СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 99 345
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 405
Защо в сайта на МОН не откривам  тестовете  по БЕЛ и математика от тази година, виждам само по останалите предмети, и в пощата ги няма.
Някой може ли да ми пусне теста по математика,защото сме загубили някои от страниците,а  искам да проверя нещо по една от задачите?

# 406
Енигма, там са - в секция новини, но вече са на 2 и 3 стр.

Заповядай: http://www.mon.bg/?go=news&page=2

Последна редакция: нд, 01 юни 2014, 17:46 от biborana

# 407
Благодаря, biboranа!

# 408
Как излизат резултатите, отделно  първи и втори модул или..?

# 409
  • София
Ани, за всеки предмет (БЕЛ и МАТ) излизат по две оценки.
Едната е НВО (1 модул), а втората е за кандидатстване (1 + 2 Модул)

# 410
заедно български   и математика.
Пише така:  Оценка от НВО....... Оценка за кандидатстване....  
първото е оценката от 1 модул, а второто - оценката от двата модула общо. С втората оценка ще кандидатстваме.

# 411
Ясно, благодаря ви момичета Simple Smile

# 412
  • София
Къде ще излязат резултатите от НВО по БЕЛ и Математика за 7 клас? Някъде в сайта на МОН или РИО......или в сайтовете на училищата, където са проведени изпитите? Или може би само по "стените на плача" в училищата...... Confused

В първия пост на първa страницa има линк.

# 413
  • В тъмната гора.
Дано не блокира сайта на МОН и пак със закъснение да разберем резултатите на децата си. Цялата органиция е на много ниско ниво откъдето и да го пагледнеш.

# 414
Имам един въпрос извън темата, ако има компетентни ще помоля да ми отговорят-
Кой има задължението да вписва ненанесените текущи оценки по отделните предмети в бележника ?
Допълвам  с още един въпрос- Има ли регламент при формиране на годишна оценка, не говоря конкретно за седми клас, а по принцип ?

# 415
  • София
Имам един въпрос извън темата, ако има компетентни ще помоля да ми отговорят-
Кой има задължението да вписва ненанесените текущи оценки по отделните предмети в бележника ?
Допълвам  с още един въпрос- Има ли регламент при формиране на годишна оценка, не говоря конкретно за седми клас, а по принцип ?

Принципно, класният вписва периодично оценките в бележниците, ако има ненанесени такива.
За формиране на годишна (срочна) оценка няма нормативна уредба. Давам пример. Ако ученик има за 1 срок, оценка 4, а за втори- оценка 2, учителят преценява, каква ще е годишната оценка. 4, 3, или 2.

# 416
Ненанесените оценки би следвало класният да ги нанася,а оформянето -средноаритметично от текущите оценки по предмета

# 417
  • Варна
Честит първи юни на всички деца: малки и големи. Честито и на всички във форума. Дано децата и ние сме живи, здрави, щастливи и запазим детското в себе си. Дано на 4,06 всички да отдъхнем с облекчение, а окончателно на 26,06 още след първо класиране.  bouquet  bouquet  bouquet Ако някой остане за второ и трето нека да се придвижи по-напред в желанията си.  Laughing Мини балът на сина ми днес беше чудесен. Имаше и диджей, който много добре ги разнообрази децата, а и нас майките включи в няколко игри. Татковците отстрани ни гледаха сеира и плакнеха очета от кълченията: патешкият танц и пингвинският бяха гвоздея в нашите изпълнения...  Joy Joy Joy Така не съм се забавлявала отдавна и напълно изключих поне за три часа.... Поплаках от умиление... Grinning Без майтап наесен ще имам вече и ученик.  Grinning

Последна редакция: нд, 01 юни 2014, 23:44 от ysap

# 418
Хич не се кахърете за подсказването от родители с смс-и. Приятелско дете от провинцията ми сподели днес, че на всички матури малки и големи, половин час преди края са им диктували отговорите. По математика и на втори модул. Както се сещате това се случва с благословията на ръководството на училището. Сигурна съм, че не е било само в това училище..

Тъжно и тъпо.

# 419
  • Варна
Хич не се кахърете за подсказването от родители с смс-и. Приятелско дете от провинцията ми сподели днес, че на всички матури малки и големи, половин час преди края са им диктували отговорите. По математика и на втори модул. Както се сещате това се случва с благословията на ръководството на училището. Сигурна съм, че не е било само в това училище..

Тъжно и тъпо.

Ужас  #Cussing out Нямам думи...

Общи условия

Активация на акаунт