СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 96 761
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 990

Потвърджавам, че и на сайта на нашия РИО пише, че резултати ще има на този адрес
http://7klas.mon.bg

Току що съобщиха по радиото, че това ще бъде сайта.

Хубаво, ама дава това....Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

# 991
Здравейте и от мен  Simple Smile . Досега само ви четях , но реших и аз да се присъединя към всички нервни  и свити от притеснение стомаси майки на седмокласници.
Аз имам инфо, че едва вчера (03.06) по обяд са дали формулата за превръщане на точките в оценки, така че вероятно няма да пуснат резултатите преди 17 часа.

# 992
  • В тъмната гора.
Здравейте и от мен  Simple Smile . Досега само ви четях , но реших и аз да се присъединя към всички нервни  и свити от притеснение стомаси майки на седмокласници.
Аз имам инфо, че едва вчера (03.06) по обяд са дали формулата за превръщане на точките в оценки, така че вероятно няма да пуснат резултатите преди 17 часа.

И каква е формулата?

# 993
  • София
аз също мисля че е http://7klas.mon.bg/  а не можем да влезем защото в момента се работи по него ( качват резултатите)  Peace
И миналата година беше така .
А другият не знам защо е активен  Thinking

# 994

И каква е формулата?

За съжаление нямам никаква представа Sad. Подочух само, че за математиката май е като миналата година, но това е непотвърдено.

# 995
  • София
Айде стига слухове, почвайте работа вече, резултати ще има в 17:00.

# 996
  • София
И от МОН се грижат за призводителността на труда-резултати след 17 часа  Simple Smile.

# 997
 Grinning Laughing  Laughing Grinning
97 Потребители и 197 Гости преглежда(т) тази тема.

# 998
  • Русе
ха така, че кой е спрял да работи Simple Smile

# 999

Хубаво, ама дава това....Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

вероятно товарят резултатите, защото преди 2 дни работеше, но не за нас, които сме 2013/2014 г.

# 1 000
  • Варна
Да почваме, ама като не ни се почва Simple Smile
Грета, приеха ли първокласника?

# 1 001
Peace  Ако имате ценна информация за споделяне - пишете. Ако не - не нажежавайте допълнително обстановката.

# 1 002

# 1 003
А резултати от другите матури (английски, история, физика и химия) има ли вече и къде да ги проверим, моята дъщеря все не е разбрала или пък крие и не ми ги казва  newsm78

# 1 004
Успех и от мен на всички седмокласници днес и по-малко ядове за майките им

Общи условия

Активация на акаунт