СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 96 428
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 365
  • София
Ще кажа само едно нещо.. Не бих заменила 73 СОУ като учител, за никое друго Simple Smile)))

# 1 366
http://rio-varna.bg/images/pisma/Zapoved_priem_17.03.pdf
По това гледам колко деца ще се приемат в желаните паралелки и утре като излезе статистиката ще си правя сметката кой влак ще  хванем Wink

# 1 367
И ние все още не можем да си проверим резултата.
Мили мами имам нужда от съвет как да постъпя с учител, който не е по БЕЛ или Математика.
Положението е следното. Детето има 6 за I-ви срок по предмета. През II-ри срок има две 6-ци и една 5-ца. Сега на матурата също има 5. Та въпросният учител смята да пише годишна оценка 5 по предмета. Мотивацията за това решение е, че за да изпита за 6, трябвало да намали оценката на някой друг и че нямало да кандидатсва в НТБ гимназия. За тези които ще кандидатстват там, щял да им увеличи с една единица оценката.
Та как да постъпя? Моля ви за съвет. Предварително ви благодаря.

# 1 368
  • София
Детето да каже, че и то ще кандидатства там. И започвай да търсиш учител, който да се има с тази учителка, че да походатайства малко да изпита детето. Ей, да им се не види, голямо баломосване ви баламосва! Все едно са й спуснали лимит на шестиците!

# 1 369
  • Варна
с цялото ми уважение към учителите, но има и такива гадняри сред тях! какво им коства да дадат малко от себе си и да повишат оценката на детето! нали знаят, че ще кандидатства! някои умират да се правят на важни и да ни държат в ръчичките си- видите ли всичко зависи от мен, молете ми се! ееее, ама на нищо не прилича на това! като има за 1 срок 6, а за втори 5, ами напиши му една 6- ца на това дете, ще те запомни и с хубаво, а така цял живот ще те помни като гадняра!!! пак казвам, моля да ме извинят останалите учители в темата! голям поклон за усилията и подкрепата ви!
кажете и вие, че ще кандидатствате там, за където повишава оценките!

# 1 370
За Варна събирам мнения Първа ЕГ с немски или с английски?
За Статистиката момиче, Варна
Бел 5.733 5.813
Мат 6.00 5.925
Бал за ЕГ 35.476
Бал за МГ 35.588

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 18:12 от slonbalon

# 1 371
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Чета темата от няколко седмици и ми беше изключително полезна!
За статистиката:
Бел: 5.033;  5.138
Мат: 5.933; 5.400
Момче
Бургас

Статистиките в Бургас са скрити, но ги имам свалени, за жалост на служебния комп.Ако някой иска, мога да му ги пусна утре след 10.00. Имам и разпечатка на цялата статистика БЕЛ + МАТ, статистиката по МАТ от 6.00 до интервал 4.740 - 4.749 и по БЕЛ от 6.00 до интервал 4.740 - 4.749. Ако мога да бъда полезна на някой, пишете ми.

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 18:17 от Падаща звезда

# 1 372
Ганис, благодаря   bouquet!

# 1 373
  • София
Някой да има инфо за 35 СОУ, каквато и да е?

# 1 374
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Може ли някой, който е от Бургас да прецени от статистиките тази и миналата година дали има някаква тенденция за повишаване или понижаване на оценките, респективно балове.

Аз не намерих статистиките за 2013 Бургас. Издирих само за минимални и максимални балове по паралелки. Ако някой може да ми предостави общите статистки с оценките на децата за 2013 ще съм му безкрайно признателна.

# 1 375
Случаят с изнесените и после скрити статистики в Бургас е илюстрация на това как работи чиновническо-бюрократичната машинка в милата ни България. Вместо да  похвалят едни чиновници, които работят експедитивно в полза на хората, шефовете им явно ги нахокаха, че показват, че можело да се работи и по-бързо и по-качествено. И така нарушават рахатлъка на останалите чиновници. Или пък желанието им да изглеждат важни и недосегаеми.
Те пък - чиновниците от Бургас - се съобразиха с шефовете, а не с хората /които всъщност им плащат заплатите с данъците си/, вероятно защото си пазят местата, които зависят именно от конюнктурните им шефове.

# 1 376
  • София
По-миналата година беше същото, но май във Варна или Сливен - хората изкараха статистики, после им набиха канчето и ги скриха.

# 1 377
  • Пловдив
...

Много ми е странно как на първи модул с 2 може да се кандидатства. Аз си мислех, че ако на първия модул е двойка - край.

На първи модул е 2,000, ама детето е получило достатъчен брой точки на втори модул и оценката за кандидатстване е над 3. Защо да не може да кандидатства? Това условие го няма никъде.

G...D..., влизаш в сайта на РИО-Пловдив, има лента отгоре и натискаш на прием. Там има план-прием държавни и общински паралелки, наредбата, а отпреди малко са сложили бутон и за проверка на резултатите.

http://www.riobg.com/priem

# 1 378
Някой знае ли нещо за 22 училище в София

# 1 379
  • Пловдив
Пловдив-немски език има в двете езикови и ГХП,нали?

немски има и в ОМГ, в "Патриарха"
Скрит текст:
жената на кмета преподава немски там  Laughing

има в търговската, дървото, строителния техникум и ПГ по туризъм  Peace

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 18:54 от dundi73

Общи условия

Активация на акаунт