СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 96 827
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 915
Късмет, здрави нерви и много усмивки на мами и дечица днес!!!!    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 916
  • Пловдив
Зла вещица, нали накрая някой трябва да ги въведе? Там не се ли виждат.

Този етап не ми е много ясен, но другите протоколи и данни се въвеждат от няколко екипа, съдейки по подписите на всеки поотделно - подписани са от различни колеги. И са разбъркани.

# 917
  • Русе
Русалчице, права си, така е, но поста беше към Нямам, а не към теб. И то съвсем умишлено ника му е удебелен. Децата не трябва да се страхуват и да правят всичко по очакванията на родителите си. Аз съм жив пример и за това се опитвам всячески да втълпя на детето си, че не страха от мен и учителите е определящ за нейния просперитет. А страха от нея самата и от това дали ще сбъдне своите очаквания и цели, т.е. от нейната амбиция.

# 918
  • на вълнолома
До колкото знам  учители, които 2013/2014г. преподават по БЕЛ и математика на 7 клас нямат право да бъдат проверители тази година!!!
Не е така нашата госпожа е проверяваща по БЕЛ
[/quote
Добро утро Simple Smile! Дано днес всички деца и родители да са доволни от резултатите!
Нашата госпожа по БЕЛ каза, че също ще е проверител. Посъветва децата да пишат четливо, защото цитирам: " Работа, която не мога да разчета - не проверявам!". Като знам моят как пише.....то докторски почерк, то чудо. Четох по - нагоре, че не можело да е проверител на децата, на които преподава, дано е така!
Вчера са ни върнали медицинските картони. Кога мислите да вадите медицинското?

# 919
 HugДобро утро и от мен!

Пожелавам Бог да е с нас!

Удовлетворяващи оценки, успех в класирането и желано училище!

На мен, на Вас -здрави нерви.
На дечицата възмездяване за труда им.

Успех и осъществяване на мечти и желания
 Praynig

# 920
Успех на всички трудили се цяла година дечица, а на мамите здрави нерви. Вече не се издържа това дълго и мъчително чакане.
Нека всички желания на децата се изпълнят.

# 921
Вярно е  Русалке, това да видиш доволен и удовлетворен родителя си е най-голямото постижение за децата. Разбирам ги напълно, душици мили  Hug Hug Hug

# 922
Успех на всички трудили се цяла година дечица, а на мамите здрави нерви. Вече не се издържа това дълго и мъчително чакане.
дано, на финала е най-тежко!  #Crazy късмет и на вас, хари! Hug

# 923
дано, на финала е най-тежко!  #Crazy късмет и на вас, хари! Hug
Благодаря на всички вас, че ви има и че сме заедно в този така напрегнат момент.

# 924
  • София
Да попитам - в училищата списъците с оценки по име или по входящ номер и ЕГН ще бъдат изнесени?
В интерес на истината не съм обръщала внимание друга година дали са изнасяни списъци в училището.

# 925
  • София
Спокойно,деца. Код се пошегува. Няма още резултати-чак утре ще излязат. Сега се опитайте да поспите, защото утрешният ден ще е пълен с емоции - надявам се само приятни!

Баси шегата! То, бива, бива, ама такова инфантилно поведение от уж зрял мъж! На всичко отгоре тук е кибик. Обаче идва Видов ден, догодина и него ще го видим! Много ще ми е любопитно да го чета догодина. И ще го преследвам с цитат на собствения му пост от тази тема всеки път, когато започне да изразява някакви емоции, приличащи на тревога. Много му порасна работата!

Хайде, момичета, късмет днес! Очаквам с нетърпение да се похвалите.
За медицинското - трява да го извадите преди подаване на заявленията. И си направете предварително копия на всички искани документи, за да не търчите после да търсите ксерокси. По-добре да изхабите десет стотинки повече, отколкото нерви за десет лева.

# 926
  • София
Да попитам - в училищата списъците с оценки по име или по входящ номер и ЕГН ще бъдат изнесени?
В интерес на истината не съм обръщала внимание друга година дали са изнасяни списъци в училището.

Да, резултатите са по имена.  Peace Специално  в училището на моите девойки и твоята Simple Smile списъците са закачени  всяка година на входа. Вижда се и името на детето, и оценката му  от 1 модул, и тази  за кандидатстване.

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 08:16 от пенсионирана русалка

# 927
  • Stara Zagora
Добро утро в днешния важен ден. искам да попитам ,ако някой знае какво медицинско се вади и кога трябва -при подаване на дакументи или при записване.

# 928
  • Вече на светло в София

Да, резултатите са по имена.  Peace Специално  в училището на моите девойки и твоята Simple Smile списъците са закачени  всяка година на входа. Вижда се и името на детето, и оценката му  от 1 модул, и тази  за кандидатстване.
Миналата година в нашето училище(32СОУ) нямаше.

# 929
  • София
МАД65, именно защото знам, че някои училища не залепват тези списъци, въпреки че трябва, упоменах конкретно как стоят нещата в училището, в което учат децата ми и това на Етиа (която зададе въпроса). Hug

Общи условия

Активация на акаунт