СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 96 458
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 455
За кои гимназии се кандидатства с утроената оценка от изпита по БЕЛ  и единична оценка от МАТ, ако някоя мама знае

# 1 456
  • Карлово
Здравейте!  Simple Smile

Искам да попитам по математика на втория модул дават ли се точки ,като миналата година ,за всичко,което е направено или само за напълно решена задача?
Дават се за всичко, което е направено. Утре като видя работата на детето ще мога по-подробно да ти пиша.
Въпрос към пловдивчанки.
Искам да видя работите на дъщеря ми. Имаме голя-я-ямо разочарование по БЕЛ. Къде е училището, някъде в Тракия мисля че беше, в което ще са предоставени работите? Как да стигнем до там от гарата? С обществен транспорт ще сме.

# 1 457
За кои гимназии се кандидатства с утроената оценка от изпита по БЕЛ  и единична оценка от МАТ, ако някоя мама знае

Виж хуманитарните гимназии или отделни хуманитарни паралелки.
От кой град сте?

# 1 458
  • Пловдив
Здравейте!  Simple Smile

Искам да попитам по математика на втория модул дават ли се точки ,като миналата година ,за всичко,което е направено или само за напълно решена задача?
Дават се за всичко, което е направено. Утре като видя работата на детето ще мога по-подробно да ти пиша.
Въпрос към пловдивчанки.
Искам да видя работите на дъщеря ми. Имаме голя-я-ямо разочарование по БЕЛ. Къде е училището, някъде в Тракия мисля че беше, в което ще са предоставени работите? Как да стигнем до там от гарата? С обществен транспорт ще сме.

Това е бившето 60 класно училище. От гарата се качвате на автобус № 29 /спирката от страната на самата гара/, спира точно пред училището. Пътува се доста време, да не помислите, че сте се объркали. Питайте кондуктура в автобуса, ако се притеснявате да не се объркате, но не вярвам  Peace

# 1 459
 chat Noir - Това е по-известното като 60 класно училище - в Тракия, от към мебелна къща влезте в квартала .
silskar - Има вариант за кандидатстване без да се ползва оценката по математика от училище. Така е например в пловдивската хуманитарна гимназия. Взима се оценката по български и история.

# 1 460
Въпрос към пловдивчанки.
От спирката на гарата хващате 29 и молите кондуктора да ви каже, като стигнете "60 класното училище" - така е известно СОУ "Св.С.Врачански". За ориентир - точно до него е големият паметник на Хан Крум, а срещу него е РУМ Тракия. Спирката е срещу самото училище.

# 1 461
  • Пловдив
chat Noir - Това е по-известното като 60 класно училище - в Тракия, от към мебелна къща влезте в квартала .
silskar - Има вариант за кандидатстване без да се ползва оценката по математика от училище. Така е например в пловдивската хуманитарна гимназия. Взима се оценката по български и история.

G..D.., с градски транспорт са, а от гарата няма автобус към Тракия през мебелна къща ... ще минат покрай Метро с 29, ако отидете на спирката срещу автогара Юг, ще може да ползвате и автобус № 18, слиза се пак на същата спирка. Обратна посока - спирката е до двора на училището.
А, още един ориентир - паметникът на Кан Крум е точно до училището.

# 1 462
  • Пловдив
Въпрос към пловдивчанки.
както писаха по-горе - трябва ти номер 29 от Централна гара
ето ти и линк за bgmaps за да се ориентираш и визуално http://www.bgmaps.com/link/13F30F9B1A3E33C6C32D550D0CE9B01F

п.п.мисля, че е на 13 спирки от Централна гара

# 1 463
  • Варна.....
Момичета,  
Моля за корекция, ако не съм разбрала правилно класирането и попълване на заявлението:
1. Независимо от бала, се попълва заявлението по реда на желанията;
2. При прием по първо желание, трябва да се запише детето. Иначе остава на трето класиране.
3. При прием по второ и следващо желания, ако не се запише, участва във второ класиране, без да е необходимо да подава допълнително заявление.
4. След второ класиране, може да се запише както  по резултата от първо класиране, така и по резултата от второ?
5. Ако не се запише след второ класиране, се подава заявление за участие в трето.

# 1 464
Моят син е разочарован от представянето си - 5,1 Бел, 4,1 мат. На всичкото отгоре учителката по Бел определено се заяжда с него и няма да има 6 за срока, а математичката не знам пише ли шестици изобщо.
Та в тази връзка, моля да си кажете мнението за училище с изучаване на английски за момче с по скромен бал /27-28/за София. Разглеждам 12,127,7,134,138-мо училища.

# 1 465
  • Пловдив
Момичета,  
Моля за корекция, ако не съм разбрала правилно класирането и попълване на заявлението:
1. Независимо от бала, се попълва заявлението по реда на желанията; - OK
2. При прием по първо желание, трябва да се запише детето. Иначе остава на трето класиране. - OK
3. При прием по второ и следващо желания, ако не се запише, участва във второ класиране, без да е необходимо да подава допълнително заявление. НЕ! Абсолютно задължително е подаването на заявление за второ класиране, иначе губиш мястото и отпадаш
4. След второ класиране, може да се запише както  по резултата от първо класиране, така и по резултата от второ? - Не, може да се запише САМО по резултата от второ класиране. Ако е мръднало на по-високо желание, мястото му от първото класиране е заето от друго дете
5. Ако не се запише след второ класиране, се подава заявление за участие в трето. - ОК и там се попълват нови заявления, но САМО за местата, останали незаети след второ класиране

ще предложа на първа страница в седмокласната тема догодина да има рубрика FAQ - често задавани въпроси и всичко това да е изредено там.

# 1 466
  • София
Момичета, 
1. Независимо от бала, се попълва заявлението по реда на желанията;
2. При прием по първо желание, трябва да се запише детето. Иначе остава на трето класиране.
3. При прием по второ и следващо желания, ако не се запише, участва във второ класиране, без да е необходимо да подава допълнително заявление.
4. След второ класиране, може да се запише както  по резултата от първо класиране, така и по резултата от второ?
5. Ако не се запише след второ класиране, се подава заявление за участие в трето.

Точка 3 е грешна.. При прием по второ или по-долно жление, детето ПОДАВА заявление за участие във второ класиране. Подава го в училището, в което е прието на първо. Не подават само деца, които след първо класиране не са се "закачили" никъде. Те участват автоматично нататък.

Точка 4 също не е наред. Участва ли на второ детето  - записва се там, където е прието след второ класиране. Може да е на същото място от първо, но може и да се е преместило  на по-горно желание.

# 1 467
  • Варна.....
Русалке, Дънди,
Благодаря за корекцията.
А в този вариант :
4. След второ класиране, може да се запише както  по резултата от първо класиране, така и по резултата от второ? - Не, може да се запише САМО по резултата от второ класиране. Ако е мръднало на по-високо желание, мястото му от първото класиране е заето от друго дете
Участвайки на второ класиране, може ли да е на място по- ниско от резултата на първо класиране?

# 1 468
  • София
Не. Или остава на същото, или се придвижва нагоре.

# 1 469
  • Варна.....
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт