекен.
Светле вашия Лъчко е едно умно и живо детенце Hug
Танитка , е ти направо ме шашна с вашата нагъчкана програма Shocked Браво на вас, така все да имата силите и желанието да прекарвате пенсионерските си дни.
Мамси радвам се че се върна HugЛипсваше ни.
Фло весел завършек на сватбенитте тържества и лек път обратно към къщи
Яжка , звършиха ли майсторите вече работите, слава богу Praynig Praynig
Опа викат ме домочадието, по късно ще се постарая да прочета по подробно Simple Smile
На всички хубава , приятна весела неделя.
Валюша писали сме заедно но моето с няколко прекъсвания докато публикувам #Crazy И аз обожавам лозовите сърмички, миналата година си купувах листа от българския пазар и си ги мъкнах че при нас се продават само мариновани или турски в буркан/
П.П на всички имали поводи за празнуване честито, с най добри пожелания, от сърце Hug

# 342
Полето дишаше свободно
и правеше цветя.
И нещо, на любов подобно,
през мене прелетя.
Видях как рапицата светна,
засмя се и изгря.
Една усмивка мимолетна
лицето ми допря.
Дъждът дойде и леко ръсна.
И спря да ме боли.
И радостта ми се разпръсна
на мравки и пчели.
И самотата ми избяга.
И ме разсъни хлад.
Великолепие от влага,
разкош от аромат…
Мария Донева

Кари добре завърнала се от почивка!

# 343
  • в сърцата на любимите ми хора
Момичета, неделя е - да си починем !

Бях решила да се развихрям из къщата, но нещо не мога да започна. Май ще го отложа за по-подходящ момент (кога ли ще е той  newsm78)
Кари, добре завърнала се  Hug Така живописно разказваш, че все едно съм била там. Чакаме те сред нас - не остана много.
Римарче, приятна разходка из най-прекрасния град. И аз другата неделя ще съм в Пловдив, че дъщеря ми каца на тамошното летище и ще ходя да я посрещам. Няма да остане време за разходки, че много ще бързаме.
Фло  Hug, чакаме подробен рапорт и фоторепортаж от сватбата.
Аиша, защо да не можеш да дойдеш? И аз нямам отпуска, но срещата нали е в неделя и понеделник - неделята може да сме там, а понеделник рано-рано да се върнем в София. Ей го къде е Костенец - за час време сме в София. От мене возенето  Simple Smile
Днес слънцето нещо се "назландисва" да изгрее, но иначе е топличко. Дано поне не вали.
Хубав ден от мен!
ПП Иви,  Hug Hug Hug

# 344
  • София

Радвам ви се и допълвам с удоволствие. Айша, помисли по въпроса Костенец. Мамси е права, докато тръгнете и сте в К-ц. А може и да не ви се тръгва.  Heart Eyes

НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА - 13-14 юли (неделя и понеделник)
СПА ХОТЕЛ КОСТЕНЕЦ

СПИСЪК

1. Марина
2. Роси
3. Мамси ?
4. Танита
5. Ивлин ?
6. Здравка-Мравка
7. Кари
8. Валюша ?

Мамси, аз досега мързелувах, направих нещо набързо, но сега излизам на разходка. Дано да не ме завали, ама и да вали, какво пък...

Общи условия

Активация на акаунт