СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 96 428
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 500
Здравейте, най-после намерих време да се похваля и аз с моето гардже:
БЕЛ - 5.81 / 5.74
МАТ - 6.00 / 6.00
момче, София, но това е само за статистиката, тъй като ще учи в Американския колеж

страшен резултат, браво! Simple Smile дотук, мисля, това е единственият споделен във форума по-висок бал за момче от на моя син и е хубаво, че споменаваш, че няма да участвате в класирането за държавните, така спокойно ще мога да броя след статистиките минус 1 момче във високите диапазони за София.... слабо възможно е и ние на финала да отпаднем от класирането, но това вече зависи единствено от офертата на Колежа за финансирането

# 1 501
  • София
Моят син е разочарован от представянето си - 5,1 Бел, 4,1 мат. На всичкото отгоре учителката по Бел определено се заяжда с него и няма да има 6 за срока, а математичката не знам пише ли шестици изобщо.
Та в тази връзка, моля да си кажете мнението за училище с изучаване на английски за момче с по скромен бал /27-28/за София. Разглеждам 12,127,7,134,138-мо училища.
  С подобни оценки е и моят син! И той е много подтиснат,не очакваше тези резултати.Ние май  ще избираме между 12-то и 30-то СОУ.Вчера позвънях де що имах познати ,с гимназисти ,за съвет и мнение. За 7-мо и 127-мо проучвам!

Много добро училище е 33 Езикова гимназия "Света София" в която би могло да се влезне при късмет и с по нисък бал. Дъщеря ми е 8 клас в 127 мо но за там 27 - 28 бал май няма да стигне. За протокола 127 мо е много добро училище в което се учи и е доволна от избора си.

# 1 502
Поредния сигурно тъп въпрос
Защо разликата между първи и втори модул -оценката за кандидатстване пада с цяла единица това по БЕЛ ?
Детето рев как убедено че се е справило с преразказа като за 30 точки поне , а така излизало че има нула на преразказа
аз не мога да обясня тъмна индия ми е,  newsm78 малко помощ Praynig

# 1 503
В РИО Варна пише, че за да видиш работата на детето си, трябва да присъства  и то и да носи лична карта и служебна бележка, а родителя да подаде писмено заявление че иска да види работата му -въпроса ми е - каква служебна бележка и до кого и къде се подава това заявление

# 1 504
Защо разликата между първи и втори модул -оценката за кандидатстване пада с цяла единица това по БЕЛ ?
Детето рев как убедено че се е справило с преразказа като за 30 точки поне , а така излизало че има нула на преразказа
аз не мога да обясня тъмна индия ми е,  newsm78 малко помощ Praynig

Докато не си види самО преразказа, няма как да знае. Може време граматическо да е оплело, може и много чисто правописни и пунктуационни грешки да има, пропуснати моменти или неспазена хронология. Всичко е възможно. Вкл. и да е изгубен ІІ модул. Идете и си вижте на място.

# 1 505
pinko ние имаме такъв проблем и затова искам да видя работата

# 1 506
  • Русе
За Русе излезе някаква безумна статистика. http://www.rio-ruse.org/files/nvo/2014/stat_2014.pdf
дано излезе нещо по-нормално. от това нищо не се разбира. Общо взето отбили номера, отново.

# 1 507
  • дядовата ръкавичка
За Варна от морето нет: Общо 1038 са двойките от националното външно оценяване след VII клас във Варна и областта.Средният успех от изпитите по български е 4,272, а по математика е 3,897. Нито един седмокласник не е изкарал пълна шестица по БЕЛ, а 6,00 по математика имат 12 деца.

Хм, много ниски ми се струват тези резултати. Жалко.

# 1 508
Моят син е разочарован от представянето си - 5,1 Бел, 4,1 мат. На всичкото отгоре учителката по Бел определено се заяжда с него и няма да има 6 за срока, а математичката не знам пише ли шестици изобщо.
Та в тази връзка, моля да си кажете мнението за училище с изучаване на английски за момче с по скромен бал /27-28/за София. Разглеждам 12,127,7,134,138-мо училища.
  С подобни оценки е и моят син! И той е много подтиснат,не очакваше тези резултати.Ние май  ще избираме между 12-то и 30-то СОУ.Вчера позвънях де що имах познати ,с гимназисти ,за съвет и мнение. За 7-мо и 127-мо проучвам!

Синът ми тази година е в 8 клас в 7-мо СОУ. Аз лично съм много доволна. Държат на дисциплината и се учи. Всичко останало зависи от детето.

# 1 509
За Варна от морето нет: Общо 1038 са двойките от националното външно оценяване след VII клас във Варна и областта.Средният успех от изпитите по български е 4,272, а по математика е 3,897. Нито един седмокласник не е изкарал пълна шестица по БЕЛ, а 6,00 по математика имат 12 деца.

Хм, много ниски ми се струват тези резултати. Жалко.

Виж и за Русе е така.

# 1 510
  • София
Здравейте,

според вас някоя медия ще отразява ли пряко пресконференцията на МО, която беше обявена за днес от 10,30 часа! Може би трябваше да изпратим представител от форума, за да имаме инфо от първа ръка Laughing

# 1 511
аз не мога да обясня тъмна индия ми е,  newsm78 малко помощ Praynig

Докато не си види самО преразказа, няма как да знае. Може време граматическо да е оплело, може и много чисто правописни и пунктуационни грешки да има, пропуснати моменти или неспазена хронология. Всичко е възможно. Вкл. и да е изгубен ІІ модул. Идете и си вижте на място.

На 2-ри модул би трябвало да има поне 10т. Това - математически погледнато.

# 1 512
Никъде не намирам новини за пресконференцията. Може би в новините в 12ч ще пуснат нещо.
Само да попитам, някой ходил ли е да си види работата? Може ли споделите много ли са големи опашките, бързо ли става?/за София питам/

# 1 513
  • София
Поредния сигурно тъп въпрос
аз не мога да обясня тъмна индия ми е,  newsm78 малко помощ Praynig

Ако искаш, дай оценките на дететето по БЕЛ и по формулата ще ти
изчислим колко точки има на първи модул и на преразказа  Peace

# 1 514
Да се отчета и аз - момче:

БЕЛ   5,233   5,325
Мат.  5,200   5,250

Диването се е справило по-добре на втори модул и по двата предмета, а е объркало по-лесния първи модул. Доволна съм, надявам се да ни стигне макар на II-ро класиране за I АЕГ - София.

Общи условия

Активация на акаунт