СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 97 243
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 600
# 601
  • София
Дидева, много благодаря, сега спирам спама. Да се върнем към нервите, моля Simple Smile

Последна редакция: пн, 02 юни 2014, 23:03 от Sash

# 602
  • Пловдив
О, а за тезата кой знае какви изненади ни чакат..  hahaha С този роман от примерни ключови думи... Mr. Green Има ли някой, който да се похвали, че детето му е упоменало едновременно и метафора, и страдателно причастие, и притежателно местоимение със съответните  внушения? Ако да, браво на  такова дете! Моите не са  от направилите го.  PeaceИмат само частични попадения..

Ами не знам, но на позната детето е сигурно колко точки има 98 от 100!
Двете били от преразказа.Обясних, че не се знае до последно , а тя се усмихва и
казва "Накои вече си знаем със сигурност резултата"...
Тоест ме прави да се чувствам като абсолютен балък
И сигурно съм такъв, защото не знам как става тази работа....!

# 603
Добро утро!

Мога ли да попитам, миналата година можеше да провериш работата на детето си в 18 СОУ, сега така ли е?

Кога става това?

Благодаря!

# 604
  • София
Ще обявят на сайта на РИО кога и къде могат да бъдат разгледани работите. Peace

# 605
Ами не знам, но на позната детето е сигурно колко точки има 98 от 100!
Двете били от преразказа.Обясних, че не се знае до последно , а тя се усмихва и
казва "Накои вече си знаем със сигурност резултата"...
Тоест ме прави да се чувствам като абсолютен балък
И сигурно съм такъв, защото не знам как става тази работа....!

Резултатите вече са готови за обявяване, разсекретени и разписани в таблички, до тях достъп имат много хора, нормално е да изтича информация. Но какво толкова страшно има в това, че така си се напушила? Какво предимство ще получи твоята позната от това, че си знае оценката два дена по-рано? Да им бяха надули бала или нещо такова, разбирам. Ама толкова зор да се разбере по-рано не го разбирам. Всяка година има такива деца с връзки, разбрали няколко дена преди срока. Е и? Това не им дава шанс да изтичат да се запишат преди другите. Дразнещо е разбира се, но не правете от мухата слон и не се самонадъхвайте.

# 606
Пожелавам на всички "по първо желание на първо класиране". Дишайте дълбоко, ще мине всичко и ще се случи най-доброто за седмокласниците. Знам, че звучи тъпо, но... вярата помага.
Не удържах да надникна и да си припомня миналогодишното си тресене. След като всичко отмина даже седнах да напиша за емоциите си, като терапия.
http://jenatadnes.com/bg/rubrics/85-rubs/911-articles.html

# 607
  • Plovdiv
Дивана, благодаря ти! Аз съм здраво във филма. Вече нервите ми не издържат. Чакаме резултати, чакаме оформяне в училище, което се отлага всеки ден...А после има още -статистики, заявления, чакане, класиране......

# 608
Здравейте,от къде може да се изтегли заявление за класиране за София.Благодаря предварително.

# 609
Днес не е ли 2-ри юни, до 4-ти в 17 часа има 2 дни. Какви резултати чакаме Shocked. Нека сме търпеливи и изчакаме обявената дата, а дотогава търпение.

# 610
  • София
Днес не е ли 2-ри юни, до 4-ти в 17 часа има 2 дни. Какви резултати чакаме Shocked. Нека сме търпеливи и изчакаме обявената дата, а дотогава търпение.
Ами не е  - днес е 3-ти Wink
И ние сме търпеливи - чакаме си още 1 ден и нещо

# 611
  • В тъмната гора.

Е това се казва олимпийско спокойствие....Определено днес не е 4 юни, но пък не е и 2 юни...а познай коя дата е днес.. Laughing

# 612
 Crazyоле, 3-ти е, явно съм на друга планета Joy

# 613
  • София
И принципно... формулата за времето и тук е в сила....

Времето минава много по-бързо, когато ... спреш да мислиш за него! Peace Hug

# 614
  • Варна
Пожелавам на всички "по първо желание на първо класиране". Дишайте дълбоко, ще мине всичко и ще се случи най-доброто за седмокласниците. Знам, че звучи тъпо, но... вярата помага.
Не удържах да надникна и да си припомня миналогодишното си тресене. След като всичко отмина даже седнах да напиша за емоциите си, като терапия.
http://jenatadnes.com/bg/rubrics/85-rubs/911-articles.html

Хареса ми. Сякаш е писана статията поне от половината от нас.  Joy Разликата е, че повечето не сме майки на близнаци за добро или лошо.  Grinning Майчета, не остана - една по една да минават заветните дати.... Да си видим оценките, а после подробната статистика, да подадем заявления и да излезнат едно по едно класиранията.... Някъде в предните странички прочетох, че РИО с обявяването в сайта си пуска резултатите до директорите на училища, където се обучават седмокласници. Във всяко училище трябва веднага да се отпечатат и разлепят списъците.... Това ако се спази излиза, че утре ако не успеем към 17-18 ч. да влезем в сайта на РИО може да се мине през училището, където ни е учило детето и .... да се надяваме, че към 18.30 някъде си там ще се мъдрят заветните списъци. Само се чудя кой ще си направи труда... Кой би трябвало да отпечата и разлепи тези списъци и дали ще го получи като задача до края на работното си време на 4-ти. За жалост щерката е първа смяна, но у-щето й ми е на път  към вкъщи и утре се каня да отида, а и брат й да видя дали е приет да учи там в първи клас.... Стискам палци на всички форумски деца! Дръжте се, не истерясвайте.  Grinning

Последна редакция: вт, 03 юни 2014, 09:49 от ysap

Общи условия

Активация на акаунт