СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 97 395
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Няма изнесени резултати. В повечето градове Комисията по Контрол още не е приключила.  Значи проверката е едно на ръка, тя привърши преди няколко дни. След това имаше разсекретяване и контрол - сверяване на идификационните бланки и компютърните разпечатки. Има много разминавания на имената, съставят се протоколи, коригират се  ... В Пловдив приключихме с третата проверка преди час, но сме на разположение и утре, ако има проблеми да извършим и четвърта. А в някои градове колегите още не са приключили. Едва ли ще се приключи преди 4-ти, за да се изнесат резултати.

# 586
Здравейте, можете да пробвате по Закона за Достъп до Обществена Информация. Аз два пъти съм гледала работите на детето от Олимпиади по Математика.
Пусках мейл до РИО София и те ми се обаждаха, за да видя на място оригинала и да ми дадат копие - не знам, обаче дали работите от НВО отиват в РИО?? Ако са там, има шанс да ги видите и законно да получите копие. Друг е въпросът с евентуалните контестации...

# 587
ЗлаВещица, сподели моля те преки впечатления от резултатите като цяло!

Или ако знаеш окончателната формула за преобразуване на точките в оценки. Peace

# 588
...играене на LOL....
 "Мамо, що не ми подариш RP за LOL-а?"   Laughing
Синът моли за координати на девойчето ( сървър, ник...) може и на ЛС.  Laughing
Много е впечатлен, че има такива девойки.  smile3521

# 589
Момичета, знам че повечето вече забравихме изпитите Simple Smile, но моля ако някой си пази отговори от ПЪРВИЯ пробен на СМГ, проведен на 01.12.2013, да ми ги прати на лични  Hug

# 590
  • София
Ей, ама много ме дразнят тия реклами, които почнаха да се промъкват между постовете. Знам причината и знам, че трябва да проявим разбиране, ама аз да си кажа, че много мразя агресивна реклама.

# 591
Моята дъшеря ми заяви, че изобщо не я интересува какви ще са й резултатите, защото на изпитите установила, че "последните ще са първи"- подсказване, невъзпитани, постоянно хрупащи изгладнели квестори, толериращи преписване, в зали  при някои от съучениците дори са давали да се водят бележки на преразказа.
И ми заяви, че е бог на тезите/ това според три учителки, под 7 т. не е падала на теза/ и ако я резнат точно на тезата, проблемът бил в критериите на МОН, които били некоректно зададени  Mr. Green
Леле, да се смея ли, да плача ли ...
Отвличам си вниманието с дребния и ходя по болници...
Язък за умните и трудолюбиви деца, те ще са ощетени с този формат на изпити.

# 592
Ей, ама много ме дразнят тия реклами, които почнаха да се промъкват между постовете. Знам причината и знам, че трябва да проявим разбиране, ама аз да си кажа, че много мразя агресивна реклама.
Саш, къде видя реклама Wink

# 593
  • Пловдив
...играене на LOL....
 "Мамо, що не ми подариш RP за LOL-а?"   Laughing
Синът моли за координати на девойчето ( сървър, ник...) може и на ЛС.  Laughing
Много е впечатлен, че има такива девойки.  smile3521

хехе, благодаря  Mr. Green

"Разбира се, че може." - каза тя.

сървър: EU Nordic & East
ник: buzinga24

# 594
  • София
Здравейте мами влизам с една молба  преди време някой беше качил подредба на училищата по бал в низходящ ред , уж си свалих файла ама нещо него намирам.Ще съм ного благодарна някой ако ми го пусне.Благодаря предварително

# 595
  • Пловдив
ЗлаВещица, сподели моля те преки впечатления от резултатите като цяло!

Или ако знаеш окончателната формула за преобразуване на точките в оценки. Peace

Не знам нищо, ние сме просто сравняващи и по цял ден гледаме и повтаряме до припадък номер и три имена. Дори и сега като си затворя очите виждам "1604054 Ивета Тодорова Ковачева" (измислено име и номер, не издавам информация, подписала съм декларация да не давам никаква. То не че и имам какво да кажа, видяла съм точките тук там, но няма  как да ги запомня). От време  на време се разнообразяваме като се мъчим по начина на попълване да разберем колко точки има ученикът. Примерно - 3 правописни грешки в попълването на името - 4 точки  Mr. Green За съжаление има и такива. Дори питахме колко точки трябват за тройка и не ни отговориха, не знам дали не знаят или не искат да ни кажат.

# 596
  • София
Саш, къде видя реклама Wink

Ами в началото на тази страница в самия пост на ЗлаВещица ми се е промъкнала. Ако знаете някакви настройки, в които мога да бръкна и да изключа досадата, казвайте

# 597
Ами в началото на тази страница в самия пост на ЗлаВещица ми се е промъкнала. Ако знаете някакви настройки, в които мога да бръкна и да изключа досадата, казвайте
Аз използвам adblock, но той блокира всички реклами по всички сайтове, които посещавам.

# 598
  • София
Аз използвам adblock, но той блокира всички реклами по всички сайтове, които посещавам.
+1, както е модерно и съм му безкрайно благодарна за това  Mr. Green!

# 599
+1, както е модерно и съм му безкрайно благодарна за това  Mr. Green!
+1. Няма реклами.

Общи условия

Активация на акаунт