СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 96 519
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 335
  • София
Голяма ли е разликата в нивото на 91-ва и 73-то?

Зависи, какво е твоето виждане за разлика.  Grinning

# 1 336
Здравейте мили мами,
Честито облекчение на всички! Дано на всички дечица се сбъднат желанията, след толкова усилия и притеснения. С голям интерес следях коментарите ви, бяхте ми страхотна подкрепа, благодаря ви! Знаете ли къде има публикувана статистика за София? Не успявам да я намеря...  newsm78

# 1 337
И аз да се включа за статистиката - без уроци:
БЕЛ 5.633 /5.625
МАТ 5.800/5.888

Нормално, на умните родители децата за какво да ходят на уроци. Ходят децата на такива като мен

Joy Joy  Joy
чакай да излязат от работа довечера и да се включат в темата с резултати и коментари.
Миналата година по едно време си мислех, че резултатите на моето дете не са негови, а на учителите които са го подготвяли....

Ние, мъжете, само едно нещо си мерим, а вие жените много. И децата, па и нас

# 1 338
  • София
Здравейте мили мами,
Честито облекчение на всички! Дано на всички дечица се сбъднат желанията, след толкова усилия и притеснения. С голям интерес следях коментарите ви, бяхте ми страхотна подкрепа, благодаря ви! Знаете ли къде има публикувана статистика за София? Не успявам да я намеря...  newsm78

Аз не мисля, че има статистика за София изнесена.

# 1 339
  • София
Излязоха резултатите от изпита по математика в ТУЕС  Peace

# 1 340
  • София
Сутринта когато видях първите резултати за малко ми спря сърцето и отказах да се ядосвам. Сега вече видях оценките на девойката и съм доволна.
Момиче, София
Математика:5,606
БЕЛ: 5,719
Балът не ни стига за 91, но пък и не ни е много мерак. Сега чакаме НПМГ да са по коректни и експедитивни в петък. Много се радвам на добрите оценки на повечето дечица от форума. Браво!
 Hug

Не се съмнявам. НПМГ са с много добра организация, дори бих казала отлична. Много точно хората си изкарват и оценките, и статистиките, че и ти казват колко деца има преди твоето.

Като прочетох "облекчение" ме напуши смях, защото си представихВСто

# 1 341
Нашите оценки : МАТ  6.00/  5,850
                             БЕЛ 5,467/ 5, 513
МОМЧЕ

БАЛ ЗА  ЕГ = 34,726
            СМГ= 35,063

Искренно се надявам да ни стигне за 1 НЕГ  ooooh!

# 1 342
  • София
Браво на децата  Hug
при моята приятелка нещата не са се развили много розово , но каквото такова ще се опитаме да извлечем максимума от бала
Бих искала да помоля  някой да ми пусне линк от който да си сваля  уведомлението за  попълване на желания  , че не го откривам  newsm78

# 1 343
  • Русе
Току що получих отговор от РИО Русе:
"Писмените работи могат да се видят на 05 и 06 юни 2014 г. от детето в заседателната зала на РИО - Русе на ет. 10
 Д. Райнов
Началник РИО – Русе"
Какво искат да ми кажат, че родител не може да ги види?!?
Споделете, моля, какво знаете по въпроса!
А за статистики дума не обелват...
то нашето РИО е толкова мудно по принцип, че не се надявам да извадят статистика въобще. С този сайт за кандидатстване направо ми отвяха шапката. Чак толкова труд не са си правили до сега.
Пък ми е интересно, че са ти отговорили, аз съм им писала няколко пъти и.....глас в пустиня.

# 1 344
Здравейте мили мами,

Аз не мисля, че има статистика за София изнесена.

Е, значи чакаме... Моята девойка - БЕЛ 5,794 и МАТ 5,344. Поздрави на всички!

# 1 345
  • Варна
От сайта на РИО Варна:

Уважаеми родители и ученици,

Статистики от резултатите от НВО ще бъдат публикувани след 12.30 часа на 05.06.2014 г.

# 1 346
  • София
Поздравления за успехите на децата ви, май чета!

# 1 347
  • София
"Май чет"еш?  Wink

# 1 348
  • Варна
От сайта на РИО Варна:

Уважаеми родители и ученици,

Статистики от резултатите от НВО ще бъдат публикувани след 12.30 часа на 05.06.2014 г.

благодаря за инфото, Креми! Hug рових, търсих, изприщих се от ровене- нищо!

# 1 349
Утре ще чакаме статистиката - много ми е необходима, че сме се поизложили.

Общи условия

Активация на акаунт