СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 96 405
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 440
  • Варна
Преживяхме го това с квотите във Варна. Затова са ни феминизирани ЕГ-тата а МГ е мъжка мека.
5,70 по МАТ /5,775 по БЕЛ. Можеше и повече. Насочили сме се към МГ информатика или инф. технологии.Ще ми се лично за себе си да преценя кое е по-добро. Той иска инф тех. , ние информатика.
По информация ЕЖК( една жена каза) познати са отброили снощи по списъците от гнездо във Варна.  около 100-150 деца с оценки над 5,50 . Но ще си чакаме статистиката  Whistling

# 1 441
Статистиките, които ще излязат се базират на оценките от нво или на оценките за кандидатстване?

# 1 442
  • София
Статистиките, които ще излязат се базират на оценките от нво или на оценките за кандидатстване?
За кандидатстване. Peace

# 1 443
  • София
 статистиката е на оценките за кандидатстване

# 1 444
  • София
Принципно заявления раздават във всяко гнездо. Но през последните години на много места приемат и попълнени предварително (вкъщи) заявления. Аз точно това смятам да направя. Ако ми ги приемат - ок. Ако ли не, там ще преписвам.

Нали затова става дума при голямото ровене в Гугъл. За да си ги подготвим в къщи трябва образец. Къде е?
Аз и nadezhda96 намерихме нещо, което май не е това, което ни трябва...

# 1 445
  • София
на сайта на местното рио.

# 1 446
Супер, благодаря! Значи ще можем да си направим реална преценка за възможностите.

# 1 447
  • София
на сайта на местното рио.

Това, което пуснахме е точно от сайта на РИО, но май не е това, което ни трябва, а друго там няма. Някое друго РИО може и по-добре да се справя, но в нашето или няма или е така замаскирано, че ние не можем да го открием Simple Smile

# 1 448
  • София
Sash,
пощата-> кутия -> заявления (мейл от 26.05.2013)-> download Peace 

В дадения от теб по-назад линк заявлението също го има, придвижи се надолу по страниците. Защо да не е това? То си е.

# 1 449
Русалке, имам близначки и едната е с по-добър бал. Ако сестра и реши да ползва нейният бал, в същата паралелка ли трябва  да се запише или може и в друга , но в същото училище?

# 1 450
  • Варна
Заявлението и аз не мога да го намеря. В справочника на Вектор / за Варна / го има като образец, но не знам как да го покажа.

http://rio-varna.bg/images/files/pril_3.pdf  стр. 21,22

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 08:24 от dima76

# 1 451
  • София
Стига сте се шашкали за това заявление! Не бойте се, ще го публикуват отново! На нас миналата година ни искаха да попълваме на място, нищо че бях занесла готово. Имате време, спокойно!

# 1 452
  • София
Хора, написах, че в пощата го има заявлението за първо( и за трето) класиране. Има го и в pdf файла, линк към който Саш е дала преди страница-две. Peace

Hor, мисля, че е достатъчно предимство  приемът на двете деца  на база достатъчния бал за паралелката   само на едното. Не мисля, че по-слабо представилият се близнак в добавка  има и  правото на избор на различна паралелка в училището. Отива в тази, в която е приет по-добрият. Само условно си представи, че по-добрият е приет в СМГ с английски, а другият, въпреки по-слабия си успех, има апетити към паралелката с немски. Не би трябвало да стане.. Или на едно място с брат си/сестра си, или сам там, за където му е стигнал балът.

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 08:32 от пенсионирана русалка

# 1 453
Хора, написах, че в пощата го има заявлението за първо( и за трето) класиране. Има го и в pdf файла, линк към който Саш е дала преди страница-две. Peace

Hor, мисля, че е достатъчно предимство  приемът на двете деца  на база достатъчния бал за паралелката   само на едното. Не мисля, че по-слабо представилият се близнак в добавка  има и  правото на избор на различна паралелка в училището. Отива в тази, в която е приет по-добрият. Само условно си представи, че по-добрият е приет в СМГ с английски, а другият, въпреки по-слабия си успех, има апетити към паралелката с немски. Не би трябвало да стане.. Или на едно място с брат си/сестра си, или сам там, за където му е стигнал балът.

Мерси  Confused

# 1 454

Бургас.

2013г. 3344 явили се на матура
2014г. 3349

Бал до 11.50
2013 - 63 деца с натрупване
2014 - 42

Бал до 11.00
2013 - 208 деца
2014 - 175

Бал до 10.50
2013 - 465 деца
2014 - 414

Благодаря за така ясно съпоставените данни. На мен лично/чисто егоистично/ ми харесва, дано и в другите градове да е така:))

Общи условия

Активация на акаунт