СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 96 915
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 930
  • някъде ... тук ...
kikkaangelova, медицинско с цветоусещане (личните лекари знаят). Подава се с документите за 1во класиране в училището-гнездо.

Снощи имах чувството, че доста хора са изтрещели, а децата не са в действителност деца. Ама знае ли човек  Rolling Eyes

# 931
  • дядовата ръкавичка
До колкото знам  учители, които 2013/2014г. преподават по БЕЛ и математика на 7 клас нямат право да бъдат проверители тази година!!!

И нашата учителка е проверител, за жалост. Явно няма такова условие.

Децата са  притеснени, макар и някои да не го показват. Едната ми дъщеря вчера  ме попита какъв е долният праг от точки, над който не бих била разочарована. Simple Smile Тоест е естествена реакция по детски да искаш да зарадваш и мама, и татко.

Моите и двете се стараят, за да не ме разочароват, милите. Пък не съм толкова страшна. Не мисля, че децата са достатъчно зрели, за да могат да осъзнаят, че работят основно за себе си, а не за да зарадват мама, тате или някой учител.

Аз резултатите на мойто ги сънувах, та не съм вече толкова нетърпелива  Wink. Ако съм познала, почвам да "фърлям боб" за числата от тотото  Wink

# 932
  • София

Аз резултатите на мойто ги сънувах, та не съм вече толкова нетърпелива  Wink. Ако съм познала, почвам да "фърлям боб" за числата от тотото  Wink

Хей, я се поразкрий малко ... hahaha Че като спечелиш джакпота от тотото, да знаем поне  къде да те търсим. Mr. Green Майтапя се,  разбира се Hug

# 933
Ама ние само за почерпката ще я търсим.  chefИ да поднесем поздравления!  bouquet

# 934
  • София,Младост 3
Добро утро, желая здрави нерви на родителите и мечтаните оценки на дечицата днес  smile3521

# 935
Добро утро. Пожелавам на всички бързо да мине деня и много хубави новини  за споделяне.

# 936
  • дядовата ръкавичка

Хей, я се поразкрий малко ... hahaha Че като спечелиш джакпота от тотото, да знаем поне  къде да те търсим. Mr. Green Майтапя се,  разбира се Hug

E, къде, къде - в дядовата ръкавичка, то си пише  Wink  Hug

# 937
  • Plovdiv
Нека всички деца днес бъдат удовлетворени от резултатите. Моята казва, че основно и е за подаръка, който сме и обещали, но като че ли не е точно така.  Simple SmileМакар и да не пиша много, Ви чета и съм благодарна, че има толкова мили и отзивчиви майки. Благодаря Ви, че сте тук и заедно преминаваме през тези трудни моменти. Нека днес бъде един хубав ден, ден на радост, удовлетворение и усмивки.  Hug

# 938
  Тъкмо планираме с дъщеря ми купона за довечера, решихме , че при оценки над 5, парти  newsm18 ще има . Набора още не знае, изнеда ще е  е, дано оценките са по-високи, ама , каквото такова Peace

# 939
Да попитам - в училищата списъците с оценки по име или по входящ номер и ЕГН ще бъдат изнесени?
В интерес на истината не съм обръщала внимание друга година дали са изнасяни списъци в училището.

Да, резултатите са по имена.  Peace Специално  в училището на моите девойки и твоята Simple Smile списъците са закачени  всяка година на входа. Вижда се и името на детето, и оценката му  от 1 модул, и тази  за кандидатстване.
Миналата година в нашето училище(32СОУ) нямаше.

Последните две години съм ги гледала резултатите залепени най-отвън на вратите ,на входа откъм ул."Софроний Врачански".През почивните дни е било и се чудех ,дали така поставени някой злонамерено няма да ги откъсне,за това го помня.Явно така се е получило Mr. Green

Добри новини за всички! Peace

# 940
Да ви следя в очакване на резултатите днес Peace

# 941
Добро утро! Нека денят ни донесе радостни новини! Praynig
Аз това за медицинското съм го пропуснала. Специална бланка ли е или джи пи - то издава някаква?

# 942
  • Варна
На нас личната лекарка ни дава бланките.

# 943
Аз резултатите на мойто ги сънувах, та не съм вече толкова нетърпелива  Wink. Ако съм познала, почвам да "фърлям боб" за числата от тотото  Wink

в една от първите нощи след матурите и аз сънувах - някакъв поток от числа  - точки летяха към мен и ме замерваха, ама в първия момент когато започнаха да налитат комбинации от типа 71, 73 и такива разни, се насилих и се събудих Laughing

# 944
  • Пловдив
От мен към всички тук - пожелания за радостен финал на деня!  Simple Smile

Все си повтарям да не забравя - довечера като видя оценките, каквито и да са, да не покажа разочарование пред детето.
Тя толкова се стара цяла година - знаете как е...

След матурите, когато и споделих, че сигурно съм и станала твърде досадна с постоянни надъхващо-мотивационни тиради, тя ме успокои: "Аз знам, че за себе си го правя всичко това, мамче" и ми благодари, че съм я "подпирала" през цялото време. Каза още: "То това ви е работата на родителите - нашата будна съвест!" Grinning

Общи условия

Активация на акаунт